Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

katlėja, kai jūsiškė Modesta parodys žiedukus būtinai pasigirkit - internetas meta labai jau skirtingas jų variacijas, tai labai įdomu kokie bus žiedeliai natūroje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 04, 22:09)
katlėja, kai jūsiškė Modesta parodys žiedukus būtinai pasigirkit - internetas meta labai jau skirtingas jų variacijas, tai labai įdomu kokie bus žiedeliai natūroje bigsmile.gif

Mumrikai, būtinai pasirodysim, tuo labiau augalėlis lyg ir su lendančiu žiedstiebiu ax.gif Kai pasakėt apie žiedus, pradėjau žiūrėti, kad tikrai labai skirtingai pateikta, vienur daugiau baltesni, kitur mažiau g.gif Žiūrėsim kas pas mus išeis biggrin.gif
Atsakyti
mumrikas, lyg minejote kad pirkote phalaenopsis gigantea. Ar tai jau suauges augaliukas? Labai idomu butu pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 04, 23:25)
mumrikas, lyg minejote kad pirkote phalaenopsis gigantea. Ar tai jau suauges augaliukas? Labai idomu butu pamatyti...

Pirkti pirkau, bet dar pas save neturiu - kai parkeliaus namo, tai pasirodysim mirksiukas.gif Manau, kad nesuaugęs, nes lapai kaip lėkštės būtų, bet ir ne visai jaunutis, nes lapai nėra ir labai maži (kiek suprantu iš atsiųstų nuotraukų) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 04, 23:29)
Pirkti pirkau, bet dar pas save neturiu - kai parkeliaus namo, tai pasirodysim mirksiukas.gif Manau, kad nesuaugęs, nes lapai kaip lėkštės būtų, bet ir ne visai jaunutis, nes lapai nėra ir labai maži (kiek suprantu iš atsiųstų nuotraukų)  4u.gif

labai lauksim pasirodant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 04, 14:58)
ar maišau kažką, ar belina yra gan jautri

Na manoji patirtis sako jog labai labai jautri. Kolkas nekyla daugiau man noras ji pirkti po dvieju nesekmingu bandymu.

QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 04, 18:27)
Neseniai LOD forumo dalyvė įkėlė labai informatyvų postą apie kvepiančius phalaenopsius  thumbup.gif

Gal butu galima nuoroda? Aciu 4u.gif

Del prietariu visais galimais procentais pritariu mumriko issakytoms mintims.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 04, 22:59)
Na manoji patirtis sako jog labai labai jautri. Kolkas nekyla daugiau man noras ji pirkti po dvieju nesekmingu bandymu.
Gal butu galima nuoroda? Aciu  4u.gif

O aš jau susiruošusi pirkti belliną blink.gif Tina, kam ji konkrečiai jautri? Dregmės trūkumui? g.gif

Nuoroda čia Bet čia tik išvardintos kvepiančios phalaenopsių rūšys vienoje vietoje 4u.gif
Atsakyti
Tai ir pirk. Gal jam tavo namuos bus gerai. As net neisivaiduoju del kokiu priezasciu is paziuros sveikas augalas idealiomis saknimis gali numetyt visus lapus per kelias dienas unsure.gif Su jokiais kitais augalais man nera teke tokios patirties unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 04, 23:27)
Tai ir pirk. Gal jam tavo namuos bus gerai. As net neisivaiduoju del kokiu priezasciu is paziuros sveikas augalas idealiomis saknimis gali numetyt visus lapus per kelias dienas  unsure.gif Su jokiais kitais augalais man nera teke tokios patirties  unsure.gif

Velniai nematė, dar labiau intriguoja mane ta neklaužada bellina ax.gif Nusipirksiu ir tada aš jau arba skųsiuos, arba džiaugsiuos biggrin.gif Bet kažkas bus biggrin.gif
Atsakyti
mane tai erzina tas cimbidis mastersii LODe blush2.gif , ryte siunčiau AŽ pasidomėti kaip ten jis, bet forumas užlinko ir neišsisiuntė.
Dabar mąstau, jis naujuose namuose būtų tikra puošmena doh.gif oi nžn nžn, iš kur pasisemt nors lašelį valios ir atsisipirt ax.gif
Blyn, dar pečiaus nenusipirkau, o į gėles dairausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 05, 00:29)
Velniai nematė, dar labiau intriguoja mane ta neklaužada bellina  ax.gif Nusipirksiu ir tada aš jau arba skųsiuos, arba džiaugsiuos biggrin.gif Bet kažkas bus  biggrin.gif

paskaityk čia:
http://www.orchids.l....php?f=11&t=535
žmogeliukas visai kita nuomonę apie beliną išsako.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 05, 08:54)
mane tai erzina tas cimbidis mastersii LODe  blush2.gif  , ryte siunčiau AŽ pasidomėti kaip ten jis, bet forumas užlinko ir neišsisiuntė.
Dabar mąstau, jis naujuose namuose būtų tikra puošmena  doh.gif oi nžn nžn, iš kur pasisemt nors lašelį valios ir atsisipirt  ax.gif
Blyn, dar pečiaus nenusipirkau, o į gėles dairausi  doh.gif

Dailutis man jis irgi labai labai.... smile.gif
Atsakyti