Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:04)
biggrin.gif Nereikalingi man jie.
Esu perkopus per 20, tačiau 30 nepasiekus. Akys lyg ir žalsvos/melsvos/pilkos. Plaukai kaip pelenai. Dabar aš iš Vilnius. Nenoriu nieko įžeisti, bet man tai taip nepatinka sakyti, kad aš iš Vilniaus.

O sostineje studijuoji gal? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 24, 19:04)
Nera vyro,nepergyvenk  irnesakyk.gif  bus,jie visada atsiranda,nori tu to ar nenori  biggrin.gif  O draugiu,nors ir virtualiu,galima cia SM platybese susirasti  bigsmile.gif  Tai kaip sakoma,nosiuka i virsu,gripke i auksti,viskas liuks  thumbup.gif

Tokių kaip aš nei vienam iš jų nereikia. O dėl tų draugių, tai todėl pagaliau ir nusprendžiau čia parašyti, nes kaip pastebėjau realių man be šansų susirasti. Ačiū labai už paskatinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:04)
biggrin.gif Nereikalingi man jie.
Esu perkopus per 20, tačiau 30 nepasiekus. Akys lyg ir žalsvos/melsvos/pilkos. Plaukai kaip pelenai. Dabar aš iš Vilnius. Nenoriu nieko įžeisti, bet man tai taip nepatinka sakyti, kad aš iš Vilniaus.
O gal ir Jūs apie sabe galite papasakoti. Atsiprašau, jei kur nors pasakojote, dar ne visus temos puslapius perskaičiau.  4u.gif

Az jauna, grazi, bet iztekejuzi, turiu gyvenimo zmogeliuka, pati paciauzia, jam tik 2 zu bizkiu. Zedziu namie jau 2 metai, bet pilka pelyte nezijauciu g.gif neturiu ir az zu kuo kavoz izgerti, tai tenkinuozi rytaiz zu vyru lotuliukas.gif
Plauku zpalva: blionde
Akiu zpalva: melyna
Batu dydiz: 42
Ugiz: ~180
Amziuz: 30
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 19:07)
sveika prisijungus,junkis greiciau,nes mus iskelia i kita vieta rolleyes.gif  biggrin.gif

O jei ne paslaptis kur? Seksiu iš paskos.
Papildyta:
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 24, 19:09)
O sostineje studijuoji gal?  g.gif  ax.gif

Aha, vos antras mėnuo. doh.gif
O Jūs gal vilnietė?
Atsakyti
O kodel be zanzu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 19:10)
Az jauna, grazi, bet iztekejuzi, turiu gyvenimo zmogeliuka, pati paciauzia, jam tik 2 zu bizkiu. Zedziu namie jau 2 metai, bet pilka pelyte nezijauciu g.gif neturiu ir az zu kuo kavoz izgerti, tai tenkinuozi rytaiz zu vyru  lotuliukas.gif
Plauku zpalva: blionde
Akiu zpalva: melyna
Batu dydiz: 42
Amziuz: 30
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū. Labai malonu susipažinti. Mano batų dydis mažas - 36-37, ūgis ir nedidelis 165. Labai padeda aplinkoje išnykti.
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:09)
Tokių kaip aš nei vienam iš jų nereikia. O dėl tų draugių, tai todėl pagaliau ir nusprendžiau čia parašyti, nes kaip pastebėjau realių man be šansų susirasti. Ačiū labai už paskatinimą  4u.gif

Nu cia dabar? g.gif Aisku ,kad reikia bigsmile.gif Nekalbek,taip liudnai apie save 4u.gif
Atsakyti
Vėliau įkelsiu kodėl stebisi.

Labas naujoke. 4u.gif

Ritule, kada susitvarkysi s raidę? Man tu nuoširdžiai taip juokingai pakeli nuotaiką.. biggrin.gif Ypač kai pagalvoju, kad atėjusios paskaityti ar prisijungti naujokės nežino kodėl taip rašai.. ir dar sakai kad bliondė.. griūk negyvas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 19:11)
O kodel be zanzu? g.gif

Nemoku bendraut, neturiu apie ką bendraut ir ką pasakyt. Paprasčiausiai nesu įdomus žmogus, todėl ir neatsiranda žmonių,kurie norėtų su manimi susitikti dar kartą. Ir visai nesvarbu ar tai mergina ar vaikinas.
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:13)
Ačiū. Labai malonu susipažinti. Mano batų dydis mažas - 36-37, ūgis ir nedidelis 165. Labai padeda aplinkoje išnykti.

Az tiezmuka labai, o ir be proto cekava, zorry, jei bizki per daug azmenizkai paklauziu.
Tau gal kaz atzitiko? Kodel zave taip nuvertini? Kaz cia tokz geraz buvo ir "padejo" zave taip menkai vertinti?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 24, 19:02)
Nei vienas žmogus nėra pilka masė, nenuvertink savęs  rolleyes.gif

Ačiū. Bet kai jau daugiau nei 20 metų tas į galvą kalama iš visų pusių, tai ir kitokios mintys į galvą neateina.
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 18:10)

TYu tokia didele blink.gif blink.gif

QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:11)

Aha, vos antras mėnuo.  doh.gif
O Jūs gal vilnietė?

Man sakyk Tu mirksiukas.gif as visai dar jauna,nesijauciu Jus lotuliukas.gif

QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:13)

As vos keliais cm didesne uz tave,bet stengiuosi neisnykti,o kam nykti? g.gif Jei kas kartais nepastebi,turiu galinga balsa biggrin.gif Patariu ir tau pameginti,padeda mirksiukas.gif
Atsakyti