Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Olaiva @ 2012 12 14, 16:16)
ne pramokt reikia,kad kitam parduoti,o puikiai ismokt.nes tokiu bile riesiniu su guziku dydzio karoliukais ar persisviecianciu tai tikrai po 35 lt galima nusipirkti.o kokybiskos,tankios riesines turi savo kaina.kas mato skirtuma,renkasi ka pirkti wink.gif
kai kurios puikiai mezga,bet labai nusipigina...juk darbo ten sociai,ir visad "pavyksta" pirsta susitraumuoti,tad tenka iseigines keliu dienu daryti.

vakar kaip tik buvau vienoje kaledineje mugeje , ejau specialiai pasiziureti ar kas prekiauja riesinemis, na ir radau viena moteriske paskuria buvo gal tik 4 poros trumu , ir kaina 45-55lt bet kokybes nulis , akys pratemtos siulu galai normaliai nesukavoti ir siusiuvimo siule is gerosios puses , g.gif doh.gif
Atsakyti
Seikos,
mano aplinkoj susidomėjimas riešinėmis dar yra. Neapsiimu visų norų pildyti. Į rezervą nepamezgu, nes arba pagal užsakymą, arba savo dovanom mezgu.

Mugėse kokybiškų riešinių nelabai ir mačiusi esu.

paskutinės dovaninės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 15 gruodžio 2012 - 19:47
Labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2012 12 15, 15:48)
vakar kaip tik buvau vienoje kaledineje mugeje , ejau specialiai  pasiziureti ar kas prekiauja riesinemis, na ir radau viena moteriske  paskuria buvo gal tik 4 poros trumu ,  ir kaina 45-55lt  bet kokybes nulis , akys pratemtos siulu galai  normaliai nesukavoti ir siusiuvimo siule is gerosios puses ,  g.gif  doh.gif

tai va,ir kaip paskui kokybiskoms riesinems su tarkim 80 lt kaina konkuruoti su tokios patysusiom uz 45 lt... as irgi mugej tokiu maciau,nu negrazu...tikrai esu maciusi dailesniu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Noriu parodyt dar vienas. Iš snaigučių serijos smile.gif
Atsakyti
Labai gražios snaigytės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gvadalupe - žiemiškai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2012 12 15, 22:10)
Noriu parodyt dar vienas. Iš snaigučių serijos  smile.gif

Puikiai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 12 15, 19:23)
paskutinės dovaninės

labai šaunios thumbup.gif . Ir visas dovanėlės apipavidalinimas išradingas wub.gif

QUOTE(Gvadalupė @ 2012 12 15, 22:10)
Noriu parodyt dar vienas. Iš snaigučių serijos  smile.gif

labai gražios, nematytos. Ir labai gražu prie palto - atrodo labai tautiškai wub.gif
Atsakyti
mergaites, kai jus mezgat ilgas riesines, ar ir jums gaunas kad ta dalis kur be karoliuku siek tiek platesne nei kur yra mezgami karoliukai g.gif blush2.gif
Atsakyti
Rodau tokias ekperimentines riešines, norėjau padaryti tokias šventines, švelnias, kurios tiktų galbūt Snieguolei kalėdiniam vakarėliui, gal jaunajai vestuvėms, o gal krikšto mamai ant rankų laikant mažą angeliuką.... Tad ir spalvas parinkau tokias švelnias, nelabai kontrastingas.... raštą kūriau pati.... ax.gif

user posted image

Iš arčiau

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 17 gruodžio 2012 - 19:14
vai vai, Villyte, kaip gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti