vaikui buvo angina, sinusitas, ir sekancia diena kai jau numusta temperatura buvo atsikelia visa lupa, bet taip baisia ne pati lupa o vir jos grynai visas plotas po nosim, dar ji pakrapste tuos sasus nudziovintus visai nnukrito viskas, bet toje vietoje raudonas plemas nemazas ir tokei kaip randeliai,na ir as esu turejus pusleline, bet pas ja taip idomiai, tokie randeliai tarsi nudeginimai, ar jie pranyks ar jau teplioti su kuo nors?
mane irgi kankina herpesas, bet tai yra neisgydomas dalykas, ta prasme kad kas neturi to viruso tai ir neturi,o kas turi tai visam gyvenimui. galimapagydyti tik pusleles, bet pacio viruso tai ne. siaip padeda vitaminai su eziuole
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 25, 19:37)
vos tik pajaučiate, kad jus puola pūslelinė, patepkite tą vietą arbatmedžio eteriniu aliejumi. Tai veiksminga priemonė. .. 

Va būtent

Geriausiai naikina pusleline tai cesnaku sultys.
Antibakterines ir gydomosios savybes jame.
Vienintelis minusas - kvapas.
Bet uzgydo super greitai
Antibakterines ir gydomosios savybes jame.
Vienintelis minusas - kvapas.
Bet uzgydo super greitai

Mano šeimai padeda tik pleistriukai nuo pūslelinės Compeed

dar labai gerai pusleline gydo biciu pikis/ propolis

Išbandžiau labai gerą tepaliuką super greit gydo. SILICEA tinka ir nėščiosioms
Na va,ir as pasipuosiau siuo dziaugsmu
Vakar dar nieko,o siandien atsikeliau su istinusia virsutine lupa ir trim puslem.Niekada gyvenime neturejau sio dalyko.Siaubas....Kolkas tepuosi medum,vakare vyras vaistuku parves.Beje man ir silpna,bei vargina didziulis ciaudulys,toks kaip alerginis,net pradeda visa veida niestet...Vienu zodziu...savaitgalio planai keiciasi,nes niekur eit negaliu,o svarbiausia bijau vaika ir vyra uzkrest

QUOTE(ingridukas @ 2010 09 03, 10:47)
Na va,ir as pasipuosiau siuo dziaugsmu
Vakar dar nieko,o siandien atsikeliau su istinusia virsutine lupa ir trim puslem.Niekada gyvenime neturejau sio dalyko.Siaubas....Kolkas tepuosi medum,vakare vyras vaistuku parves.Beje man ir silpna,bei vargina didziulis ciaudulys,toks kaip alerginis,net pradeda visa veida niestet...Vienu zodziu...savaitgalio planai keiciasi,nes niekur eit negaliu,o svarbiausia bijau vaika ir vyra uzkrest 

Pusleline nera tokia nekalta, kaip gali atrodyt, todel ir savijauta buna tikrai prastoka...siaip turejot jau kelias dienas nelabai gerai jaustis, nes kai islenda, tai buna "baigiamasis etapas"

O del namiskiu apsaugojimo, tai paprasta higiena, atskiras ranksluostis, atskiri irankiai, puodeliai ir vengti tiesioginio kontakto

Papildyta:
QUOTE(svaceja @ 2010 09 03, 14:30)
Na va prisiskaitinėjau, kaip tik šiandien skaičiau šią temą. O dabar žiūriu ant nosies galiuko jau kalasi pūslelinė. Tai gerai, kad iš anksčiau turiu vaistu Acic. Bet su jeis labai ilgai, kol užgyja. 

Paskutini karta isiskaiciau i tepaliuku vartojimo instrukcija, kurioje parasyta (na as naudojau Aciklovir), kad reikia ITRINTI tepaliuka ant zaideles ir aplink ja. Nes daugumai tai uzdeda tos mases ant puslytes ir palieka

Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 05 11, 14:56)
mane irgi kankina herpesas, bet tai yra neisgydomas dalykas, ta prasme kad kas neturi to viruso tai ir neturi,o kas turi tai visam gyvenimui. galimapagydyti tik pusleles, bet pacio viruso tai ne. siaip padeda vitaminai su eziuole
nelabai teisingas teiginys

Del eziuoles taip, bet ji gydo ne pusleles, o stiprina imuniteta. Butent imuniteto nusilpimas ir stresas suteikia labai geras salygas pasireiksti herpesui. Nes herpesas 'gyvena' nervu lastelese. tai va kai stresuojate, herpesas islenda i pavirsiu, o nusilpes imunitetas nesugeba kovoti su virusu

Tai nestresuokit ir stiprinkit imuniteta!

Man irgi karts nuo karto užeina. Padeda paprasta dantų pasta. Užtepi ant pūslelių ir tegul džiūva.