Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(Lotari @ 2012 10 24, 15:04)
nesinervuoju, galiu ir durna pabuti ir janutiene, tegul kas ka nori ta galvoja apie mane. Mano profesija ir darbas nuo to nenukencia  mirksiukas.gif

? blink.gif ne nu rimtai nieko neisikertu. ten toks bajeris buvo?
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 24, 14:05)
Aš niekaip nesuprantu apie ką Tu čia kalbi. g.gif

ai, nesvarbu, gana jau apie ta pati, as nebekreipiu demesio - -buvo ir prazuvo. irnesakyk.gif

nauji trys sypsenukai atsirado 59.gif basketball.gif 000552.gif
Papildyta:
namie mezgu balta suknele, o dar sia pamaciau ir seiles vel nutyso
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 24, 15:11)

user posted image

o dievuleliau, kokia grazi! noreciau tokios baltos savo vestuviu vakarinei daliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 24, 12:26)
Na ne, bet vis ka netaip pasakau, susinervinu, is vis tyliu, gyva beda, net mano pacios mama manes privengia, tokia as truputi nevykele unsure.gif

Nu nu duok tą mamą, paauklėsim biggrin.gif

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 24, 12:28)
Labas Mylimukai wub.gif
Ačiū už palaikymą ir supratimą, aš neišeinu visam, tik parašiau trumpai apie tai , kad sunku, ir kad išeinu patylėti, nes nenorėjau , kad Jūs jaudintumėtės, kad dingau. Aš patylėsių, susitvarkysiu ir grįšių drinks_cheers.gif kaip aš be Jūsų  4u.gif

Tylėk trumpai ir kad viskas kaip sviestu tepta 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 24, 12:50)
Na noriu greiciau namo smile.gif jau nedaug liko smile.gif siandien gryzus namie but zadu,valgyt pasidaryt,pasitvarkyt smile.gif

Dėk idėjas ant stalo, nes vištos šiandien neturiu, pupelių ir sušių irgi g.gif

QUOTE(TaGre @ 2012 10 24, 13:15)
Nežinau ar tiktų tavo plaukams, bet jau daug metų dažau su chna+basma+priedai. Graži ruda spalva, su atspalviais, o jau kaip plaukai blizga  thumbup.gif
... Tik reikėtų nuo SM atsiplėšti  tongue.gif

Įdomiai, bet, jaučiu, žilų neimtų g.gif ?
drinks_cheers.gif

QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 13:24)
-nu nespeju su jusu tempais doh.gif

Ne tu viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Tik nesugalvok dėl to išeiti heart.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 15:50)
miargai, turiu prabliema blush2.gif  pleiskanos doh.gif  galvos oda riebi, galva tenka plauki kas ryta. pleiskanu palaipsniui pakausyje tiek atsirado, kad net kaip sasiukai tokie uzsitrauke sausos odos doh.gif  o ir kaklo oda (gale) ties plauku augimo linija ruzava tokia ir papleiskanojusi... gal ka turit pasiulyti? ax.gif 
visi ten head and shoulders man reikalas beviltiskas-nulis efekto ir, kazin, ar nepadaugeja dar daugiau schmoll.gif
Papildyta:

o nebusiu oranzine arba juoda? labai bijau raudonu plauku  ax.gif  kiek to aliejaus reikia deti ir kiek kavos? nuo to spalva irgi priklausys? 4u.gif

duokim slaptazodi Tagrei, ka?  blush2.gif

pabandyk nusipirkti nerafinuota kokoso palmiu alieju, istepti gali palaikyti per nakti, labai gera plauku kauke

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 24, 15:51)
Jo jo. Melagė unsure.gif
Baik Tu, pas mane namie visos raganos patampa.. Nežinau. Aura tokia gal.. Ateina gražios, o išeina su maišu ant galvos tiesiai į grožio saloną.. biggrin.gif Bene išvarginu taip.. Ar maistą blogai ruošiu..  g.gif
Va va, prasideda mad.gif
Oi oi, visos nori, o niekas neatvažiuoja mad.gif gerai gerai, atsiminsiu!!
Tiesa, mergaitės Giedra berods ( g.gif ) norėjo į albumą, tarkit jūs žodį.. ar norit, ar ne per anksti ar bla bla bla.  ax.gif

as uz
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 15:18)
pabandyk nusipirkti nerafinuota kokoso palmiu alieju, istepti gali palaikyti per nakti, labai gera plauku kauke

ar tinka riebiems plaukams tokia kauke kazi? ar nereik nuo saknu tepti? g.gif
bet tai cia gal kauke plaukams, o ne galvos odai? ax.gif
Atsakyti
Galvoz odai i kaukez deda bizki brendzio ar ziaip alkoholio kai riebuz
Papildyta:
Az uz vizaz
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 24, 13:51)
Tiesa, mergaitės Giedra berods ( g.gif ) norėjo į albumą, tarkit jūs žodį.. ar norit, ar ne per anksti ar bla bla bla.  ax.gif

Ar Giedra ar TaGre? Nors šiaip, tai čia jau būtų visos? Kažkaip nesuskaiččiuoju...

QUOTE(happyme @ 2012 10 24, 13:58)
be to, niekas nepamatė klausimo apie čili tongue.gif

Mačiau, bet niekad neviriau, tai patarti negaliu blush2.gif

QUOTE(Lotari @ 2012 10 24, 14:11)
nauji trys sypsenukai atsirado  59.gif  basketball.gif  000552.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

Kur?
Oho... Ten tu su ta balta? Nuostabi, bet aš neturėčiau kur su tokia eiti ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 14:13)
o dievuleliau, kokia grazi! noreciau tokios baltos savo vestuviu vakarinei daliai  wub.gif

o kada jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 14:27)
Az uz vizaz

drinks_cheers.gif už vizaz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 15:27)
Galvoz odai i kaukez deda bizki brendzio ar ziaip alkoholio kai riebuz

tai cia tam, kad maziau riebaluotusi, bet as ne del riebalavimosi problema keliu, o del tu nelemtu pleiskanu doh.gif jei dar pasausinsiu oda, bijau, kad galva nukris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 24, 15:32)
Ar Giedra ar TaGre? Nors šiaip, tai čia jau būtų visos? Kažkaip nesuskaiččiuoju...

Giedra norėjo į albumą.. TaGre kaip supratau tik kažkokią nuotrauką kažkam.. Neturėjau laiko gilintis.. Tai kažkaip apie davimą jai dar ir negalvojau jei jau nesiprašė.. ax.gif
Atsakyti