Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 05, 10:16)
Sveikutes smile.gif rodausi smile.gif

vat kaip graziai kili po O thumbup.gif po biskiuka,po biskiuka ir i padanges mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 11 05, 11:08)

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 05, 10:21)

o tai tavo visada ji tokia trumpa buna?
Gal tu paklausk kitu,labiau ismananciu mergaiciu,gal dar cia nieko blogo nereiskia g.gif Mano mmm buna kazkur 16 d po O,tai kazkaip man pasirode,kad taviske per trumpa ta antra faze unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 11 05, 11:31)
Gal tu paklausk kitu,labiau ismananciu mergaiciu,gal dar cia nieko blogo nereiskia g.gif Mano mmm buna kazkur 16 d po O,tai kazkaip man pasirode,kad taviske per trumpa ta antra faze unsure.gif

Mano ciklas visados 26 d. na bent jau buvo 3 ciklus,taip..
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 11 05, 14:17)
vat kaip graziai kili po O thumbup.gif po biskiuka,po biskiuka ir i padanges mirksiukas.gif

rodausi OT thumbup.gif
Atsakyti
Indraja, Viva, laikykitės ir toliau taip gražiai, mergaitės!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Venecija - teigiamas, faktas kaip blynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 05, 13:46)
Indraja, Viva, laikykitės ir toliau taip gražiai, mergaitės!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Venecija - teigiamas, faktas kaip blynas  thumbup.gif

4u.gif Dariaus snd NT, jokiu vaiduokliu... nieko.. bet manau,dar per anksti gal... nes tik 9DPO. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 05, 15:49)
:dar per anksti gal... nes tik 9DPO. 

Kitaip ir būt negali... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 05, 14:02)
Kitaip ir būt negali...  mirksiukas.gif

As save irgi bandau nuraminti,kad dar viskas ok bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 05, 16:04)
As save irgi bandau nuraminti,kad dar viskas ok bus smile.gif

Aš ir jungiuosi prie padangių skrajūnių. thumbup.gif Bet NT tikrai per anksti. Pas mane būna 10-12 DPO ir tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(Agute. @ 2012 11 05, 15:22)
Aš ir jungiuosi prie padangių skrajūnių.  thumbup.gif Bet NT tikrai per anksti. Pas mane būna 10-12 DPO ir tai normalu.

Na jo,kartosiu vel po keliu dienu,jei mm neateis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 11 05, 13:31)

Mani ginė aiškino, kad pakilusi temperatūra turi laikytis ne mažiau nei 10 DPO. Jei mažiau, tada negerai. Man paprastai pakilusi BT laikosi 11 DPO. Tik praėjusį ciklą buvo 10 DPO.

Beje, mano BT toliau banguoja. Manau, normalu, kai jau kuris laikas blogai miegu ir nebeišsimiegu. doh.gif
Atsakyti