Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(Klasta @ 2012 10 26, 19:08)

Briedis nekantrusis pasitaike  tongue.gif ...
---
Nu, ot, ar tai reikia mokyti , briedį už ragų ir į restoraną (tikiuosi nereikia dar tau aiškinti, kad McDonaldas tai NE RESTORANAS  biggrin.gif
-------------------

Aš jau po ligų savo madam i darą išleidau...Ateinam, išlenda toks metrinis bičiukas iš gupės ir sako maniškei:
Labas, mažule... biggrin.gif

Aha,visi jie nekantrūs. irnesakyk.gif Va,ką tik sms gavau.Tuoj ir nusibos. biggrin.gif
-----------
Aleik,kokį už ragų,aš nepasiruošus morališkai šiandien buvau.O be to,būtų reikėję laukt jo,kol atvyks,o Staska jau badu mirė,ypač paūmėjo mirimas kai MC ženklą pamatė. hihihi.gif
-----------
lotuliukas.gif

QUOTE(Spindi* @ 2012 10 26, 19:46)
kad netyčia nesublogčiau  flirt.gif

Neduok Dieve tokios nelaimės.

QUOTE(Skierkute @ 2012 10 26, 20:33)
Upjora, aga uz balos, bet man dabar geras toks variantas lygtai smile.gif
Mmmm kaip noriu i macdonalda!!! Bet as dabar gi noriu suplonet labai, ir griezta sau pasidariau smile.gif

JAV?
MC juk saločikių yra.Nors aš šiandien sau leidau mėsainį. thumbup.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Aš irgi patvarkiau beveik visą vaiko HappyMeal'ą, mat vaikui tik knygutė, kokteilis ir dar kokios 5 bulvytės sutilpo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 10 26, 22:54)
JAV?

No no, UK smile.gif Prisiminiau, kad anas pasakymas sakomas ant JAV biggrin.gif
Man kazkaip atrodo, kad kai as valgau normaliai, o ne ryju kaip parsiukas, tai vaikas alkanas ir alkanas doh.gif nebadauju gi !

Spindi tai kur jau, vaikui knygute suvalgyt nera mazai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 27 spalio 2012 - 09:38
QUOTE(Spindi* @ 2012 10 26, 22:07)
Aš irgi patvarkiau beveik visą vaiko HappyMeal'ą, mat vaikui tik knygutė, kokteilis ir dar kokios 5 bulvytės sutilpo biggrin.gif

lotuliukas.gif

Labas rytas!

Pas mus 3 laipsniai karščio ir pasnigę. blink.gif

Skierkute,jaučiu,kad tau ne laikas dabar keist mitybos ypročius,nu neryk,kaip paršiukas bet ir nebadauk,juk esi maitinanti. wub.gif Nebeims papulio gražuolis ir numesi tuos kelis kilogramus.

Naktinėjau prie serialo.... blush2.gif Kandidatas į briedžius parašė sms,bendravom bendravom priebendravom 50 sms . blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Šito porūšio briedžiai labai jau skubina veiksmus. cool.gif Aš tai niekur neskubu,visai.

Matau Raimuką apačioj. bigsmile.gif Pasakok,kaip kelionė.
Atsakyti
Panašu,kad gavau stipendiją. blink.gif blink.gif blink.gif Negaliu patikėt.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 10 27, 11:05)
Panašu,kad gavau stipendiją.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Negaliu patikėt.

Saunu !! A didele?
Atsakyti
sveikos,
Upora, saunu!
skierkute, likimo drauge, pas mene ne tik kad netirpsta, bet dar pliusas dedasi kaip auga tavo mazylis?
pavydziu Raimukui ir Julioskei keliones blush2.gif na bet gal svente ir i mano kiema ateis.

Merginos gal zinot gera oftolmonologa kaune ar vilniui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiset: 27 spalio 2012 - 12:53
QUOTE(Upjora @ 2012 10 26, 23:54)
aš nepasiruošus morališkai šiandien  buvau.
---------
Staska jau badu mirė,ypač paūmėjo mirimas kai MC ženklą pamatė. hihihi.gif
]

tikiuosi, dabar bent pasiruošei, išsistudijavai, kur padorūs restoranai, kad pakvietus, neužsikirsdama galėtum pavadinimą pasakyt biggrin.gif
------
... blush2.gif , maniskė Vokietijoj buvo tokiam "restorane", bet mėsainio net ragaut atsisakė...pasitenkinom bulvytėm...Jos pas mus visų barų "tope" doh.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 10 27, 11:50)
:Kandidatas į briedžius parašė  sms,bendravom bendravom priebendravom 50
---------
  Šito porūšio briedžiai labai jau skubina veiksmus. cool.gif Aš tai niekur neskubu,visai.

blink.gif , oho... Tai jau briedis nekantrusis pasitaikė lotuliukas.gif
-----
...tas jį ir užveda biggrin.gif .....

QUOTE(Upjora @ 2012 10 27, 12:05)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(daiset @ 2012 10 27, 13:51)
Merginos gal zinot gera oftolmonologa kaune ar vilniui?

g.gif , o kuriam čia prireikė ?
Atsakyti
QUOTE(daiset @ 2012 10 27, 12:51)
skierkute, likimo drauge, pas mene ne tik kad netirpsta, bet dar pliusas dedasi kaip auga tavo mazylis?

