Įkraunama...
Įkraunama...

Herpes (Lūpų pūslelinė)

QUOTE(gusia23 @ 2009 05 23, 16:53)
Vaistinese parduodamas toks "Cinko oksidas", vos pajuntu kylant is kart pasitepu nakciai, daugiau tempt nereikia,po paros pradeda dziut ir nesidaugina thumbup.gif
Kaina apie 13lt,tubele nemaza

o man jis nelabai padeda, kad ir iš pradžių patepu, vis tiek iškyla schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LG81 @ 2009 05 08, 13:10)
Is kur tos sieros tiek gauti, kad uztektu patepti puslele  biggrin.gif  lotuliukas.gif  , jei zmogus valai kas diena ausis, tai jos nuolat svarios ir neprisikaupia tu bjaurybiu.

o jūs žinot,kad ausų valyti negalima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 11 29, 16:38)
SILICEA - geresnis už visus ACIC mirksiukas.gif  4u.gif

thumbup.gif Ir aš naudoju silicea.
Atsakyti
nė velnio, nei arbatmedis, nei kitos liaudiškos priemonės. Siaubingai šlykštus dalykas, plinta žaibiškai, viliuosi, kad Acic padės. O vitaminus sriaubiau net 3 mėn. Vat ėmė staiga ir atsirado, nors pasiusk, o dar prieš kelias dienas džiaugiaus, kad tas bjaurybė seniai nekamavo, prisikalbėjau... verysad.gif ir mozuojuos tepalyciu, vaistukus gersiu, kvaiša, nesusipratau tablečių iškart suryt, o tie pleistriukai- grynas tauškalas. Užsiklijavau, tai jau po valandos po juo lūpa taaaaip prisirpo, jog nors skradžiai žemę lįsk blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2009 01 23, 13:37)
Yra tokios tabletės Acic aš visada jas geriu pradedu gerti kai tik pajuntu kad pradeda perštėti lūpa ir dar pageriu kelias dienas tai pūslelės niekada neiškyla, bet ir dabar tau jis padėtų nebesiplėstų pūslelės ir greičiau išgytų senos. Jos nepigios nes reikia nemažai per dieną išgetri, bet tikrai veiksmingos. O tepaliukas yra aciclovir jis pigesnis nei zovirax o vaistas tas pats. Gali pasiskaityti apie juos www.vaistai.lt Sėkmės

bet tableciu didelis salutinis poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2009 01 23, 14:03)
Taip ir vadinasi Acic tabletės. Tikrai geras daiktas  thumbup.gif , nors geraiu jo jau neprireiktų.

QUOTE(Aušriukė @ 2009 01 23, 18:23)
gal ir kvailas klausimas, bet kodel geriau, kad tu tableciu neprireiktu? g.gif gal labai jau kenksmingos? g.gif

labai kenkia tos tabletės.
Aš šito tfu tfu tfu "džiaugsmo" neturiu, bet Mb su dukruže turi.. Jiems geriausiai Viru Mertz tepaliukas padeda
Atsakyti
acikloviras-tabletem ir tepaliukas.tabletes receptines,paprasykit savo terapeuto arba odontologo-israsys receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 01 15, 20:22)
acikloviras-tabletem ir tepaliukas.tabletes receptines,paprasykit savo terapeuto arba odontologo-israsys receptuka 4u.gif

Sveikutes su tais aciklovirais reikia atsargiai,nes aš pavyzdžiui esu jiems alergiška ir tokia alergija įsvariau, kad vos kraujo perpilti nereikėjo. Man geriausiai padeda FLUCIDIN H tepaliukas,pats geriausias neleidžia išplisti ir praeina labai greit ,kam rekomendavau visi liko patenkinti. Sako ačiū už stebuklą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunguze @ 2009 12 18, 14:09)
nė velnio, nei arbatmedis, nei kitos liaudiškos priemonės. Siaubingai šlykštus dalykas, plinta žaibiškai, viliuosi, kad Acic padės. O vitaminus sriaubiau net 3 mėn. Vat ėmė staiga ir atsirado, nors pasiusk, o dar prieš kelias dienas džiaugiaus, kad tas bjaurybė seniai nekamavo, prisikalbėjau... verysad.gif  ir mozuojuos tepalyciu, vaistukus gersiu, kvaiša, nesusipratau tablečių iškart suryt, o tie pleistriukai- grynas tauškalas. Užsiklijavau, tai jau po valandos po juo lūpa taaaaip prisirpo, jog nors skradžiai žemę lįsk blink.gif

Visiskai sutinku. Jei jau lemta herpiui prinokti, tai nei acic tepalas, nei tabletes, nei pleistrai nepadeda.
As vartojau imuniteta stiprinancius vaistus, herpis buvo geriems metams atsitraukes. Nors pries tai stabiliai kas pora men issokdavo po krateriuka.
Atsakyti
Jau žinau,kad daug likimo draugų turiu 4u.gif .Mano Herpes -kas savaitę ir kartais net 3 vietose ant viso kūno.Taip jau 10 metu.Atsirado nešrtumo metu.Vyras Herpeso neturi.Tepaliukai-niekis, tabletėe -trumpalaikis efektas.Najaugi reiks jaunai mirti? verysad.gif
Atsakyti
joa labai nemalonu, žinau ka tai reiškia 4u.gif
Kankino ir mane, atrode niekad nesibaigs... Mano atveju padėjo vitaminai (naudoju nuolat!), subalansuota mityba (priaugau iki idealaus svorio pagal KMI), maziau streso. Dabar uzpuola tik jei laaabai susinervinu..išgyvenu ax.gif

dar kaip velnias kryziaus vengiu kondicionieriaus, skersvėju, slapiu koju..

Siaip kiek skaiciau apie herpesa, tai su metais jis turi svelneti, pasikartoti reciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauka: 28 kovo 2010 - 00:14
daug daug vitamino C. mes su vyru abu turim , tai jei vienam atsiranda , ziurek ir kitam tas pats.

Cia nuo nusilpusio organizmo , dietu visokiu.
Atsakyti