Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 24, 14:08)
Neatsiriboju, tik nieko nepazystu, va dar su mamkom parke pakalbu kai vaikus ganom bigsmile.gif

Nusidaziau plaukus, pati, laukiu, jauciu busiu ryza lotuliukas.gif

kodel taip iskart?g.gif: gal kaip tik geriau gausis nei kas kitas dazytu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 24, 16:12)
Nu va,susimokejau visus mokescius  unsure.gif  dabar ramiai miegosiu.. .parkuose,stotyse ant suoliuku... unsure.gif  biggrin.gif

po menesio kito as prisijungsiu! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

***** skaitinejuosi apie Kauspedaite doh.gif nepazinojau as jos, bet kazkaip mane sukrete labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 14:14)
po menesio kito as prisijungsiu!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

***** skaitinejuosi apie Kauspedaite  doh.gif nepazinojau as jos, bet kazkaip mane sukrete labai  doh.gif

gal galima placiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 24, 16:13)

o tai pirma syki ka nors ne taip padarei, kad nepavyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 24, 16:11)
ai, nesvarbu, gana jau apie ta pati, as nebekreipiu demesio - -buvo ir prazuvo.  irnesakyk.gif

nauji trys sypsenukai atsirado  59.gif  basketball.gif  000552.gif
Papildyta:
namie mezgu balta suknele, o dar sia pamaciau ir seiles vel nutyso
user posted image

user posted image

va cia tai moteriskes kantrybr, jetau kad man nors dalele tokios kantrybes ir krupstumo, as va saliko nesugebu dabaigti, virbalai 10 numerio siulai storiausi, o apie toki meno sedevra net patyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 24, 16:16)
gal galima placiau? smile.gif

http://www.delfi.lt/...a.d?id=59829771
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 24, 17:08)
Neatsiriboju, tik nieko nepazystu, va dar su mamkom parke pakalbu kai vaikus ganom bigsmile.gif

Nusidaziau plaukus, pati, laukiu, jauciu busiu ryza lotuliukas.gif

niu lauksim rezultatu
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 17:17)

as ir skaiciau ir pasiurpau doh.gif
Atsakyti
TaGre, man regis ne ten kuri albumeli. ziurek, kad nebutu viesas mirksiukas.gif
lisk i "private home" ir ten kurk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jotule17: 24 spalio 2012 - 15:20
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 24, 16:12)
Nu va,susimokejau visus mokescius  unsure.gif  dabar ramiai miegosiu.. .parkuose,stotyse ant suoliuku... unsure.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif doh.gif

greičiau namoo bigsmile.gif
šiandien diena mano vadinasi-staigmenų diena. sužinojau, kad šį šeštadienį kolis+kad reik iki tada atiduoti vieną namų darbą biggrin.gif tai kibsim vakare grįžę su mb į mokslus, oi kaip nepasiilgau aš jų... verysad.gif

dėl čili supratau drinks_cheers.gif , taip ir galvojau, kad reik kažkokio skysčio, man nepatinka visiškai tiršta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 24 spalio 2012 - 15:21
O jau sukniu grozis bigsmile.gif thumbup.gif

Del augaliniu dazu plaukams,Tagre berods,rase,kad dazosi,tau nenuryzeja? g.gif Buvau mokyklos laikas as uzsidazius jais doh.gif Galiu pridurti,kad paskui ,ne visi dazai nuima ta spalava,gal plaukai ir sveiki,bet man tai katastrofa buvo doh.gif paskui tuos gabaliukus kol isrankiojau is savo kasu doh.gif ir kol as juos paskui uzdaziau doh.gif nusidazai dazais,po kiek laiko nusiplauna,ir lenda ryzavoti doh.gif Tai paskui besimokydama suzinojau,kad daugelis chemijos dazu,nenuima tu chna doh.gif Karta pabandes,nebegali sustot,taip paciais turi terliuzint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 16:16)
o tai pirma syki ka nors ne taip padarei, kad nepavyko? g.gif

Teisingai, bet labai priklauso nuo plaukų spalvos, reikia daug eksperimentuoti

QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 16:19)
TaGre, man regis ne ten kuri albumeli. ziurek, kad nebutu viesas  mirksiukas.gif
lisk i "private home" ir ten kurk  mirksiukas.gif

Man irgi taip atrodo doh.gif Kažkada saugojau čia savo nuotraukas, bet dabar jau nebepamenu kaip ten kas Dar žiūriu ir bandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 15:13)
o draugiu neturi? tu gal pakeitusi gyvenamaja vieta neseniai?  mirksiukas.gif
raportuok, kokia spalva pavyko!  bigsmile.gif

Dar visas sesias minutes reikia laukt biggrin.gif

Aga, is sostines atsikrausciau pries pora metu smile.gif
Atsakyti