Jo butu saunu, kad nors pliusas nesidetu.. siaip viskas gerai, butu gerai, jei pradetu miegot geriau smile.gif Kaip taviske panele?
Atsakyti
Gerai, Upjora negali tel. padėti į šalį ir įsijungti į SM, nes nekantrusis atakuoja...Raimukas ir Linausius svečiuose....Erotica su savo penktadienio paslaptim. Bet tai kur kitos? g.gif
Kur Pukis, Annomis, Puupi, Daluze ?
Atsakyti
sveikos,
Skierkute, panele uga kaip ant mieliu thumbup.gif superine mergaite:)
Klasta, reikia mano mazylei verysad.gif noriu dar papildomos konsultacijos

gryzom is pirties smile.gif taip lengva atrodo visi kg pasiliko ten ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiset: 27 spalio 2012 - 20:35
sveikos!!! bigsmile.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 10 26, 13:18)
Taigi vakar nusipirko bilietus ir uz nepilno menesio laukia pasimatymas:) Kolkas man tai pats tas butu biggrin.gif

niu va, ir prasom, jau ir kavalieriai bigsmile.gif
tik ta meile per atstuma plest nieko labai jau gero ax.gif

QUOTE(martanux @ 2012 10 26, 15:06)
tai tiek is musu fronto, nieko naujo daugiau, tik darbas ir namai.

apie kavalieriu savo pamirsai papasakot rolleyes.gif
QUOTE(martanux @ 2012 10 26, 15:21)
kol kas toliau dirbu apskaitininke. vt nei bendrauja nei moka, tai padaviau anstoliams, lauksiu pinigu. o teismai nesibaige nes jis nepasirodo, kadangi buna reisuose ir ne lietuvoj.

tam yra advokatai, kuire gali tave atsovauti teisme. be cia tiesiog eilinis atsakomybes trukumas.

QUOTE(Upjora @ 2012 10 26, 20:39)
Jau paskambino. Siūlė pietaut kartu,ale mes su Staska jau pietavom tuo metu krūtam restorane-MCdonalds`e. Tai vėl laukit sekmadienio,sakė skambins.  lotuliukas.gif

o tu is kur kavalieriu istraukei??? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(<imelda> @ 2012 10 26, 21:03)
Mano panele vel serga, 38.1 temp.... sad.gif

sveikateles! 4u.gif

QUOTE(Spindi* @ 2012 10 26, 22:46)
Buvom su vaiku ir VT akropolyje, vaikui batukus nupirko žiemai, padėjau išsirinkti ir tam pačiam restorane kur Upjora pavakarieniavom, kad netyčia nesublogčiau  flirt.gif

kaip reikalai su VT?
QUOTE(Upjora @ 2012 10 27, 12:50)
Matau Raimuką apačioj. bigsmile.gif Pasakok,kaip kelionė.

ir pasakoju!

cia oras thumbup.gif

Londone oro uostas nors ir netoli, bet reikejo du kart stoti, manoji spejo uzsisupti masinoje, ji jautri, kaip ir as, pykint pradejo vargsiuke.
zodziu, lektuvas didelis, 8 vietu eileje, matem ir biznio klase smile.gif ui kaip ten patogu! bet ir mums buvo neblogai, gavom su Guste vietas atskirai, prie lango. sedejom tik dviese, buvo televizoriai kiekvienam keleiviui atskirai.
kas buvo keista, kad lektuvas buvo tuscias, keleiviai uzeme gal tik kokia 30 procentu viso lektuvo. oro uostas paprastas, Kauno dailesnis zymiai.
isejus is orouosto buvo grazus vaizdas, velus vakaras, tamsu, kalnas toks pries akis, apgyvendintas ir ziburiai!
Kiek keista, kitaip cia, pastatai, gatves kiek vargani, eismas gatveje mazdaug toks - kaip noriu, taip vaziuoju. zinoma, as nemaciau dar to Beiruto, bet siaip, savotiska egzotika bigsmile.gif sesei cia patinka, patinka ir man. miegot daug negavom, ryte parveze mergaites, fainuoles! skirtingos tiek isvaizda tike charakteriu, bet fainuoles! wub.gif
siandien islindom is namu, prasiejom, papietavom. kiek nejauku, visai kitas demesys.
jauciuosi pavargusi, nedaug miegot gavau, o ir dukriukas nusikalusi. siandien reiks anksciau i lova lyst gi ryt krikstynos. va sedziu su prancuzisku manikiuru ir pedikiuru ir atsidziaugt negaliu kaip man grazu biggrin.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 10 27, 13:05)

biggrin.gif

QUOTE(Klasta @ 2012 10 27, 16:25)
... blush2.gif , maniskė Vokietijoj buvo tokiam "restorane", bet mėsainio net ragaut atsisakė...pasitenkinom bulvytėm...Jos pas mus visų barų "tope"  doh.gif 

pas lygiai tas pats doh.gif
Atsakyti