Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Laikau kumščius už pakilusias!!! thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif

Mano BT. Šį ciklą O užvėlavo. Vakar labai labai doh.gif skaudėjo pilvo apačią. Gal vakar ir buvo? O gal šiandien, nes "Easy test"ukas šiandien parodė teigiamą. Tiesa nežinau testuko jautrumo... ax.gif Gal labiau suprantančios užmesit akį į specialią temutę? Įkelsiu foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 04, 19:37)
Indrajaa_ ir * viva*, kaip aš laukių jūsų teigimų NT.  thumbup.gif

Mano BT. Panašu, kad O jau beveik ant nosies.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
O pas TAVE BT,koks lingu lingu ,gaudyk OV smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 04, 20:10)
Laikau kumščius už pakilusias!!!  thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif

Mano BT. Šį ciklą O užvėlavo. Vakar labai labai  doh.gif skaudėjo pilvo apačią. Gal vakar ir buvo? O gal šiandien, nes "Easy test"ukas šiandien parodė teigiamą. Tiesa nežinau testuko jautrumo...  ax.gif  Gal labiau suprantančios užmesit akį į specialią temutę? Įkelsiu foto 4u.gif

sVEIKA,gali buti,kad OV tau vakar buvo...nes,man pilvo apacia irgi visados skauda.. g.gif Koks cia testukas?! OV?! unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrajaa_: 04 lapkričio 2012 - 22:22
O kur aukštumų grafikėliai? blink.gif 4u.gif
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 04, 23:24)
Koks cia testukas?!

Taip, tai OV testukas. Buvom į svečius išvykę, per mažai pasiėmiau savo testukų, tai teko pirkti tokį, koks buvo... Mergaitės pakomentavo, kad jis 25 mIU jautrumo, leido užskaityti kaip teigiamą... thumbup.gif O maniškiai, juostelės, 30 mIU. Palauksiu-pažiūrėsiu kada BP nubrėž liniją... smile.gif BT
Atsakyti
Labas rytas merginos mirksiukas.gif prisiduodu su savo BT ax.gif naujas ciklas, naujos viltys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 05, 08:56)
O kur aukštumų grafikėliai?  blink.gif  4u.gif

Taip, tai OV testukas. Buvom į svečius išvykę, per mažai pasiėmiau savo testukų, tai teko pirkti tokį, koks buvo... Mergaitės pakomentavo, kad jis 25 mIU jautrumo, leido užskaityti kaip teigiamą... thumbup.gif  O maniškiai, juostelės, 30 mIU. Palauksiu-pažiūrėsiu kada BP nubrėž liniją...  smile.gif BT

Sveika, stai mano [B]BT[/B ] 4u.gif .. vALIO!! fAktas ,kad jau esi po OV brangioji... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(la_unika @ 2012 11 05, 10:04)
Labas rytas merginos  mirksiukas.gif prisiduodu su savo BT  ax.gif naujas ciklas, naujos viltys  bigsmile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Uz ta nauja cikla,ir naujas viltys smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
BT
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Lalabamba,valio,O tikrai ivyko 4u.gif Dabar tik laukim pakilimo i virsu ir nebenusileidimo mirksiukas.gif
[B]Indrajaa,[/B]dabar tik pamaciau,kad mums tiek pat dienu po O tongue.gif
Is smalsumo as jau isbandziau NT,bet nic nieko 4u.gif zinau,kad peranksti dar,bet buna tokiu stebuklu,kad kitoms jau parodo ax.gif Ai,nu nieko,reiks ir man dar palaukt keleta dieneliu rolleyes.gif
La unika,uz nauja cikla 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 05 lapkričio 2012 - 11:54
QUOTE(* viva* @ 2012 11 05, 12:47)

Puikiai laikaisi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 11 05, 10:47)
Labas 4u.gif
BT
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Lalabamba,valio,O tikrai ivyko 4u.gif Dabar tik laukim pakilimo i virsu ir nebenusileidimo mirksiukas.gif
[B]Indrajaa,[/B]dabar tik pamaciau,kad mums tiek pat dienu po O tongue.gif
Is smalsumo as jau isbandziau NT,bet nic nieko 4u.gif zinau,kad peranksti dar,bet buna tokiu stebuklu,kad kitoms jau parodo ax.gif Ai,nu nieko,reiks ir man dar palaukt keleta dieneliu rolleyes.gif
La unika,uz nauja cikla 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oj koks grazus BT grafikelis.. smile.gif na man jau MM turetu buti poryt... Niezti nagai pasidaryti testa... bet juk geriausiai darytis ryte... dabar turbut jau neverta butu daryti... rolleyes.gif Kazkaip nemanau,kad si cikla bus uzkibe man... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 05, 09:58)
Oj koks grazus BT grafikelis.. smile.gif na man jau MM turetu buti poryt... Niezti nagai pasidaryti testa... bet juk geriausiai darytis ryte... dabar turbut jau neverta butu daryti...  rolleyes.gif Kazkaip nemanau,kad si cikla bus uzkibe man... verysad.gif

o tai palauk,tada pas tave pertrumpa ta antra,t.y. poovuliacine( nepamenu kaip ten vadinama,lygtais liuteinine ar kaip ten?)faze g.gif turetu buti 14-16 dienu rolleyes.gif aisku,jeigu as kazko nemaisau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 11 05, 11:01)
o tai palauk,tada pas tave pertrumpa ta antra,t.y. poovuliacine( nepamenu kaip ten vadinama,lygtais liuteinine ar kaip ten?)faze g.gif turetu buti 14-16 dienu rolleyes.gif aisku,jeigu as kazko nemaisau lotuliukas.gif

Apsviesk mane daugiau apie tai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 05, 10:03)
Apsviesk mane  daugiau apie tai..  g.gif

http://www.xn--npinf...liuteinine-faze
Atsakyti
Sveikutes smile.gif rodausi smile.gif
Atsakyti