Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

Kodėl visi stebisi tuo, kaip aš rašau? nu kad ir per paskaitas. Žiūri persikreipę. Kaip psichė pasijaučiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Ar priimsit dar vieną nepritapusią sielą? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 24, 18:05)
Kodėl visi stebisi tuo, kaip aš rašau? nu kad ir per paskaitas. Žiūri persikreipę. Kaip psichė pasijaučiu.. biggrin.gif

Neskaičiau visų puslapių atgal, tad gal ir klausimas bus kvailokas, bet... O kas su tuo rašymu negerai?
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 17:34)
Ar priimsit dar vieną nepritapusią sielą?  4u.gif
Papildyta:

Neskaičiau visų puslapių atgal, tad gal ir klausimas bus kvailokas, bet... O kas su tuo rašymu negerai?

priimam zu zampanu ar ziap laipzniukaiz ( neveikia raide paz mane viena)
Pazipazakok apie zave 4u.gif

Blakztute, o kaip tu razai? Gal razydama tupciukuz kokiuz darai ar ka pan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 18:45)
priimam zu zampanu ar ziap laipzniukaiz ( neveikia raide paz mane viena)
Pazipazakok apie zave 4u.gif 

Blakztute, o kaip tu razai? Gal razydama  tupciukuz kokiuz darai ar ka pan? g.gif

Ačiū. Su tuo pasakojimu bus sunku, nes nemanau, kad yra nors vienas dėmesio vertas faktas apie mane. Esu tiesiog eilinė mergina. Visiškai viena kaip pirštas. Pilka masė, nematoma ir neverta dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 17:48)
Ačiū. Su tuo pasakojimu bus sunku, nes nemanau, kad yra nors vienas dėmesio vertas faktas apie mane. Esu tiesiog eilinė mergina. Visiškai viena kaip pirštas. Pilka masė, nematoma ir neverta dėmesio.

Nu kam taip liudnai? unsure.gif
Kodel zakai, kad viena vizai? Ner artimuju? Vyro/zugyventinio/zuzadetinio/draugo?
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 17:48)

Labas 4u.gif
Na na,nelabai tikisi,kad esi pilka mirksiukas.gif Ir tikrai esi verta demesio.Jei patiks pas mus,prizadu,nebebusi viena mirksiukas.gif Is kur esi,is uzjurio?Na pasakokis,mes cia labai cekaunos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 18:54)
Nu kam taip liudnai? unsure.gif
Kodel zakai, kad viena vizai? Ner artimuju? Vyro/zugyventinio/zuzadetinio/draugo?

Geriausia pradėti nuo tiesos, kad vėliau nebūtų nuostabos. Viena. Nėra nieko iš vyriškosios pusės, o ir šiaip jokios nei draugės, nei jai prijaučiančios nėra.
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 17:59)
Geriausia pradėti nuo tiesos, kad vėliau nebūtų nuostabos. Viena. Nėra nieko iš vyriškosios pusės, o ir šiaip jokios nei draugės, nei jai prijaučiančios nėra.

Ai nu ir teizingai, nafik tie vyrai lotuliukas.gif
Kiek tau metu? Kokia akiu zpalva? Plauku? Batu dydiz?Iz kur ezi? Gal kur netoli manez? g.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:48)

Nei vienas žmogus nėra pilka masė, nenuvertink savęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 19:00)
Ai nu ir teizingai, nafik tie vyrai lotuliukas.gif
Kiek tau metu? Kokia akiu zpalva? Plauku? Batu dydiz?Iz kur ezi? Gal kur netoli manez? g.gif

biggrin.gif Nereikalingi man jie.
Esu perkopus per 20, tačiau 30 nepasiekus. Akys lyg ir žalsvos/melsvos/pilkos. Plaukai kaip pelenai. Dabar aš iš Vilnius. Nenoriu nieko įžeisti, bet man tai taip nepatinka sakyti, kad aš iš Vilniaus.
O gal ir Jūs apie sabe galite papasakoti. Atsiprašau, jei kur nors pasakojote, dar ne visus temos puslapius perskaičiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 17:59)

Nera vyro,nepergyvenk irnesakyk.gif bus,jie visada atsiranda,nori tu to ar nenori biggrin.gif O draugiu,nors ir virtualiu,galima cia SM platybese susirasti bigsmile.gif Tai kaip sakoma,nosiuka i virsu,gripke i auksti,viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 19:34)
Ar priimsit dar vieną nepritapusią sielą?  4u.gif
Papildyta:

sveika prisijungus,junkis greiciau,nes mus iskelia i kita vieta rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti