QUOTE(annomis @ 2012 10 23, 13:56)
O dėl to "tai negi dabar taip imt ir iskart viska atleist bei pamirst" - tai žinoma, kad galit neatleist, o ir toliau nuodyt save ir savo vaikus pykčiu, nuo kurio, deja, ne jūsų vt, o tik jums ir jūsų vaikams bus blogiau.
Na,taip elgemes gal ir neatsakingai,bet,kuris nedarom klaidu ir uz pasekmes gal abiem vertetu atsakyti,o ir isties kiek seimu isira,kur vaikutis planuotas buvo ir tevui jo baisiausiai reikejo

Bet as pakomentuosiu savo pacios atveji.Su VT issiskyriau gan draugiskai(nors daug visko pridirbes buvo),vaiku rupintis nenustojo,tai viska kaip ir nubraukiau kaip praeita etapa ir bendravau labai graziai su juo,bet kokie cirkai prasidejo man su SB bendraut pradejus

Papildyta:
QUOTE(Klasta @ 2012 10 23, 17:29)
Maniske , aisku, nepriligsta Staskai
...
Vakar, sakau: tu juk katino šeiminke...
Džigite: aš ne šeiminike, as savininkė
Dabar užėjo bučiavimosi periodas. Lenda išsižojusi, tai aiškinu, kad taip bučiuojasi vyras su moterimi, o ne dukrytė su mama. I tai maniškė atrėžia:
Gerai, tada aš būsiu moteris, o Linas (bičas iš darželio) bus vyras...

Vakar, sakau: tu juk katino šeiminke...
Džigite: aš ne šeiminike, as savininkė

Dabar užėjo bučiavimosi periodas. Lenda išsižojusi, tai aiškinu, kad taip bučiuojasi vyras su moterimi, o ne dukrytė su mama. I tai maniškė atrėžia:
Gerai, tada aš būsiu moteris, o Linas (bičas iš darželio) bus vyras...

Dar viena komediante

Papildyta:
QUOTE(Spindi* @ 2012 10 23, 19:53)
Mano R šiandien valgė saldainėlius tokius, lupo iš pakuotės ir mėtė šiukšles ant žemės, griežtai paklausiau ką čia darai, tai iškart tokiu plonu balseliu "nieko nedariau". Atseit aš pati primėčiau 

Aisku,kad nieko...prikibai cia prie vaiko

Spindi,palinkeciau kantrybes,viskam savas laikas,o tu ir stengies labai,tai tikrai tas laikas netruks ateiti

Papildyta:
QUOTE(*Erotica* @ 2012 10 24, 05:58)
Nu baikit,merginos,su tom intrigom

Papildyta:
QUOTE(Daluze14 @ 2012 10 24, 07:17)
Kokį eilėraštį man parodė vienas žmogus - griūk negyvas
Susipažinkite su vienu J. Steikūno eilėraščiu iš 1997 m. rinkinio Sukruskim sesės, broliai:

Susipažinkite su vienu J. Steikūno eilėraščiu iš 1997 m. rinkinio Sukruskim sesės, broliai:
oi,negaliu,kap uzsizvengiau

Papildyta:
QUOTE(eladija @ 2012 10 24, 13:26)
cia visai ne i tema - bet turiu 'dilema' ...
zodziu biski stogas vaziuoja ir noriu atostogu, tai sugalvojau, kad po kaledu kokiai savaitei i UK palekt (cia ant nauju metu). Bet noriu viena vaziuot, o tada prabyla sazine ...ir sako 'kaip gali savo vaika palikt ant nauju metu'...
aisku, ji ne viena butu
su mociute ar teta, o gal ir vt gris is uzjurio ...

varyk varyk varyk

Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 10 24, 17:35)
nenusimink