Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

O čia rodau dar vienas (jau seniau rodytas raštelis, tik žalios riešinės)

user posted image

Jos štai prie šio šalio

user posted image
Atsakyti
Apsilankiau pas mamą, todėl, padariau jos paskutinių riešinių fotosesiją

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
Na labai jau graziu mama primezgus, super grazios, orginalios, nu labai jau thumbup.gif
Atsakyti
Diudas , stebuklinga Tavo mama wub.gif

Mano tautinukės ...
user posted image
Atsakyti
mano megztos smile.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Diudas, gražių riešinių mama primezgusi thumbup.gif
Rimusia - tavo irgi thumbup.gif

Na ir mano paskutinės šiemet

user posted image
Atsakyti
mamos riešinės originalios, rašteliai labai gražūs, man ypač tų pilkų su juodais ir baltais karoliukais ir rusvos gražios thumbup.gif

rimusia, mielos...
saulėlydis* thumbup.gif
Žoržett, man tie dobiliukai nepabodo ir vis dar gražiai atrodo wub.gif

Rodau dar vienas katik baigtas. Švelniai smėlinės ir tokie chamelioniniai karoliukai

user posted image
Atsakyti
Kazkaip visada kreivai i tas riesines ziurejau ir net nekilo noras pabandyti ju mezgti..
Bet siandiena uzsiciklinau ir perziurejau netgi 2 paskutiniasias temas riesiniu.. NU GROZIU GROZIAI ! Ypac Vilytes isimine. Reikes jauciu pabaigti pora uzsakymu (kepuriu su salikais) ir keliausiu kita savaite pirkti karoliuku su siulais. Reikia juk nors 1 riesiniu pora nusimegzti kad suzinociau kas ir kaip cionais.. LABAI merginos suzavejo Jusu darbai!
Atsakyti
Sveikos,
o as turiu toki klausimeli: kaip Jus issirenkate karoliukus riesinems, kad nenusiplautu? Pernai mezgiau savo dukrytei batukus su geltonais karoliukais, tai juos kai pamerkiau po mezgimo, tai istraukiau jau su nusiploviusia spalva...
Atsakyti
sveikos, aš irgi su klausimu. O ar ne geriau riešinę megzti kojinės aulo principu su keturiais virblais? Tam kad nereikėtų po to šonų su vašeliu sutvirtinti ir gautųsi vientisa..
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 12 28, 19:27)
Rodau dar vienas  katik baigtas. Švelniai smėlinės ir tokie chamelioniniai karoliukai

Kaip gražu... NUOSTABU!!! Mane labai žavi Villyt'es darbai, ateinančias metais aš irgi bandysiu mokytis ax.gif
Atsakyti
rimusia kokios grazios riesinukes smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti