Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(Upjora @ 2012 10 26, 11:02)
Skierkute,o čia tai naujiena.Su kuo?  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif
Sakė,skambins sekmadienį,laukit sekmadienio. hihihi.gif

Intrigu metas tiesiog smile.gif o ka jis paskambines gali pasiulyti?
O man tai ka zinau, galvoju kaip cia trumpai viska suspaust ir paaiskint smile.gif Buvom pazystami nuo seniai, o kai pradejau leist nescia vakarus prie pc, tai pradejom susirasinet, kalbet, taip kalbejom kalbejom kiekviena diena beveik.. Kai buvau su pilvu, buvo aplankyt ir atveze dovanu biggrin.gif Visada kazkaip faina buvo ir pagalvodavau, kad fainas variantas, bet ai esam tipo draugai, tai esam biggrin.gif Dabar neseniai kazkaip po viena zodi po du, pradejo lysti galai, kad kazkas vis del to vyksta biggrin.gif Taigi vakar nusipirko bilietus ir uz nepilno menesio laukia pasimatymas:) Kolkas man tai pats tas butu biggrin.gif
O nueinu miegot, tai kikenu po kaldra is smagumo, kad viskas krypsta ta linkme rolleyes.gif

Erotica, avatara skiriu tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 26 spalio 2012 - 11:25
labukas
Stai ir as prazuvele. aciu visoms kurios pasigedot. kaip jau zinot grizau anksciau laiko i darba, bet vat spejau apsirgt, tai pora dienu namie gydausi bronchita. dama kuo puikiausiai per kelias dienas darzely priprato, ir miega ir valgo, jokiu asaru, tiesiog dziaugiuos ja.

sekmadieni jau pusmetis kaip mamuko nebera.. kazkaip labai greit laikas bega.. smagu bent kad viska spejo sutvarkyt, teliks tik pasventint paminkla.

tai tiek is musu fronto, nieko naujo daugiau, tik darbas ir namai.
Atsakyti
Smagu dėl jūsų, damos thumbup.gif

Erotica, nu gi papasakok!

Martanux, tai kaip reikalai, viena gyveni su dukryte? ką dirbi? ką vt, moka alimentus, gal bendraut pradėjo, baigėsi teismai?
Atsakyti
kol kas toliau dirbu apskaitininke. vt nei bendrauja nei moka, tai padaviau anstoliams, lauksiu pinigu. o teismai nesibaige nes jis nepasirodo, kadangi buna reisuose ir ne lietuvoj.
Papildyta:
o gyvenam vienos dvi
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 10 26, 12:02)
Labas rytas!
Skierkute,o čia tai naujiena.Su kuo?  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

Erotica,labai jau vaikiški tavo žaidimai. irnesakyk.gif Nusibodo.  tongue.gif Nebelauksiu.
Aš vakar vienam bičui tilipono nuomerį daviau...  blush2.gif Sakė,skambins sekmadienį,laukit sekmadienio. hihihi.gif
Pas mane Julioškė atvažiuos.  tongue.gif
Papildyta:
Raimuk,oho,kaip ilgai tempi su pasiruošimu kelionei.Aš tai nežinau kaip pavadint,gal senmergišku nupezimu,prieš porą savaičių pradedu ruoštis,buvo atvejų kai prieš kelis mėnesius kroviau lauktuves į lagaminą.Man taip lengviau kelionės laukt.  biggrin.gif
Geros jums kelionės,gražios šventės.Lauksim nuotraukų.

