Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 04, 16:37)
Aš irgi nesuprantu, toks gražutis ten tupi  smile.gif As tai visai ka tik isigijau is LOD equestris var. apari  smile.gif

Greičiau kas rezervuotų, nes jau kantrybę mano bando schmoll.gif Rodėtės? kažkaip nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 04 lapkričio 2012 - 16:42
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 04, 16:40)
Greičiau kas rezervuotų, nes jau kantrybę mano bando  schmoll.gif Rodėtės? kažkaip nebepamenu  blush2.gif

Tikrai gražus tas equestris prekyboje.. Ne, nesirodėm, paskutinių kokių 6 augalų iš LOD kažkaip nerodžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 11 04, 17:07)
equestri galima laikyti šiaurinėj pusėj,jam nereik daug šviesos,taip pat pastoviai turi būt drėgnas substratas.

Aišku, dėkui 4u.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 04, 17:34)
Nesiginčiju, dar neskaičiau kaip su equestriu yra. Reikės pasidomėt nes turėsiu mišrūną  smile.gif

vat aš ir mišrūną turėsiu, tai dabar skaitau apie tėvus biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniai ir tikėkimės galutiniai mano pirkiniai iš LOD bus tokie:
Phalaenopsis venosa x speciosa
Phalaenopsis micholitzii
Phalaenopsis modesta
Phalaenopsis equestris x philipinensis

smile.gif
Papildyta:
Dantiste, koks jūsiškis mišrūnas bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 04, 17:50)
Dantiste, koks jūsiškis mišrūnas bus?  smile.gif

Phalaenopsis equestris aurea x cornu cervi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 04, 17:03)
Phalaenopsis equestris aurea x cornu cervi smile.gif

cornu-cervi turiu, nuostabus augalėlis, nereiklus, auga ant šiaurinės palangės, šiuo metu 2 žiedelius turim ir dar pora nusimato biggrin.gif
Tai jūsiškis hibridas atrodo irgi neturėtų būti kaprizingas, sprendžiant iš tėvų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 04, 16:50)
Paskutiniai ir tikėkimės galutiniai mano pirkiniai iš LOD bus tokie:
Phalaenopsis venosa x speciosa
Phalaenopsis micholitzii
Phalaenopsis modesta
Phalaenopsis equestris x philipinensis

Kiek šaunių falenopsių įsigijote wub.gif
Vėl LOD krauna augaliukus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 04, 16:43)
Tikrai gražus tas equestris prekyboje.. Ne, nesirodėm, paskutinių kokių 6 augalų iš LOD kažkaip nerodžiau  blush2.gif

Lauksim pasirodant naujovių bigsmile.gif
Atsakyti
Gerai, kad vyro nėra namie biggrin.gif Negana to, kad prie kompo visą dieną, tai dar ir užsakymai kaip iš pypkės biggrin.gif
Dar neatsispyriau Phalaenopsis floresensis x equestris arba Phal. Flores Rose wub.gif Žiedeliai labai patiko, lyg ir Phal. mini marko panašūs, tik kitokios spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 04, 18:05)
cornu-cervi turiu, nuostabus augalėlis, nereiklus, auga ant šiaurinės palangės, šiuo metu 2 žiedelius turim ir dar pora nusimato biggrin.gif
Tai jūsiškis hibridas atrodo irgi neturėtų būti kaprizingas, sprendžiant iš tėvų biggrin.gif

aš irgi taip tikiuosi bigsmile.gif pasirodykit žiedelius cornu cervi ax.gif
Atsakyti
Jolituxxx ačiū 4u.gif , būtinai, kai gausiu visus augalėlius, surikiuosiu ir pabūsiu paparaciu biggrin.gif
Kai LOD parduotuvėlėje visos lankosi, realiai dėl to ir nebedėjau tų pačių augalėlių jums parodyti.
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 04, 17:18)
aš irgi taip tikiuosi bigsmile.gif pasirodykit žiedelius cornu cervi ax.gif

Greit pafotografavau savąjį cornu-cervi, kadangi ne prie dienos šviesos, tai gal kokybė nėra pati geriausia biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Kas nors rezervuokit greičiau Phal. tetraspis x amboinensis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 04, 17:04)
Apie phal.equestrį skaičiau, tai irgi rašo, kad "This species has a habit of making keikis" smile.gif
Merginos, o kai orchidspecies.com žymi tą juodą saulytę (full shade), tai ką jie turi omeny tuo pilnu šešėliu? blush2.gif šviesos taigi vis tiek jiems reikia, o dar kiek skaičiau, visur sako, kad rūšiniams daugiau, nei paprastiem blush2.gif

visiškai tikiu - maniškis jau dabar iš keturių suaugusių augalų - pagrindinis "motininis" augalas gražutis, tada iš šonų iš abiejų "kaklelio" pusių išaugę po keikį ir dar vienas kiek toliau išlindęs iš substrato thumbup.gif Ir tas labai džiugina, nes man labai labai gražu matyti internetinius vaizdelius kur vienoje vietoje daug augalų ir aišku daug žiedų thumbup.gif

Kiek suprantu full shade būtų šviesi vieta, bet visiškai be tiesioginės saulės. Aš taip auginu visas margalapes raibuoles. Jos stovi už metro/pusantro nuo palangės, vieta šviesi, bet tiesioginė saulė niekad jų nepasiekia ax.gif

.............

aš blizginau blizginau akis į phal. modesta, bet galiausiai uždariau LOD puslapį - gražus tas skaičius trys, tai ir likau prie išsirinktų trijų gėliukų biggrin.gif Juk įsigijimo džiaugsmą smagiau padalint į daug dalių, tai to malonumo ir pasilieku pavasariui rolleyes.gif

.................

man Cornu Cervi patinka dėl savo "dantytų" žiedstiebių, kurie patys savaime jau atrodo labai dekoratyviai thumbup.gif

Galvojau, kad tik maniškis žydi du žiedlapiukus kaip kiškiuko ausis suskliaudęs, bet žiūriu ir šitoj nuotraukoj vienas žiedelis toks pat "zuikis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 04, 17:45)
man Cornu Cervi patinka dėl savo "dantytų" žiedstiebių, kurie patys savaime jau atrodo labai dekoratyviai  thumbup.gif

Galvojau, kad tik maniškis žydi du žiedlapiukus kaip kiškiuko ausis suskliaudęs, bet žiūriu ir šitoj nuotraukoj vienas žiedelis toks pat "zuikis"  biggrin.gif

Būtent, pas mane irgi žydėjo 4 žiedeliai ir visi kaip aš ir sakau ausytes suglaudę biggrin.gif Kažin kodėl jie taip lyg ir atstatę visu gražumu savo nosytę žydi biggrin.gif g.gif
Atsakyti