Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos mergaites smile.gif rodausi ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 06, 12:35)
Geriausisi OV nustatyti, butu , OV testukai wink.gif

Aciu
Papildyta:
QUOTE(la_unika @ 2012 11 06, 12:36)
Arelija sveika prisijungusi  4u.gif kelintą ciklą matuoji BT?

Tik pirma, bet nusiteikiau rimtai dabar jau, ijungus 3-čią begį tskant smile.gif :
1. Matuojant BT;
2. Gadinant OT;
3. Iš seiliu kristalizacijos.
Visa tai apjungus su ND taip noretusi kad pavyktu leliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 06 lapkričio 2012 - 11:52
QUOTE(Arelija @ 2012 11 06, 10:50)
Aciu
Papildyta:

Tik pirma, bet nusiteikiau rimtai dabar jau, ijungus 3-čią begį tskant smile.gif :
1. Matuojant BT;
2. Gadinant OT;

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 11 06, 12:50)
1. Matuojant BT;
2. Gadinant OT;

Trūksta svarbiausio - gimdos kaklelio gleivių stebėjimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano grafikelis ,tai normali tokia temp ?O metu ?BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 06 lapkričio 2012 - 14:42
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 06, 15:42)

viskas čia gerai thumbup.gif ryt, poryt lauk BT pakilimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2012 11 06, 15:47)
viskas čia gerai  thumbup.gif ryt, poryt lauk BT pakilimo  4u.gif

jauciuosi kaip pirmoke - naujoke sitoje srity biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 11 06, 11:12)
Labusiukas  4u.gif  Gal O vakar buvo?  g.gif  rolleyes.gif

Sunku pasakyti, nes nematavau.. o dabar gailiosi.. Seip pagal pojucius, nes visada jauciu O skausmus, tai O buvo penktadieni. Po to laiko pradejo lb svaigti galva ir toks jausmas kad uzmigsiu, nors miegot nenoriu. Vakar vakare kraujukas, o db isskiros kremines su tamsiai bordoviniu atspalviu viduje, ant apatiniu nesimato.. Jauciu rezimus gymdoje ir subinkaulio vietoj maudzia.
Su pirmu vaiku iskarto po mm pirma diena pastojau, nes tik tada nesisaugojom (neva nevaisingos dienos) biggrin.gif .
Zodziu pagyvensim pamatysim.
Istikruju jau pripratau kad mm ateina vietoj || . Bijau tik kad lygos kokios nebutu.
Nusprendziau vel db matuoti BT.. Taigi as viel gryztu i jusu gretas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš prie jūsų irgi prisijungsiu, jei nieko prieš ax.gif Nes labai norisi vaikiuko smile.gif Planuoju jau ne pirmą ciklą, bet dar rezultatų nėr...

juolab ir stažas didelis..BT matavimo, savęs stebėjimo, ir ilgo planavimo
QUOTE(Arelija @ 2012 11 06, 11:32)
4u.gif ir as jungiuosi ax.gif
tik man neaisku svarbiausias dalykas:
kaip BT matavimo grafike numatyti O dieną?
Ką parodo tas raudonas bruksnys w.fertilityfriend.com ir kada jis atsiranda blush2.gif

Per ilgą laiką, stebint gleives ir matuojant BT, galima "pagauti" ciklo dėsningumus..pvz. man BT prieš ovuliacijos dieną - pakrinta..
Bet ovuliacijos testukai būtų naudingi, kol nėra didelės patirties matavimuose ax.gif

QUOTE(NikeZ @ 2012 11 06, 14:42)

Bėda, kad grafikėlyje blogai interpretuotas OT ir neteisingai rodo ovuliacijos dieną. Jūsų ovuliacija dar tik bus ir tada BT bus ne žemesnė, nei 36.8 smile.gif

Jeigu jums šiandien buvo teigiamas ovuliacijos testukas, tai pačios ovuliacijos laukite rytoj arba poryt. LH banga, kurią parodo testukas tik pranašauja, o ne patvirtina ovuliaciją, ovuliacija nuo pirmo teigiamo testuko gali įvykti nuo 12 iki 48 val. laikotarpyje (nors dažniausiai įvyksta 24-36 val. laikotarpyje)
O po penkių dienų pagal BT jau bus galima orientuotis ar ovuliacija tikrai įvyko. Nes neužtenka, kad BT pakyla...

