Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas prie kapinių

QUOTE(Nimbamedė @ 2012 11 04, 15:18)
gerb autore, tai pasipasakokit ar issinuomavot vis tik ta nama? 4u.gif  je itaip, tai kokios nuotaikos? smile.gif

Ne neissinuomavome,susiradome kita vieta smile.gif Nes manau buciau bijojusi gyventi prie kapiniu ir sarvojimo saliu,o dar brolis is Airijos atvaziaves prigazdino,kad ten kaip jis sako 100% vaidensis tai isvis baisu pasidare schmoll.gif jis gyvena Airijoje nuosavame name kuriame vaidenasi,naktim kazkas laiptais lipa,visokius garsus skleidzia,o jo 4metu dukryte prabudusi viena ryta uzklause teveli,ar ilgai tie du dedes pas mus bus? tai jam plaukai pasisiause schmoll.gif
Atsakyti
Na ir kas cia tokio, gyventi prie kapiniu. Dar ramiau. Reikia bijoti gyvuju, o ne mirusiuju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 11 01, 21:17)
eikit peklon ,kaip baisu  doh.gif . nu gyvent tai nebijociau, kad ir kokiam kapiniu skersgatvy, bet jei reiktu kokius vaisius valgyt, tai tikrai ne ne.

o kad jusu avataras dvelkia kapinem, tai nieko tokio? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 11 28, 20:17)
o kad jusu avataras dvelkia kapinem, tai nieko tokio?  biggrin.gif  mirksiukas.gif

ha ha ha, man patinka tongue.gif , tai kur kas geresnis kvapas nei tu besipesiojanciu baltu vistu (balandziu) a chaaaaaa chaaaaaaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 12 02, 01:34)
ha ha ha, man patinka  tongue.gif , tai kur kas geresnis kvapas nei tu besipesiojanciu baltu vistu (balandziu) a chaaaaaa chaaaaaaaa lotuliukas.gif

: )))))))) nugi linksma ir nepikta esat smile.gif netinka jums tikrai ta paskutinius atodusius leidzianti personalija kairej pusej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 12 02, 15:03)
: ))))))))  nugi linksma ir nepikta esat smile.gif netinka jums tikrai ta paskutinius atodusius leidzianti personalija kairej pusej  4u.gif

hmm kodel galvojot ,kad pikta mastau.gif ? Nu ir personalija kairej pusej yra kieta lotuliukas.gif , ir smerciui moka pasakyti : nieko,palauksi dar, kol paskutine cigarete surukysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 12 02, 22:39)
hmm kodel galvojot ,kad pikta  mastau.gif ? Nu ir personalija kairej pusej yra kieta  lotuliukas.gif  , ir smerciui moka pasakyti : nieko,palauksi  dar, kol paskutine cigarete surukysiu  tongue.gif

ne taip perskaitet, sakiau NEPIKTA smile.gif
saunus poziuris thumbup.gif taip personalija kieta... as taip pamasciau is pradziu apie traukos desni, todel galvojau kokie sunkus tie atodusiai... bet jeigu ji pucia duma kai kam i akis- viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 10 23, 15:30)
O man kapinės žiauriai patinka, apima ramybė po jas bevaikštant. Visai norėčiau gyventi netoli kapinių. Dėl manęs - tai ir per buto/namo langus jos galėtų matytis.  ax.gif

drinks_cheers.gif Ir aš norėčiau, galvoju, kad net lengviau gal būtų ateičiai, priprastum žmogus savotiškai g.gif Vaikystėje mėgau kapinėse siūlytis vandens gėlėms atnešti, tai eidavau per visus kapus į kitą galą ir skaitydavau antkapius, žiūrinėdavau, pavardes analizuodavau, ypač atkreipdavau dėmesį į tuos antkapius, kur mirusio žmogaus foto yra...
Iš ankstesnė darbovietės gana dažnai eidavau pro kapus namo, norma, patikdavo, tik pajausdavau, kad lyg ir šalčiau ten, vėjas didesnis g.gif Dabar pro ten viena mano šeimos narė vaikšto smile.gif
Atsakyti
Kas link obuolių ir kitų daržovių prie kapinių.....
Aš nieko prieš tą valgymą, žemuoges rinkdavom ir valgydavom... Bet ...rudenį kasiau duobes eglaitem, jos apie 15 m. nuo beveik nenaudojamo ir chemikalais pilto lauko tualeto kaimo sodyboj. Kaip nebutu keista radau tų storų baltų kirmėlių.. Man jos asocijuojasi su tualetu, kažkada kažkur WC mačiau, dabar tik užsidengus akis tokius darbus (valymas) darau bet gal aš klystu, ne ūkininkė, ir normalu dirvoj jas rast.

Bet kokiu atveju: pagal nudienos filosofiją, kur gyvena gyvunai, viską galima valgyti ir vartoti, nes nesudirbta galutinai cheminių priemonių.... lotuliukas.gif Ramybės gyvenantiems prie kapinių, nors manau, ten jos netrūksta cool.gif
Atsakyti
Sveiki,radau sklypa namo statybai uz patrauklia kaina salia kalveles,kurioje yra keli senkapiai.
Negaliu apsispresti ka daryti,ar verta ten statyti nama.
Kalveleje senas kryzius,keli seni paminkliniai akmenys,jokiu uzrasu apie laidojimo metus nesimato ir stulpelis,jog tai architekturinis paminklas-senkapiai.Dar auga keli berzai,ersketrozes.Jei tame sklype statyciau nama,vaizdas is terasos butu i ta kalvele,tai nezinau kaip apsispresti,nes jausmas toks dviprasmiskas.
Noreciau sulaukti argumentu uz ir pries.
Atsakyti
QUOTE(MSI @ 2013 01 27, 19:03)
Sveiki,radau sklypa namo statybai uz patrauklia kaina salia kalveles,kurioje yra keli senkapiai.
Negaliu apsispresti ka daryti,ar verta ten statyti nama.
Kalveleje senas kryzius,keli seni paminkliniai akmenys,jokiu uzrasu apie laidojimo metus nesimato ir stulpelis,jog tai architekturinis paminklas-senkapiai.Dar auga keli berzai,ersketrozes.Jei tame sklype statyciau nama,vaizdas is terasos butu i ta kalvele,tai nezinau kaip apsispresti,nes jausmas toks dviprasmiskas.

kiek tas keli senkapiai, ar ten kazkada kapai buvo ar pora kapeliu supilta, gal kokos zydu kapines jos buna mazesnes? ir kiek atstumas senkapiu iki jusu sklypo?
Atsakyti
QUOTE(MSI @ 2013 01 27, 18:03)

Musu sodyba salia piliakalnio, kur seniau zmones gyveno ir mire, buvo laidojami. Ir ka? Nei baimes jokios, nei vaidenimosi, archeologai pasiknaisiojo, apribojimus uzdejo ir viskas. Veliau ten saude ir uzkasinejo liaudies partizanus, pastate kryziu, bet tai netrukdo mums eiti grybauti, uogauti ar vaikams siaip zaisti.

O kaip zmonems gyventi Kernavej, kai praktiskai ant kapinyno ar salia gyvena?
Atsakyti