Įkraunama...
Įkraunama...

❅ ❅ ❅ Šveicarija ❅ ❅ ❅

QUOTE(Hytka @ 2013 10 15, 21:15)
Ross, kodel taip staigiai? Gal kokia nelaime giminaiciui?

Mire senelis, kazkaip del vaikysteje praleistu pas ji vasaru norejosi nuvaziuot. Nors uzaugus, santykiai nebebuvo artimi. Ruduo beje Lietuvoje siemet pasakiskas wub.gif . Silta, o geltoni lapai wub.gif wub.gif . Nerealiai grazu. Dar zinokit, norejau kraujo tyrima maziukui paimt ir... neisdrisau g.gif , pagalvojau, kad gaila, kad ner taip butina, kad po to daktaru bijos ir t.t, lotuliukas.gif . Nu va " sveicareju" doh.gif .
Arlandoje ( svedijoje) turejom 4,5 h laiko. Tai vos i lektuva nepavelavau lotuliukas.gif . Mano maziaus is vaiku zaidimo vietu " istempt" negalejau doh.gif . Spejau tik pavalgyt, viktorija sykret, dukros pageidavimu, aplankyt ir dovana maziuko darzelio draugei nupirkti.
Atsakyti
ross, uzuojauta del netekties
Atsakyti
Ross didziausia uzuojauta 4u.gif Laikykis..visi mes negyvensim su saule, deja sad.gif
Pati nesenai su paskutine mociute atsisveikinau...


Norim su MB Sveicarija aplankyti, zymiai pigesni bilietai i Zeneva, bet norim i Ziuricha,nes MB kolegos ten lb gerus svajoniu darbus gauna, tai MB svajoja,kad irgi gaus,kai nores biggrin.gif , bet pradzioje reikia apsiziureti sali...
Ar lankant Zeneva pamatysim Sveicarijos veida ir dvasia, ar visgi reikia i Ziuricha?
Ar verta keliauti be masinos (neturim reiktu nuomots), lektuvu, kokiom 3 parom?
Mum Sveicarija nuo namu ~800km.
Atsakyti
Hytka! Kur dingai?! Darzelyje siandien sunerime buvo visi g.gif . Tikiuosi, nieko " nepataisomo" neivyko.

Labai grazius medelius is lapu darem, dvynuku berniuku mama sugalvojo saunia ideja, tai net as pasidariau darbeli lotuliukas.gif .

Nu jau Burbenko vyresnele, tai nereali thumbup.gif lotuliukas.gif . Darzelio vedejai pareiske, kad daug graziau negu ji moka dainuoti, nu ir sudainavo mergina thumbup.gif . Burbenko, as nugirdau, kad ji tai savo naujai draugei ( nu kur uzsikviete i svecius jums nezinant ) pasakojo, kad ji tures pianina namie smile.gif . Kazkaip man itarimas, kad kazkuris jusu seimoj " prie muzikos" .

Dilgelyt, nu tavo klausimas per sunkus man. As prancuziskos dalies visai nezinau. Buvus Zenevoj, kai dar negyvenau Sveicarijoj, buvus Montrio kelis kartus. Chm, bet manau sita dalis didesne betvarke, laisve... Yra toks posakis, kuo arciau Vokietijos, tuo negrazesne Sveicarija, bet tuo daugiau tvarkos thumbup.gif . Ziurichas yra tvarkingesnis, negu Zeneva.
Benzinas cia yra pigus ( su Sveicarisku atlyginimu). Traukiniai - labai brangus. Bet cia labai plati tema blush2.gif . Geriausias variantas, jei draugai/ gimines gyvenantys cia, uzsako Gemeinde Karte, ji max 40 franku dienai kainuoja ( priklausomai nuo kokios gyvenamosios vietos perkama). Tai dienos bilietas, vaziuoti visa diena, su bet kokiu transportu ( traukinys, autobusas, laivas,), bet kur Sveicarijoje . Tai pats pigiausiasm geriausias variantas, deja zinomas tik cia pagyvenus lotuliukas.gif . Be to jis yra uzsakomas pries kokius 2 menesius. Eini i savo Gemeinde ( savivaldybe) ir renkiesi data, daznai tik po 1-2 bilietus turi tam tikrai dienai.
Atsakyti
Aciu, ross uz pagyras dukrytei smile.gif Del pianino, tai ji namuose turejo sintezatoriu (vadino pianinu) ir ilgisi jo, tai zadejom kada nors cia nupirkti. O del "prie muzikos", tai vyro giminej visi tokie, o vyras su gitara groja. As pati tai is viso ir be klausos, ir be balso biggrin.gif
Atsakyti
Hytka sveika gyva, tik sveciu turejo, del to neatvaziavo smile.gif

Gaila, kad teko praleisti smagu ir naudinga susitikima mirksiukas.gif Ross, o kas muzikine dali pravede? Dalia? Dar nepaprase uz dainuojamas daineles susimoketi?
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 10 22, 09:59)
Gaila, kad teko praleisti smagu ir naudinga susitikima  mirksiukas.gif Ross, o kas muzikine dali pravede? Dalia? Dar nepaprase uz dainuojamas daineles susimoketi?

Nebuk biauri lotuliukas.gif . Man istiesu patinka tos daineles tongue.gif , nors suprantu ka tu nori pasakyt. Dabar kaip matai del darzelio patalpu " neramumai".
Atsakyti
QUOTE(ross @ 2013 10 25, 00:41)
Nebuk biauri  lotuliukas.gif . Man istiesu patinka tos daineles  tongue.gif , nors suprantu ka tu nori pasakyt. Dabar kaip matai del darzelio patalpu " neramumai".

Esu bjauri, ka jau cia padarysi biggrin.gif Man patinka sis darzelis, kai veikia visu gera valia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 25 spalio 2013 - 10:58
Sveikos, kaimynes smile.gif

Atejau tema pagyvinti biggrin.gif Nes musu visai zlugus biggrin.gif
Mes gyvename Austrijoje, visai ant sienos su Sveicarija. Gal yra kas netoliese anapus tvoros? ax.gif
Atsakyti
Pasireklamuosiu ir cia 4u.gif Jei jus kada ar pazistami ieskotu, tai turekit ir mane opmeny mirksiukas.gif
Smiltes Photo
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 15, 18:58)
Sveikos, kaimynes smile.gif

Atejau tema pagyvinti biggrin.gif Nes musu visai zlugus biggrin.gif
Mes gyvename Austrijoje, visai ant sienos su Sveicarija. Gal yra kas netoliese anapus tvoros?  ax.gif

Sveika Milagra,

O kur tiksliau jus gyvenate?
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Žinau, kad susilauksiu iš jūsų pylos, bet aš ir pati save labai kaltinu dėl to, kad neišsiaiškinau šio reikalo ankščiau. Atėjau su klausimu. Nors išgyvenau pusę metų, bet sveikatos draudimo sistemos taip ir neįkirtau. Esam aspsidraudę, bet iškilo klausimas, kaip ten su tais šeimos daktarais/pediatrais? Ar su kiekviena sveikatos draudimo rūšimi galima (reikia?) juos turėti? Ir kaip pas juos prisirašyti? Tiesiog susirasti patinkantį ir klaust, ar užrašys pas save? Taip pat kaip dėl vaikučių? Ar būtina pas pediatrą, ar galima ir pas šeimos gydytoją, o jis reikalui esant siųstų?

P. S. Mes pasiėmę tą draudimo rūšį, kur iš pradžių reikia pasiskambinti.

Labai ačiū už pagalbą.
Atsakyti