Įkraunama...
Įkraunama...

Herpes (Lūpų pūslelinė)

Išbandžiau Larifans ungo tepaliuką. Jo ten 10 gramų, bet kainuoja, rupūžė, Camelijoj 56 Lt. Pajutau ir pradėjau tepti pačioj pradžioj. Rezultatas: herpesas ant lūpos užaugo, bet buvo gal dvigubai lengvesnis, nei paprastai. Peršokau pačią nemaloniausią fazę, kai man lūpa patindavo ir dieną ar dvi būdavo skaudi visa. Tepaliukas aktyvina imunines ląsteles. Ne stebuklas, bet padeda.

Jei herpesas įsimetė, tai viskas priklausys nuo imuniteto, kai tik pasilps - tai ir išlys. O ką daryt nieks nežino. Ir vaikai pasigaus arba ne, priklausomai nuo jų imuniteto. Laikyt juos kuo atokiau nuo skaudžių vietų, aišku reikia. Ar persiduoda su pienu, nežinau.
Atsakyti
Mergaites 4u.gif
PARDUODU NUO HERPES'O VAISTUKUS, GALIOJA IKI 2012 06., 10 TABLECIU. NEPRADETOS (nusipirkau ir pastojau, o dabar maitinu, tai negaliu vartoti ju)
Kaina 78 Lt. vieta kaunas

rasykite i AZ

http://www.vaistai.l...os-tab-n10.html

Pas mane pusleline iskildavo gana daznai, todel nusprendziau pabandyt rimtesni gydama-sitas tabletes, bet va pasiseke,kad pastojau wub.gif ir matau,kad neteks ju pabandyt, bent jau situ, nes galioja iki 2012 06 men, o iki tada dar zadu tikrai maitinti:)
Atsakyti
MB nuo to kenčia nuolat, tai pranaršiau internetą ir radau kad iš pigesnių variantų padeda gerai Acyclovir, tai nupirkau jam ir jau po dienos gražus šašiukas užsidėjo vietoje pūslyčių smile.gif
Tūbelė maža, ten gal 5ml, kaina api 15LT, bet užteks tikrai ne dviem ar trim kartam wink.gif
Atsakyti
Stai kur mano zinute atsidure, sioje temoje.. Bet, ziuriu, nelabai yra gyvuju joje, tik pasiulymai kazka isigyti O su patirtim, kaip kam buve - nera. Gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertyio: 27 spalio 2011 - 15:34
sveiki, man labiausiai padeda nuo puslelines tai vitamino A&D tepaliukas. labai geras dalykas. isbandytas jau ne karta.
Atsakyti
Neteko dar išbandyti vaistų nuo pūslelinės, kuris geresnis, Acic ar Zovirax? Nes jų kainos vos ne dvigubai skiriasi, tai įdomu, kuris veiksmingesnis.
Atsakyti
Per kazkokia rusu laida, kur kalbejo apie pusleline, sake, kad veiksmingiausi, liaudiski budai - tai dantu pasta, zelionka ir korvalolis. Tik tepti labai steriliai smile.gif Sios priemones veiksmingos tik tuomet, kai spuoguiukai kyla. Jei jau iskilo, tuomet juos reikia "dziovinti".
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 11 10, 21:14)
Per kazkokia rusu laida, kur kalbejo apie pusleline, sake, kad veiksmingiausi, liaudiski budai - tai dantu pasta, zelionka ir korvalolis. Tik tepti labai steriliai smile.gif Sios priemones veiksmingos tik tuomet, kai spuoguiukai kyla. Jei jau iskilo, tuomet juos reikia "dziovinti".


Dantų pasta man nei trupučio nepadėjo, nors tepiau iškart kai tik pradėjo dilgčioti. schmoll.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti įspūdžiais apie Larifan tepalą ir tos pačios firmos dantų pastą. Pastą pirkau ne tiek tikėdamasi, kad padės nuo herpeso, kiek dantenų problemoms spręsti. Bet va - beveik sunaudojau tūbelę pastos ir nepaisant to vakar pajutau augantį "džiaugsmą". Tepalu Larifan Ungo irgi kaip tik kelis kartus buvau pasitepusi apšerpetojusias lūpas prieš tai. Bet reik pripažinti, kad "džiaugsmelis" užaugo toks kultūringas, nedidukas, gyvent beveik netrukdo.

Darau išvadą, kad nei pasta, nei tepalas manęs profilaktiškai neapsaugojo, tik smarkiai palengvino viruso bujojimo eigą. Nu ir už tai ačiū. Gal nereik per daug iš vaistų norėt? Bet pastos nebepirksiu, nes jos paskirtis ir yra profilaktinė, kainuoja daug, o savo darbo neatlieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 29 lapkričio 2011 - 19:21
QUOTE(mandy* @ 2011 11 10, 18:10)
Neteko dar išbandyti vaistų nuo pūslelinės, kuris geresnis, Acic ar Zovirax?  Nes jų kainos vos ne dvigubai skiriasi, tai įdomu, kuris veiksmingesnis.


Sveika, mane pusleline gyvenime buvo uzpuolus 3 kartus. Pirmus du kartus gydziausi zovirax, trecia karta acic. Didelio skirtumo tarp ju nepastebejau. g.gif
Atsakyti
Sita zaraza mane puola kelis kart per metus, dazniausiai velyva rudeni, pavasari. Tuomet buna krites imunitetas, o jei dar prisideda stresu tai kaip mat herpes "papuosia" mano lupas. Siais metai jau gydziausi Acikloviro tabletemis- svarbu jas pradeti gerti tik pajutus pirmus simptomus, geriamos po 1tab 4arba 5 xd, as vartoju jas kelias dienas. Efektas neblogas, apsaugo nuo isplitimo, greiciau uzgija, geresne savijauta (kuomet kyla pusleles jauciuos kaip serganti gripu) ax.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu tokį "džiaugsmą" doh.gif . Pabandžiau tepaliuką "Sinaflan", iš kart padėjo (jau keletą kartų). bigsmile.gif Patepi kai pradeda dilgčioti ir viskas, praeina, neišdyksta jokia puslė. Bet šis vaistas rusiškas, ir Lietuvoje nebeprekiauja. Bijau jums rekomenduoti, nesu gi gydytoja. Šis tepalas šiaip skirtas odos bėrimams ir pan. Bet man labai padeda puslelinei gydyti. Vat prieš kelias dienas tik pajaučiau, kad pradėjo dilgčiotį lūpą, ir deja neturėjau to tepaliuko, tai patepiau Acic. Ir ką, šlamštas paskutinis, kankinuosi vis dar, visiškai negyja. schmoll.gif
Atsakyti