Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 24, 16:25)
Aga, is sostines atsikrausciau pries pora metu smile.gif

tai o i koki sporto kluba/sokius/uzsiemimus neturi kada nulekti? mirksiukas.gif arba per SM su kokia mergaite susidraugauti? mirksiukas.gif vis smagiau su merginu kompanija laika leisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 24, 16:23)

Del augaliniu dazu plaukams,Tagre berods,rase,kad dazosi,tau nenuryzeja? g.gif Buvau mokyklos laikas as uzsidazius jais  doh.gif Galiu pridurti,kad paskui ,ne visi dazai nuima ta spalava,gal plaukai ir sveiki,bet man tai katastrofa buvo  doh.gif paskui tuos gabaliukus kol isrankiojau is savo kasu  doh.gif ir kol as juos paskui uzdaziau  doh.gif nusidazai dazais,po kiek laiko nusiplauna,ir lenda ryzavoti  doh.gif Tai paskui besimokydama suzinojau,kad daugelis chemijos dazu,nenuima tu chna  doh.gif Karta pabandes,nebegali sustot,taip paciais turi terliuzint  smile.gif

Įkėliau kelias savo galvas lotuliukas.gif , kuriose matosi plaukų spalva. Cheminiais dažais nedažau jau kokie 6 metai. Kiekvieną kartą gaunasi vis kitoks atspalvis, bet rudas smile.gif
O plaut reikia kelis kartus su kondicionieriumi, nors esu skaičiusi, kad nerekomenduojama pirmą kartą plauti su šampūnu ar kondicionieriumi išvis

Visos jūs labai gražios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 24, 17:42)
Įkėliau kelias savo galvas lotuliukas.gif , kuriose matosi plaukų spalva. Cheminiais dažais nedažau jau kokie 6 metai. Kiekvieną kartą gaunasi vis kitoks atspalvis, bet rudas  smile.gif
O plaut reikia kelis kartus su kondicionieriumi, nors esu skaičiusi, kad nerekomenduojama pirmą kartą plauti su šampūnu ar kondicionieriumi išvis
Visos jūs labai gražios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai miela moteris esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 16:44)

drinks_cheers.gif

lekiu namučio jau happy.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 24, 14:59)
Bendrauju, bet tik su mama ir su vyru  g.gif

O nei klasiokių kokių, nei bendradarbių g.gif ?

QUOTE(BigBang @ 2012 10 24, 15:07)
virsiu barscius,lasisa su darzovem ir ryziais garuose virsiu smile.gif
wiruna giedra ir tagre+

Oho thumbup.gif . Aš jau keptų bulvių su dviem šeimynykščiais pasipietavau- pavakarieniavau, kitiems bandysiu tą patį, nes skanu buvo, seniai bevalgėm.

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 24, 15:12)
Nu va,susimokejau visus mokescius  unsure.gif  dabar ramiai miegosiu.. .parkuose,stotyse ant suoliuku... unsure.gif  biggrin.gif

Šakės, bais dideli mokesčiai bijau.gif . Už ką tave šitaip doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 16:44)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš apie suknelę. Darbo daug,bet man kaip vestuvinė tai tikrai ne... Esu gal nemadinga,bet man vestuvinė suknelė turi būt šiek tiek pūsta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 24, 15:08)
Neatsiriboju, tik nieko nepazystu, va dar su mamkom parke pakalbu kai vaikus ganom bigsmile.gif

Nusidaziau plaukus, pati, laukiu, jauciu busiu ryza lotuliukas.gif

O man kaip ryži žmonęs patinka wub.gif . Vyrai tokie šviesiai ryži garbanoti strazdanoti ir dar baltom blakstienom thumbup.gif . Tikrai biggrin.gif . Mano meilė Bavikinas rolleyes.gif wub.gif

QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 15:14)
po menesio kito as prisijungsiu!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oho, tai gal ir aš ax.gif g.gif ? Kodėl čia taip?
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 24, 15:30)
tai o i koki sporto kluba/sokius/uzsiemimus neturi kada nulekti? mirksiukas.gif  arba per SM su kokia mergaite susidraugauti?  mirksiukas.gif  vis smagiau su merginu kompanija laika leisti  mirksiukas.gif

Bandziau, ale, nu gal kai vaikis prades eit i darza, arba kai dirbt pradesiu, prasiples tas zmoniu ratas, siaip as labai i galva neimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 24, 16:09)
O man kaip ryži žmonęs patinka wub.gif . Vyrai tokie šviesiai ryži garbanoti strazdanoti ir dar baltom blakstienom  thumbup.gif . Tikrai biggrin.gif . Mano meilė Bavikinas rolleyes.gif  wub.gif
Oho, tai gal ir aš ax.gif  g.gif ? Kodėl čia taip?

Nieko nebus, gavausi tokia link raudonumo, lyg rudumo, kazkokia neaiski, bet man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 24, 17:09)
O man kaip ryži žmonęs patinka wub.gif . Vyrai tokie šviesiai ryži garbanoti strazdanoti ir dar baltom blakstienom  thumbup.gif . Tikrai biggrin.gif . Mano meilė Bavikinas rolleyes.gif  wub.gif
Oho, tai gal ir aš ax.gif  g.gif ? Kodėl čia taip?

Aš tada baltaodė ryža baltblakstė .. Myli? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 24, 16:34)
Aš tada baltaodė ryža baltblakstė .. Myli? wub.gif

Aha heart.gif, labai

Atvažiuoja svečių, vaidinsiu, kad kompas man nerūpi happy.gif . Nepliurpkit daug group.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 24 spalio 2012 - 16:46
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 24, 15:41)
Aha heart.gif, labai

Atvažiuoja svečių, vaidinsiu, kad kompas man nerūpi happy.gif . Nepliurpkit daug group.gif  biggrin.gif

Smagaus laiko su svečiais,o aš bandysiu pamiegot porą valandėlių mirksiukas.gif
Atsakyti