Būtent fertilityfriend ir nubrėžia raudoną, ovuliaciją žyminčią, liniją tada, kai tris dienas BT būna pakilusi bent per 0.2 laipsnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 11 06, 19:45)
Aš prie jūsų irgi prisijungsiu, jei nieko prieš ax.gif Nes labai norisi vaikiuko smile.gif Planuoju jau ne pirmą ciklą, bet dar rezultatų nėr...

juolab ir stažas didelis..BT matavimo, savęs stebėjimo, ir ilgo planavimo
Per ilgą laiką, stebint gleives ir matuojant BT, galima "pagauti" ciklo dėsningumus..pvz. man BT prieš ovuliacijos dieną - pakrinta..
Bet ovuliacijos testukai būtų naudingi, kol nėra didelės patirties matavimuose ax.gif
Bėda, kad grafikėlyje blogai interpretuotas OT ir neteisingai rodo ovuliacijos dieną. Jūsų ovuliacija dar tik bus ir tada BT bus ne žemesnė, nei 36.8 smile.gif

Jeigu jums šiandien buvo teigiamas ovuliacijos testukas, tai pačios ovuliacijos laukite rytoj arba poryt. LH banga, kurią parodo testukas tik pranašauja, o ne patvirtina ovuliaciją, ovuliacija nuo pirmo teigiamo testuko gali įvykti nuo 12 iki 48 val. laikotarpyje (nors dažniausiai įvyksta 24-36 val. laikotarpyje)
O po penkių dienų pagal BT jau bus galima orientuotis ar ovuliacija tikrai įvyko. Nes neužtenka, kad BT pakyla...

Būtent fertilityfriend ir nubrėžia raudoną, ovuliaciją žyminčią, liniją tada, kai tris dienas BT būna pakilusi bent per 0.2 laipsnio ax.gif

dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 11 06, 11:09)
Sveikutes mergaites. As, jei prisimenat, jusu grupeles nare, bet pasiemiau atostogus nuo BT matavimo nuo praeito ciklo.. nes per puse metu pavargau.  doh.gif Vakar buvo man 16CD.. Vakare aprikau kraujuka ant apatiniu.. panasiai kaip mm prasideda. Dabar jau nieko nera. Pasimatavau is ryto BT siandien 37.  Ir dabar suku sau galva ka tai galetu reiksti: implantacinis ar ovuliacinis kraujavimas? Ar lyga kokia niedok D  rolleyes.gif Seip per O kraujo niekada nebuvo. Su pirma dukrite implantacinio nebuvo. Nors 2011 liepa kai turejau perseleidima buvo kraujuko savaite pries... Oh neramu kaip..

Chikipiki, sveika sugrizus wink.gif
Labai labai tikiuosi kad turejai ankstyva OV ir cia tau implantacinis patepliojimas. Bet...man ne karta budavo tokie vidury ciklo patepliojimai, pasirodo - del endometriozes (po LP pripazino 1 st.). Kiek klausinejau gydytoju, tai vieni sake toks vidury ciklo patepliojimas galejo buti ir O patepliojimas, kiti - kad del endometriozes. Dabar labiau linkus tiketi antraja versija, nes LP metu uzdegino endo zidinukus ir tepliojimu neliko!
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 11 06, 13:38)
Trūksta svarbiausio - gimdos kaklelio gleivių stebėjimo. mirksiukas.gif

Per 6 BT matavimo ciklus ir stebėjimo, gleives teko užmatyt tik vieną kartą. Įtariu, kad malėsi jos man galbūt apie gimdos kaklelį, išorėje taip ir nepastebėjau aš jų. Matomos buvo tik kreminės , iškart po mm, vėliau ale sausa..O GK padėties tikrinti nelabai moku, nesuprantu. Mano atveju pasiklioviau BT ir OT.
Atsakyti