Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas prie kapinių

QUOTE(Elysa @ 2012 10 27, 09:02)
Įtariu, kad mokykloje prastai biologija, chemija ir fizika sekėsi  smile.gif

Arba nesimokėte  smile.gif

a jus norit obuoliu nuo kapiniu patriauksti arba vandens is kapiniu sulinio atsigerti ? Suveiks ir chemija , ir fizika. Na obuoliu nesu maciusi, bet vandens suliniu yra. Tai smalsuma bent is dalies galite patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 10 31, 23:21)
a jus norit obuoliu nuo kapiniu patriauksti arba vandens is kapiniu sulinio atsigerti ? Suveiks ir chemija , ir fizika. Na obuoliu nesu maciusi, bet vandens suliniu yra. Tai smalsuma bent is dalies galite patenkinti.

visa gyvenima valgau obuolius, kur obelis auga is kart uz kapiniu tvorytes metalines.. mes is kapiniu puses, kur nukranta obuoliai irgi suvalgom ir jokia fizika, chemija cia neveikia. Uzaugom ir mes ir musu tevai ir musu vaikai auga puikiausiai, grazudami obuolius, valgydami darzoves, vaisius, uogas, kurie auga metras nuo didziuliu kapiniu...
Atsakyti
mano pažįstama visą gyvenimą prie kapinių gyveno - pro langus kapinės matėsi. Ir sodą turėjo, ir daržą, ir visa šeimyna valgė tiek vaisius, tiek daržoves. Sakė, kad niekad nebijojo, viskas normalu atrodė. Vienintelis skirtumas su kitais vaikais, toks, kad ten gyvenantys vaikai nuolat žasidavo laidotuves - visas lėles palaidodavo (ir pamiršdavo kur) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mistyly @ 2012 10 30, 20:37)
Aš visą gyvenimą gyvenau šalia kapinių. Tai kai kam nors tai pasakau, visų akys būna  blink.gif O aš nesuprantu kas čia tokio gąsdinančio,  doh.gif

as irgi nesuprantu, kas cia baisaus g.gif papasakociau, ko tik kapinese neisdarinedavom vaikais budami, tai jums cia akys isprogtu biggrin.gif
Atsakyti
eikit peklon ,kaip baisu doh.gif . nu gyvent tai nebijociau, kad ir kokiam kapiniu skersgatvy, bet jei reiktu kokius vaisius valgyt, tai tikrai ne ne.
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2012 11 01, 16:12)
ko tik kapinese neisdarinedavom vaikais budami, tai jums cia akys isprogtu biggrin.gif

laukiam pasakojimo bigsmile.gif Pašiurpinkit.....

QUOTE(plan @ 2012 11 01, 21:17)
bet jei reiktu kokius vaisius valgyt, tai tikrai ne ne.

aha. Jei gyventumėt nuo vaikystės prie kapinių, tėvai duotų jums obuolį kai būtut 2 metukų, suvalgytut. Duotų 3 metukų irgi suvalgytut. 4,5,6 ir t.t. irgi obuoliai tiktų. Tai ko paskui jau nevalgyt, jei visą vaikystę valgėt????
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 11 01, 01:21)

O pasirodo štai kaip yra - lavonas per stiebą, šaką ir kotelį sulenda į obuolį!
O aš ir nežinojau šito. Matyt todėl, kad savo laiku neblogai buvau išmokusi/suvokusi fiziką, chemiją ir biologiją.

Su vandeniu jau kita litanija.

Linksma čia pas jus ( smile.gif smile.gif smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 11 03, 16:29)
O pasirodo štai kaip yra - lavonas per stiebą, šaką ir kotelį sulenda į obuolį!
O aš ir nežinojau šito. Matyt todėl, kad savo laiku neblogai buvau išmokusi/suvokusi fiziką, chemiją ir biologiją.

Su vandeniu jau kita litanija.

Linksma čia pas jus ( smile.gif  smile.gif  smile.gif )

geras perestukinas gal ir buvot, bet ta pati linija, tik pafiltruota. aisku lavonu skonio turbut nera tiek vandeny, tiek abuoly
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 11 03, 18:59)
geras perestukinas gal ir buvot, bet ta pati linija, tik pafiltruota. aisku lavonu skonio turbut nera tiek vandeny, tiek abuoly

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ne, perestukinas aš nebuvau smile.gif
Šį tavo žodį suprantu tik apytiksliai smile.gif

Suprantama, yra sritis kaip kapinių ekologija, gali pasigilinti. Tačiau tokiu atveju turėtum daryti palyginamąją analizę su išoriniais veiksniais.

Įvertinti filtro galimybes smile.gif

Na, pirmyn prie darbo !

(Aš tai tuo neužsiimsiu, nes obelis retai kas sodina kapinėse smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 11 03, 18:55)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ne, perestukinas aš nebuvau  smile.gif
Šį tavo žodį suprantu tik apytiksliai  smile.gif

Suprantama, yra sritis kaip kapinių ekologija, gali pasigilinti. Tačiau tokiu atveju turėtum daryti palyginamąją analizę su išoriniais veiksniais.

Įvertinti filtro galimybes  smile.gif

Na, pirmyn prie darbo !

(Aš tai tuo neužsiimsiu, nes obelis retai kas sodina kapinėse  smile.gif )

nors ir ne i tema ,beet ,kaip buves perestukinas pasianalizuokit sau apie dirvozemi, kuriame augalas auga, ir apie babyciu laistomas is lauko tualetu braskes lotuliukas.gif . Na, uzteks cia ne i tema lotuliukas.gif

O kazin ar autore apsigyveno prie kapiniu?
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 10 25, 13:33)

gerb autore, tai pasipasakokit ar issinuomavot vis tik ta nama? 4u.gif je itaip, tai kokios nuotaikos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 10 25, 20:03)
Zinot, geriau ir saugiau praeiti sarvojimo sale, nei koki kazino ar striptizo bara, kur gali i galva gauti nuo kokio narkomano biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti