Įkraunama...
Įkraunama...

Herpes (Lūpų pūslelinė)

Kovojam su sia beda periodiskai, kas kelis menesius, bet jau pradedu jausti kada jis ateis - todel dar jam neislindus patepu ta vieta Acis kremuku, ir jis ne nespejes isplisti - isnyksta thumbup.gif aisku jei jo (acis) neturiu ir jau buna saukstai po pietu tada naudoju pleistrus Commped.
Dazniausiai in man islenda kai persalu, juokais sakau - gripas lenda per lupas ax.gif

O del to kas ja turi, kas neturi - kiek skaiciau (tas senokai buvo, tad jei nukprypsiu - pataisykit) - daugelis zmoniu (apie 90%) gali ne neitarti turintys si uzdegima, bet ne visiems pasireiskia. O pati tai ja isigyjau vaikysteje - kaimyne mat pabuciavo doh.gif in tai galima sakyt istisai su ja kovoja, as kas kelis menesius ax.gif
Papildyta:
Radau ta starpsniuka http://www.vids.lt/a...m_ir_vasar.html thumbup.gif

Beje patikslinsiu - kaip pradedu jausti jog in man gali pasireiksti - kadangi esu su gan nemazu ligu bagazu - ipratau stebeti savo organizma, kaip i ka jis reaguoja, tad jei tik biski gaunu lietaus, siek tiek stipresnis vejas, pvz pasilenkiu kur, ir islenda nuoga nugara, ar kojos kiek sudreksta ir pan., net jei namuose kiek vesiau pasidaro (pvz rudeni atvesus orams) - sekancia diena lauk puslelines.
Man daug kas sako - tu dziaukis kad vietoj to jog susergi - islenda herpesiukas ir psio thumbup.gif tai realiai nzn kas geriau, ar spuogas kuris beveik neislenda, o jei islenda per 3 dienas sugebu ji uzgydyti ar maziausiai savaitei gripas g.gif

p.s. taip pat buna ju ir ivairiu formu, staf=diju jei galima taip sakyti, manau jog mano vina lengvesniu, tfu tfu tfu, kad neprikarkset blush2.gif
Atsakyti
Pusleline sirgdavau retokai, na pamenu mokykloj ziema kartais isberdavo lupa. Bet va jau pusmetis,kaip ji man kartojasi nuolatos, beveik kas menesi. Ko tik neisbandziau. Acic tepaliukas kartais padeda,kartais nebe. Ir tabletes Acic - tas pats - kartais pristabdo, o kartais...Dar tepu pasta, saldau leduku... Isgeriau ir Valtrex tableciu kursa, bet kol kas neaisku, ar pades ar ne,reikia laiko kad ta suzinociau....
pastebejau, kad man pusleline issaukia stresas, pervargimas ir imuniteto nusilpimas. Labai pavargau kovoti su siuo nemaloniu reiskiniu, ypac pikta, kad jis mane atakuoja taip daznai verysad.gif
Atsakyti
Vaistai nepadeda, naudojam svogūną, dantų pastą ir medų.

QUOTE(Rethimna @ 2008 11 04, 22:15)
Dabar jau žinau. kad yra tokia kosmetologė kuri tokia kaukę uždeda kai jauti kada keliasi arba jau yra keli spuogiukai. Nu ta kaukia tai tikrai       thumbup.gif   man ji padeda.

Kokia kaukė? Plačiau?

QUOTE(Solen @ 2008 11 06, 20:07)
sako kai tik pajauti,kad pradeda tvinkcioti,reikia muilo gabaliuku patrynti,jei nieko po ranka tuo metu neturi mirksiukas.gif

Ar bandėte dar kas?

