Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(madmuazele @ 2012 10 25, 19:26)
As siandien gavau is youth skyriaus juodus UGG'us thumbup.gif Man su 25.5 peda-6 dydis idealiai tiko smile.gif Mokejau 80 $. Kadangi moteriskas turiu tik tapkes-mokasinus, tai negaliu palyginti. BEt man patiko wub.gif

Kaip smagu, kai tinka ir patinka daiktas smile.gif
Tai jeigu jūsų 25.5 ir ėmėt 6 dydį, vadinasi man su 23.5 reikia ne 5, o 4 dydžio g.gif Dabar nesuprantu kur aš čia taip buvau sužiūrėjus tuos dydžius neteisingai g.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2012 10 25, 22:46)
Ne kiek neprastesni  schmoll.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 10 26, 11:16)
vakar pardej lyginau abu modeliukus, moteriski daug geresni, vien.apdaila rimtesne, kailis vaikisku retesnis ir plonesnis, apie pado skirtumus jau nekalbesiu...

Tai dabar kieno tiesa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 26, 13:09)
man pavadinimas nepatinka  biggrin.gif  lotuliukas.gif

va va . man jis irgi keistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 10 24, 21:59)
Ačiū už naują temutę  4u.gif

Gal, kuri pirkot šiuos? Kaip su dydžiais?  bigsmile.gif

user posted image

Turiu tokius tik sidabrinius, nesioju jau pora metu, labai patinka thumbup.gif mano dydis 38, kedukus pirkau usa 7,5

Patarkit kaip isvalyt ugg pilkus zomso batus g.gif atrodo siaubingai, nuesti drusku ir pajuodave.. Ar kas nese i valykla, kazin isvalo? Nesugadina?
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2012 10 26, 14:24)
Patarkit kaip isvalyt ugg pilkus zomso batus g.gif atrodo siaubingai, nuesti drusku ir pajuodave.. Ar kas nese i valykla, kazin isvalo? Nesugadina?

Nuneskite i Jogle
Atsakyti
Gal turit patirties su tokio modelio batukais? Padidint, pamazinti 19.5 cm pedutei kokio dydzio reiktu? Aciu
http://www.sierratra...-youth~p~4428k/
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2012 10 26, 13:48)
4u.gif sveikos su 24cm kažin kokio dydžio reiktų?
http://www.6pm.com/b...w-abigail-camel g.gif
gal šiuos kas turi ,kaip jie? g.gif http://www.6pm.com/m...black-sheepskin

Mano pėda apie 23,5 - 24cm aš turiu Bearpaw Emma tall 7 dydį, nešioti galima, bet norėtųsi šiek tiek didesnių, kokio 7.5, kad būtų galima su šiltesne kojine apsiauti mirksiukas.gif bet dar tik keletą kartą avėjau šiais batais, tai gali visko būti, kad ir prasinešios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 10 26, 14:16)
Kaip smagu, kai tinka ir patinka daiktas  smile.gif 
Tai jeigu jūsų 25.5 ir ėmėt 6 dydį, vadinasi man su 23.5 reikia ne 5, o 4 dydžio  g.gif  Dabar nesuprantu kur aš čia taip buvau sužiūrėjus tuos dydžius neteisingai  g.gif
Tai dabar kieno tiesa? biggrin.gif

KAI GYVAI PAMATYSIT ABU SALIA SUPRASIT APIE KA AS wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2012 10 26, 19:04)
Mano pėda apie 23,5 - 24cm aš turiu Bearpaw Emma tall 7 dydį, nešioti galima, bet norėtųsi šiek tiek didesnių, kokio 7.5, kad būtų galima su šiltesne kojine apsiauti  mirksiukas.gif bet dar tik keletą kartą avėjau šiais batais, tai gali visko būti, kad ir prasinešios smile.gif

smalsu, kaip tas padas guminis, nesusiklaipo jis ? jie tokie pat šilti kaip uggai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2012 10 26, 21:17)
smalsu, kaip tas padas guminis, nesusiklaipo jis ? jie tokie pat šilti kaip uggai? 4u.gif

Kaip ir rašiau dar tik keletą kartų avėjau smile.gif kai panešiosiu žiemą, per šalčius, parašysiu atsiliepimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos kur isvalyt ugsus Kaune ,nera jogles ? Kas zino ,labai skubu,aciu
Atsakyti
Na reikės medžiot kedukus, jei kas užmatysit - rėkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonytia: 26 spalio 2012 - 22:17
QUOTE(Bonytia @ 2012 10 26, 23:02)
Na reikės medžiot kedukus, jei kas užmatysit - rėkit  4u.gif

Seku ir as kur pigiau pagauti, bet kol kas stebuklingu kainu nemaciau ax.gif
Atsakyti