Įkraunama...
Įkraunama...

Kada suspurdės Leliukas?

As irgi ziniu is savo leliaus laukiu nesulaukiu, nors dar tik 15 sav.. visgi tikiuos kad bent kaledom kinziulis toki malonuma padovanos soske.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif sekmes visomsssss
Atsakyti
As visiems kalbejau, kad mano bus futbolininkas, bet kur jis ramus ax.gif

Visur prisiskaiciau, kad judesiukus pajunta dauguma gana anksti unsure.gif

O maniskiui... 18sav. nieko.... 19sav. irgi nieko mirksiukas.gif

Taip iki vakar clap.gif

Guliu lovoj ir jauciu kazka keisto, kaip pilvukas sokinetu bis.gif bis.gif bis.gif

Tai tetukui pasakiau, kad juda, tai atvare uzdejo ranka ir pajuto clap_1.gif

Tai taip faina nestuke.gif

Nzn... Ar tai pirmieji jo judeiukai ar ne... Gal tu pirmuju kur kutena pilvuka ir nejauciau doh.gif

Bet sitie tikrai nuostabus wub.gif

Ir dbr laukiam dar soske.gif
Atsakyti
kaip nuostabu tai skaityti... biggrin.gif net asaros rieda... susigraudinau... wub.gif
sekmytes visom... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Football @ 2007 01 06, 09:06)
As visiems kalbejau, kad mano bus futbolininkas, bet kur jis ramus ax.gif

Visur prisiskaiciau, kad judesiukus pajunta dauguma gana anksti unsure.gif

O maniskiui... 18sav. nieko.... 19sav. irgi nieko  mirksiukas.gif

Taip iki vakar  clap.gif

Guliu lovoj ir jauciu kazka keisto, kaip pilvukas sokinetu  bis.gif  bis.gif  bis.gif

Tai tetukui pasakiau, kad juda, tai atvare uzdejo ranka ir pajuto  clap_1.gif

Tai taip faina  nestuke.gif

Nzn... Ar tai pirmieji jo judeiukai ar ne... Gal tu pirmuju kur kutena pilvuka ir nejauciau  doh.gif

Bet sitie tikrai nuostabus  wub.gif

linkiu ju dar daugiau ir vis nuostabesniu ....smile.gif beje su vestuvem...smile.gif daug daug meiles jusu seimai... wub.gif
Ir dbr laukiam dar  soske.gif

Atsakyti
Manau ne vieną būsimą mamytę, aplanko nerimastingos mintys...
Atsakyti
na man tik 13 sav,bet silpna KUTENIMA JAU JAUCIU smile.gif ,sako kad ne pirma karta besilaukiancios tai pajauciau anksciau nei 16-20 sav...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 15 sausio 2008 - 17:30
Oi tuoj nuprotėsiu. Savaičių jau devyniolikta eina, vaikelis trečias, o dar judesių nejaučiu. Trečiadienį eisiu ekoskopo. Bijau nerealiai. Pilvą hipnozuoju, o jis nejuda ir tiek. Košmarai naktimis kamuoja. Kaip išlaukti verysad.gif
Atsakyti
jau spurda thumbup.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
ir aš labai labai laukiu tų pirmųjų judesiukų (mums jau 16 sav.) nestuke.gif , uždedu rankas ir bandau ką pajust, ir jau nebesuprantu blush2.gif ar ten jau kruta kas ar man tik vaidenasi (lyg kažkokį pulsą jausčiau).
Atsakyti
Kaip man nenuprotet, ir kuo greiciau to jausmelio sulaukt, nes dar tik 13 sav... doh.gif
Atsakyti
Na mes jau pradejom 22 savaitele nestuke.gif .Taciau dar irgi nieko unsure.gif .Laukiam nesulaukiam kada gi pagaliau suspurdes musu maziukas stebuklas g.gif .Na reikia tiketis,kad greitai suspurdes blush2.gif user posted image
Atsakyti
Faina wub.gif
Atsakyti