QUOTE(Revlona @ 2009 03 19, 12:31)
dar labai gerai padeda ausu siera  bigsmile.gif Tepti reikia tik puslinei vos pisirodzius

Kaip reikia ausis valyti, kad ten sieros užsiliktų lotuliukas.gif

QUOTE(gusia23 @ 2009 05 23, 16:53)
Vaistinese parduodamas toks "Cinko oksidas", vos pajuntu kylant is kart pasitepu nakciai, daugiau tempt nereikia,po paros pradeda dziut ir nesidaugina thumbup.gif
Kaina apie 13lt,tubele nemaza

Reiks išbandyti g.gif

QUOTE(coromandel @ 2009 11 22, 00:42)
Jeigu daznai sis virusas jusu organizme svecias,tai vadinasi jam tinkamos salygos,pas jus apsistoti biggrin.gif Turite stiprinti imuniteta,ne tik vitaminais. O kai lupa jau pasipuosusi,tada reikia ja labai daug kartu per diena pateplioti spiritu(tinka bet koks,tik ne96)

Spiritu? bet juk degina? Kažin ar taip drąstiškai galima g.gif schmoll.gif

QUOTE(InRed @ 2009 11 29, 16:38)
pasakysiu, kaip aš nuo jos išsigelbėjau, o jau turėjau tokio stiprumo,kad ojojoj....vienžo,anksčiau ir LT prekiavo, dabar tik iš Rusijos galima atsivežti,vaistai imunitetui - ISOPRINOSIN. Tai va, plokštelę sugeri - ir pusmetį gyveni ramutėliai. Čia profilaktiškai. Keliaspakuotes suvartojau - ir dabar jau laaaabai seniai negėriau,nes nebelenda jokios pūslytės thumbup.gif o jei jau išlenda, tas vienoj žinutėj minėtas SILICEA - geresnis už visus ACIC mirksiukas.gif  4u.gif

Kokia šių vaistų kaina?

QUOTE(Anglis @ 2010 06 27, 20:56)
Geriausiai naikina pusleline tai cesnaku sultys.

Reiks bandyti:)
Atsakyti
Aš ilgus metus kovojau su šia liga, ir vis tiek ji visada atsinaujindavo. dabar jau keli metai atradau, kad man tinka Alavijo vazelinas kai tik pradedu jausti kažką iš karto naudoju tai niekaip neiškyla... Beje už jį moku apie 8 lt. Tik problema ta kad reikia užsisakyti, kur prekiauja natūraliom priemonėm su alaviju.
Atsakyti
kad Cinko oksidas padeda, visai tiketina, nes pusleline reikia dziovint. Bet kad padeda aliejai....labai suabejociau.

Atsakyti
Lupu tai lupu pusleline... unsure.gif

O mano vyrui pirma kart gyvenime - Juostine pusleline... verysad.gif per visa sona nuo pilvo link nugaros.. ir labai baisiai... verysad.gif

Gal kas ka zinot kaip geriau ir efektyviau gydyti..???
Geria dabar Acic tabletes ir pasitepa acic tepaliuku arba arbatmedzio aliejum.
Skausmo didelio, aciu dievui, nera jam, bet dideles raudonos patine demes ir smulkus spuogeliai-puslytes... atrodo ziauriai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 10 10, 15:47)
Lupu tai lupu pusleline...  unsure.gif

O mano vyrui pirma kart gyvenime - Juostine pusleline...  verysad.gif  per visa sona nuo pilvo link nugaros.. ir labai baisiai...  verysad.gif

Geria dabar  Acic tabletes ir pasitepa acic tepaliuku arba arbatmedzio aliejum.
Skausmo didelio, aciu dievui, nera jam, bet  dideles raudonos patine demes ir smulkus spuogeliai-puslytes... atrodo ziauriai.. verysad.gif

Kazkada ir mano vyrui buvo taip. Tai gerė tuos pačius vaistus, kaip jūsiškis. Praėjo. Kantrybės ir Jums 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma 4u.gif

Siandien lyg ir gereja jau, nors tokiu kaip ir tikru pusliu neiskilo, mazutes, labiau i spuogelius panasios... ant kai kuriu jau lyg sasiukai matosi. Maziau patinimo siandien, maziau raudonumo. Tikiuosi greit pageres dar labiau. Skausmu dideliu nera, sudiegia vis, bet nera taip blogai.

O jusiskiui nesikartoja?

Prisiskaiciau internete visokiu baisybiu apie komlikacijas, apie pasikartojimus ir pan.

Blogiausia, kad mes nezinojom jog tai gali buti pusleline ir ilgai nepradejom gydymo, manem kad alergija, gere tavegyli dvi dienas, bet pamatem kad baisiau darosi, mete ji ir tepem bepantenu. Kai ir nuo jo blogiau daresi tada tik klausem gydytojo kas cia darosi. Pasake kad pusleline juostine...

Zodziu, raso kad gydyma reik pradet kuo anksciau, o mes tik po geros savaites pradejom.

Na bet svarbu kad darosi geriau ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 10 11, 17:20)
Aciu uz palaikyma  4u.gif

Siandien lyg ir gereja jau, nors  tokiu kaip ir tikru pusliu neiskilo, mazutes, labiau i spuogelius panasios... ant kai kuriu jau lyg sasiukai matosi. Maziau patinimo siandien, maziau raudonumo. Tikiuosi greit pageres dar labiau. Skausmu dideliu nera, sudiegia vis, bet nera taip blogai.

O jusiskiui nesikartoja?

Prisiskaiciau internete visokiu baisybiu apie komlikacijas, apie pasikartojimus ir pan.
Blogiausia, kad mes nezinojom jog tai gali buti pusleline ir ilgai nepradejom gydymo, manem kad alergija, gere tavegyli dvi dienas, bet pamatem kad baisiau darosi, mete ji ir tepem bepantenu. Kai ir nuo jo blogiau daresi tada tik klausem gydytojo kas cia darosi. Pasake kad pusleline juostine...

Zodziu, raso kad gydyma reik pradet kuo anksciau, o mes tik po geros savaites pradejom.

Na bet svarbu kad darosi geriau  ax.gif  wub.gif

Smagu girdėt kad sveksta thumbup.gif Na žinokit tfu tfu tfu, bet daugiau nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Man nei acic, nei acyclovir nei dar kas nepadeda... Dabar turiu didžiausią ant veido doh.gif
Tai parekomendavo tepti mykoseptinu. Žiūrėsim kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 10 10, 15:47)
Lupu tai lupu pusleline...   unsure.gif

O mano vyrui pirma kart gyvenime - Juostine pusleline...  verysad.gif  per visa sona nuo pilvo link nugaros.. ir labai baisiai...  verysad.gif

Geria dabar  Acic tabletes ir pasitepa acic tepaliuku arba arbatmedzio aliejum.
Skausmo didelio, aciu dievui, nera jam, bet  dideles raudonos patine demes ir smulkus spuogeliai-puslytes... atrodo ziauriai.. verysad.gif

Esu turėjus kartą gyvenimę juostinę pūslelinę ant nugaros>Labai skaudėjo nugara ir išvirto juosta dėmėm.Nesuprantu nei dėl ko , kame tos pūslelinės priežąstis buvo, bet praėjo.Kai išvirto pūslėm,tai kaip tik nustojo skaudėti,visas skausmas supratau išsivertė į paviršių.
O lūpų pūslelinė anksčiau labai kankino.O dabar kaip nekeista jau kokie dešimt metų gal daugiau pamiršau ką tai reiškia.O pamiršau todėl,kad nuolat tepuosi lūpas ir vasarą ir ypač žiemą tais gydomaisiais lūpų vazelinais,ne tais kur po litą kainuoja,o tais brangesniais po 8 LT ir brangiau.Nu nežinau,man atrodo,kad tik tai padėjo atsikratyti visomis bakterijomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEIMUTE: 11 lapkričio 2010 - 23:10
Taigi, papasakosiu ką nuo vakar pavakario padarė mykoseptinas.
Net nesitikėjau. Pasitepiau apie 6 val vakaro. Dingo visas tas deginimas, perštėjimas. Dar pasitepiau prieš einant miegoti, ryte atsikėliau, liko kelios mažos pūslelės ir paraudonavusi vieta. Dar niekas taip greit nepagydė kaip jis.
Atsakyti