Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(pempė12 @ 2012 10 24, 14:32)

Kur?
Oho... Ten tu su ta balta? Nuostabi, bet aš neturėčiau kur su tokia eiti ax.gif ...

prie pasirenkamu sypseneliu, trys paskutines naujos bigsmile.gif

oi ne as, nors noreciau turet toki grožį kur eit nežinočiau bet gera turėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 24, 15:32)
Ar Giedra ar TaGre? Nors šiaip, tai čia jau būtų visos? Kažkaip nesuskaiččiuoju...

abi prase, tai abiem ir duodam! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2012 10 24, 15:37)
oi ne as, nors noreciau turet toki grožį kur eit nežinočiau bet gera turėt  bigsmile.gif

cia tik vestuvems, bet ir tai nepraktiska-zeme pasivilktu toks sleifas ir amen suknytei verysad.gif
Atsakyti
Dar Wirrunoz truktu. O Flooricija dinguz kzkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 12:47)
isvis nebendrauji gyvai? blink.gif
Papildyta:

kaip noriuuu... verysad.gif

Bendrauju, bet tik su mama ir su vyru g.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 24, 12:31)
netikiu, tik nesupratau, kodėl toks klausimas biggrin.gif galvojau juokauji mirksiukas.gif
aš (tiksliau dažniausiai mb) taip pat daro, tik be morkų, o su paprikom smile.gif valgom su paskrudinta česnakine duonele essen.gif

o aš turiu klausimą jums. kvailą gal nežinau g.gif darant čili sriubą žinau, kad reik viską sutrint, bet kas suteikia jai to skystumo? blush2.gif

as netrinu iki tyreles ir netrinu nei farso nei pupeliu wink.gif ir vandens nepyliau,man ji patinka tirstesne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 24 spalio 2012 - 15:08
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 24, 15:59)
Bendrauju, bet tik su mama ir su vyru  g.gif

labai negerai darai! be reikalo atsiriboji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 24, 13:14)
Nu nu duok tą mamą, paauklėsim biggrin.gif
Tylėk trumpai ir kad viskas kaip sviestu tepta 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Dėk idėjas ant stalo, nes vištos šiandien neturiu, pupelių ir sušių irgi  g.gif
Įdomiai, bet, jaučiu, žilų neimtų g.gif ?
drinks_cheers.gif
Ne tu viena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Tik nesugalvok dėl to išeiti heart.gif

virsiu barscius,lasisa su darzovem ir ryziais garuose virsiu smile.gif
wiruna giedra ir tagre+
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 15:01)
labai negerai darai! be reikalo atsiriboji  schmoll.gif

Neatsiriboju, tik nieko nepazystu, va dar su mamkom parke pakalbu kai vaikus ganom bigsmile.gif

Nusidaziau plaukus, pati, laukiu, jauciu busiu ryza lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va,susimokejau visus mokescius unsure.gif dabar ramiai miegosiu.. .parkuose,stotyse ant suoliuku... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 24, 16:08)
Neatsiriboju, tik nieko nepazystu, va dar su mamkom parke pakalbu kai vaikus ganom bigsmile.gif

Nusidaziau plaukus, pati, laukiu, jauciu busiu ryza lotuliukas.gif

o draugiu neturi? tu gal pakeitusi gyvenamaja vieta neseniai? mirksiukas.gif
raportuok, kokia spalva pavyko! bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=jotule17,2012 10 24, 14:50]
o nebusiu oranzine arba juoda? labai bijau raudonu plauku ax.gif kiek to aliejaus reikia deti ir kiek kavos? nuo to spalva irgi priklausys? 4u.gif
Gal iš pradžių pabandyk ant sruogos vienos, mano natūrali spalva ruda, bet kai pirma kartą dažiau su tokiu mišiniu, tai plaukai buvo žiaurūs - nušiurę, kažkokie pilkai gelvai ryži doh.gif , tai gavosi spalva tokia ruda su atspalviu raudonu, bet per laiką tapo ruda
Kava atskiedžiu miltukus, o aliejaus kokį šaukštelį, kokoso aliejus tai ne skystas, tai irgi panašiai
Beje, kokoso aliejus ir kiti aliejai tinka viskam - ir veidui, ir kūnui, ir plaukams

[quote=happyme,2012 10 24, 15:01]
dėjom ir pomidorų, ir visko, bet skysčio nebuvo doh.gif gavos troškinys, nu dzin reiks bandyt pasiguglinus kada vėl ax.gif
[/quote]
aš pilu sultinio visada

[quote=pempė12,2012 10 24, 15:14]
Įdomiai, bet, jaučiu, žilų neimtų g.gif ?

[/quote]
Daug žilų neturiu, bet nuima kažkiek. Beje, nepasakiau, kad laikau tą košę tai ilgai, kokias min 3 valandas, iš plaukų geriausiai išsiplauna su kondicionieriumi, tik kanalizacijos neužkimškit biggrin.gif

Ačiū už slaptažodį ir pasitikėjimą, bandysiu prisijungti ir save įsikelti
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 24, 16:32)
Ar Giedra ar TaGre? Nors šiaip, tai čia jau būtų visos? Kažkaip nesuskaiččiuoju...
Mačiau, bet niekad neviriau, tai patarti negaliu blush2.gif
Kur?
Oho... Ten tu su ta balta? Nuostabi, bet aš neturėčiau kur su tokia eiti ax.gif ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlitap: 24 spalio 2012 - 15:16