Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikutes 4u.gif
pasirodau
http://www.fertility...com/home/3ef16d
TT nubreze O linija,o FF tai neduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 28, 09:06)
barbarise, manyciau implantacija jau per vela butu, tuo labiau juk nd daugiau nebuvo po paskutinio karto  4u.gif

Tikrai ne per velu - kaip tik ir vykta apie 7 dpo, tad nosi aukstyn, mergyt!!! 4u.gif

QUOTE(Mamaima @ 2012 10 28, 13:31)
Nauji namuciai thumbup.gif
tegul buna visoms suteikiantys vilties, optimizmo, dosnus ir vaisingi 4u.gif

Kotyte, rutguda, Indrajaa_ kad jusu zodziai tiesiai Dievui i ausi, kaip ir kiekviena  taip laukiu taip laukiu geros pabaigos  ax.gif
MANO BT
kazkokiu pojuciu isskirtiniu nejauciu, tik krutine skauda labiau nei anksciau, kartais pilva pamaudzia, bet vilties sau dideles neteikiu, vis galvoju PMS, nors gilumoj sirdeles vis pagalvu... o gal  wub.gif

Indrajaa nu ir šūvis aukštyn, taip ir laikykis, smagu toki grafikeli pamatyti  thumbup.gif Linkiu nesulaukti mmm  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai grazus grafikelis! thumbup.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2012 10 28, 19:29)
Prasidejo mmm. dar niekad tokio trumpo cikloneturejau  blink.gif
http://www.fertility...com/home/3e5298

Imk 4u.gif uz nauja cikla, kad butu vaisingas! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 10 28, 20:50)
Sveikutes 4u.gif
pasirodau
http://www.fertility...com/home/3ef16d
TT nubreze O linija,o FF tai neduoda lotuliukas.gif

jei ryt bus tokia pat auksta duos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 10 28, 19:03)

Imk  4u.gif  uz nauja cikla, kad butu vaisingas!  ax.gif

Dekui, bet dabr jau planavimas bus atidetas, nes MB isvyksta i uzsieni sad.gif, nebent tik idomumo delei pasimatuosiu BT
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 10 28, 20:49)
Dekui, bet dabr jau planavimas bus atidetas, nes MB isvyksta i uzsieni sad.gif, nebent tik idomumo delei pasimatuosiu BT

console.gif o ilgam išvyksta?

Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 10 28, 09:56)
Kartais VIP ir uz nieka duoda, o vakar zinute gavau, kad kazkieno deka man VIP'as skiriamas  thumbup.gif
O gal cia implantacija??? Labai jau trumpa tada liuteinine faze butu, jei mmm ateina  mirksiukas.gif
Ir matau pas tave isskyru jokiu, tai irgi neblogas zenklas. Pas mane gausios Creamy tipo, o tai nieko gero...
Laikau kumscius kad tavo mmm nebeateitu  ax.gif  rolleyes.gif

Pasirodau:
mano BT
P.S. Siandien sukau galva kaip cia laika zymeti, tai pazymejau kaip pagal sena laika kad butu.

Hm g.gif bet pas mane kai nebudavau nestuke.gif būdavo sausa arba lipnios, o kai si ciklą sulaukiau II, tai kiekviena miela diena gausios kremines yra g.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 28, 10:06)
barbarise, manyciau implantacija jau per vela butu, tuo labiau juk nd daugiau nebuvo po paskutinio karto  4u.gif

Nenurasyk dar nieko mirksiukas.gif FF man rasė, jog tikėtina, kad pagal mano BT man spejo 7dpo;)

Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 10 28, 21:50)
console.gif o ilgam išvyksta?

Porai menesiu gal, bet vis tiek liudna. Jis cia gryzo tik ant mano ovuliacijos, bet pabuvo pora ciklu, nu bet vis tiek nepavyko verysad.gif , nu bet nesistebiu, taip jau isejo kad pirma cikla, kaip tik po ovuliacijos baisiai persalau, o per sia ovuliacija labai labai daug nervu turejau ir masciau kad geriau nepastociau, tik po O suzinojau, kad mmano tie nervai bereikalingi buvo
Atsakyti
Labas rytas mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau su savo BT laukiu rytojaus, kadangi O šį kartą buvo pora dienų vėliau, tai ir ciklas užsitęsė, šiaip daugiausia 29 CD būdavo. Niu laukiu rytojaus, nes ryt paskutinė diena, kada turėtų pasirodyti (geriau nepasirodytų schmoll.gif ) mmmmm ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2012 10 29, 09:38)
Labas rytas  mirksiukas.gif pasirodau su savo BT laukiu rytojaus, kadangi O šį kartą buvo pora dienų vėliau, tai ir ciklas užsitęsė, šiaip daugiausia 29 CD būdavo. Niu laukiu rytojaus, nes ryt paskutinė diena, kada turėtų pasirodyti (geriau nepasirodytų  schmoll.gif ) mmmmm  ax.gif  blush2.gif

Uoj koks ghrazus tavo grafikelis, o ir skirtumas tarp faziu blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, BT pradejau matuoti tik si menesi, viskas taip graziai kilo, o siandien nukrito, sestadieni ir sekmadieni matavau 8 val. o siandien apie 6val. Pakomentuokit kas daugiau ismanot, man paciai atrodo kad jau nestuke.gif nebus verysad.gif
http://tevu-darzelis...669@121003b3042
Atsakyti
VilciousL, 4u.gif kad greičiau prabėgtų tie pora mėnesiukų... ! 4u.gif
Indraja, įspūdingas šuolis!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mamaina, laikykis akštai ir ilgaaaiiiii!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
la-unika, laikom kumštukus! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Maniškė vis dar nieko įdomaus... BT Šiandien jau bandysiu savo pirmąjį gyvenime OT.. ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti