Įkraunama...
Įkraunama...

Herpes (Lūpų pūslelinė)

vaikui buvo angina, sinusitas, ir sekancia diena kai jau numusta temperatura buvo atsikelia visa lupa, bet taip baisia ne pati lupa o vir jos grynai visas plotas po nosim, dar ji pakrapste tuos sasus nudziovintus visai nnukrito viskas, bet toje vietoje raudonas plemas nemazas ir tokei kaip randeliai,na ir as esu turejus pusleline, bet pas ja taip idomiai, tokie randeliai tarsi nudeginimai, ar jie pranyks ar jau teplioti su kuo nors?
Atsakyti
mane irgi kankina herpesas, bet tai yra neisgydomas dalykas, ta prasme kad kas neturi to viruso tai ir neturi,o kas turi tai visam gyvenimui. galimapagydyti tik pusleles, bet pacio viruso tai ne. siaip padeda vitaminai su eziuole
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 25, 19:37)
vos tik pajaučiate, kad jus puola pūslelinė, patepkite tą vietą arbatmedžio eteriniu aliejumi.  Tai veiksminga priemonė. ..  mirksiukas.gif

Va būtent drinks_cheers.gif ARBATMEDŽIO aliejus super reikalas mirksiukas.gif Ir svarbiausia JOKIO pašalinio poveikio mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriausiai naikina pusleline tai cesnaku sultys.

Antibakterines ir gydomosios savybes jame.

Vienintelis minusas - kvapas.

Bet uzgydo super greitai smile.gif
Atsakyti
Mano šeimai padeda tik pleistriukai nuo pūslelinės Compeed thumbup.gif
Atsakyti
dar labai gerai pusleline gydo biciu pikis/ propolis smile.gif
Atsakyti
Turiu didž. pūslelinę, spėju ją iššaukė labai šaltas gėrimas, tai vaistai nepadeda, tepu medumi, tai labai degina, gal čia taip karštį traukia?
Atsakyti
Išbandžiau labai gerą tepaliuką super greit gydo. SILICEA tinka ir nėščiosioms
Atsakyti
Na va,ir as pasipuosiau siuo dziaugsmu verysad.gif Vakar dar nieko,o siandien atsikeliau su istinusia virsutine lupa ir trim puslem.Niekada gyvenime neturejau sio dalyko.Siaubas....Kolkas tepuosi medum,vakare vyras vaistuku parves.Beje man ir silpna,bei vargina didziulis ciaudulys,toks kaip alerginis,net pradeda visa veida niestet...Vienu zodziu...savaitgalio planai keiciasi,nes niekur eit negaliu,o svarbiausia bijau vaika ir vyra uzkrest verysad.gif
Atsakyti
Na va prisiskaitinėjau, kaip tik šiandien skaičiau šią temą. O dabar žiūriu ant nosies galiuko jau kalasi pūslelinė. Tai gerai, kad iš anksčiau turiu vaistu Acic. Bet su jeis labai ilgai, kol užgyja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 03, 10:47)
Na va,ir as pasipuosiau siuo dziaugsmu verysad.gif Vakar dar nieko,o siandien atsikeliau su istinusia virsutine lupa ir trim puslem.Niekada gyvenime neturejau sio dalyko.Siaubas....Kolkas tepuosi medum,vakare vyras vaistuku parves.Beje man ir silpna,bei vargina didziulis ciaudulys,toks kaip alerginis,net pradeda visa veida niestet...Vienu zodziu...savaitgalio planai keiciasi,nes niekur eit negaliu,o svarbiausia bijau vaika ir vyra uzkrest verysad.gif

Pusleline nera tokia nekalta, kaip gali atrodyt, todel ir savijauta buna tikrai prastoka...siaip turejot jau kelias dienas nelabai gerai jaustis, nes kai islenda, tai buna "baigiamasis etapas" unsure.gif man asmeniskai, tai skauda galva, buna toks lyg pavirsinis audiniu uzdegiamas (pvz puse veido)....tik ne per seniausiai issiaiskinau, kad tai butent nuo puslelines, nes visad galvodavau, gal masinoj perpute vejas ir pan. doh.gif

O del namiskiu apsaugojimo, tai paprasta higiena, atskiras ranksluostis, atskiri irankiai, puodeliai ir vengti tiesioginio kontakto mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(svaceja @ 2010 09 03, 14:30)
Na va prisiskaitinėjau, kaip tik šiandien skaičiau šią temą. O dabar žiūriu ant nosies galiuko jau kalasi pūslelinė. Tai gerai, kad iš anksčiau turiu vaistu Acic. Bet su jeis labai ilgai, kol užgyja.  doh.gif

Paskutini karta isiskaiciau i tepaliuku vartojimo instrukcija, kurioje parasyta (na as naudojau Aciklovir), kad reikia ITRINTI tepaliuka ant zaideles ir aplink ja. Nes daugumai tai uzdeda tos mases ant puslytes ir palieka ax.gif taip gal ir gyjimas greitesnis bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 05 11, 14:56)
mane irgi kankina herpesas, bet tai yra neisgydomas dalykas, ta prasme kad kas neturi to viruso tai ir neturi,o kas turi tai visam gyvenimui. galimapagydyti tik pusleles, bet pacio viruso tai ne. siaip padeda vitaminai su eziuole

nelabai teisingas teiginys schmoll.gif kas neturi to viruso, tai TURI labai didele tikimybe (kaip bet kuris zmogus) juo uzsikresti nuo sergancio asmens, kai jam yra pasireiskes virusas, t.y. atsiradusios pusleles (dar slapios, nes nuo sasiuko tai jau neuzkreciama).

Del eziuoles taip, bet ji gydo ne pusleles, o stiprina imuniteta. Butent imuniteto nusilpimas ir stresas suteikia labai geras salygas pasireiksti herpesui. Nes herpesas 'gyvena' nervu lastelese. tai va kai stresuojate, herpesas islenda i pavirsiu, o nusilpes imunitetas nesugeba kovoti su virusu unsure.gif

Tai nestresuokit ir stiprinkit imuniteta! biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi karts nuo karto užeina. Padeda paprasta dantų pasta. Užtepi ant pūslelių ir tegul džiūva. smile.gif
Atsakyti