nelaukit tongue.gif tongue.gif as tai laukiu,MB ir tas laukia lotuliukas.gif kantrybes moterys kantrybes!!!
skierkute aciu thumbup.gif jai gali atsiusk man sms kad nr isivesciau,pagaliau numery savo senaji turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 10 26, 10:18)
Intrigu metas tiesiog smile.gif o ka jis paskambines gali pasiulyti?
------------------
O man tai ka zinau, galvoju kaip cia trumpai viska suspaust ir paaiskint smile.gif Buvom pazystami nuo seniai, o kai pradejau leist nescia vakarus prie pc, tai pradejom susirasinet, kalbet, taip kalbejom kalbejom kiekviena diena beveik.. Kai buvau su pilvu, buvo aplankyt ir atveze dovanu biggrin.gif Visada kazkaip faina buvo ir pagalvodavau, kad fainas variantas, bet ai esam tipo draugai, tai esam biggrin.gif Dabar neseniai kazkaip po viena zodi po du, pradejo lysti galai, kad kazkas vis del to vyksta biggrin.gif Taigi vakar nusipirko bilietus ir uz nepilno menesio laukia pasimatymas:) Kolkas man tai pats tas butu biggrin.gif
O nueinu miegot, tai kikenu po kaldra is smagumo, kad viskas krypsta ta linkme  rolleyes.gif

Jau paskambino. Siūlė pietaut kartu,ale mes su Staska jau pietavom tuo metu krūtam restorane-MCdonalds`e. Tai vėl laukit sekmadienio,sakė skambins. lotuliukas.gif
-------------
Tai jis už jūrų marių?
Aš šiandien irgi jau kikenu,žinok.Kažkaip juokingas man tas visas kabinimo procesas.

Martanux,nu jūs su damute šaunuolės merginos.
Atsakyti
Mano panele vel serga, 38.1 temp.... sad.gif
Atsakyti
Imelda, 4u.gif .Nelengvi tie pirmi metai kolektyve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 26 spalio 2012 - 19:53
QUOTE(Skierkute @ 2012 10 26, 12:18)
Taigi vakar nusipirko bilietus ir uz nepilno menesio laukia pasimatymas

gražu..

QUOTE(martanux @ 2012 10 26, 14:06)
labukas
Stai ir as prazuvele]

..smagu girdėti, kad sekasi gerai mažajai ir tau....
---------
siaubas, kaip greitai laikas bėga...jau pusmetis... unsure.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 10 26, 18:32)
nelaukit tongue.gif  tongue.gif as tai  laukiu,MB ir tas laukia lotuliukas.gif kantrybes moterys kantrybes!!!

g.gif wacko.gif , tai laukt ar nebelaukt?....beje, jau penktadienis ....

QUOTE(Upjora @ 2012 10 26, 19:39)
Jau paskambino

Briedis nekantrusis pasitaike tongue.gif ...
---
Nu, ot, ar tai reikia mokyti , briedį už ragų ir į restoraną (tikiuosi nereikia dar tau aiškinti, kad McDonaldas tai NE RESTORANAS biggrin.gif
QUOTE(<imelda> @ 2012 10 26, 20:03)
Mano panele vel serga, 38.1 temp.... sad.gif

4u.gif sveikatos

Aš jau po ligų savo madam i darą išleidau...Ateinam, išlenda toks metrinis bičiukas iš gupės ir sako maniškei:
Labas, mažule... biggrin.gif
Atsakyti
Klasta, ne Rudoko vaikas tas metrinis berniukas? lotuliukas.gif

Dėl Eroticos paslapčių manau jau suprantu, darysi nt blush2.gif bigsmile.gif ?

Buvom su vaiku ir VT akropolyje, vaikui batukus nupirko žiemai, padėjau išsirinkti ir tam pačiam restorane kur Upjora pavakarieniavom, kad netyčia nesublogčiau flirt.gif

Ryt į darbą...
Atsakyti
Upjora, aga uz balos, bet man dabar geras toks variantas lygtai smile.gif
Mmmm kaip noriu i macdonalda!!! Bet as dabar gi noriu suplonet labai, ir griezta sau pasidariau smile.gif
Atsakyti
Kaip, Linausiau, pasimakalavot po bala? Kaip mazasis atlaike tokia kelione?
Atsakyti