Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(mereveja @ 2012 10 29, 15:28)
Tiesiog pats procesas nebuvo malonus biggrin.gif
Dariau tai viska pagal instrukcijas kaip cia SM raso smile.gif  gal kokius 2 cm termometro idedu, bet tai tada turi guleti nejudant, kad neiskristu biggrin.gif  na man tos 7 min tokia kancia buvo biggrin.gif
Ir plius neiseina man nukratyti termometro maziau nei 36,4 doh.gif  Bet daugiau ir nrpakilo biggrin.gif

Tai matyt gal sugedęs.. Nes jei nukratot iki 36,4 ir po 7 minučių tiek pat randat, tai tikrai kažkas negerai su pačiu prietaisu unsure.gif nes jei pas jus antroj fazėj BT tik 36,4, tai pirmoj išvis turėtumėt ritinėtis apie 36,0 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 10 29, 15:54)
Tai matyt gal sugedęs.. Nes jei nukratot iki 36,4 ir po 7 minučių tiek pat randat, tai tikrai kažkas negerai su pačiu prietaisu  unsure.gif nes jei pas jus antroj fazėj BT tik 36,4, tai pirmoj išvis turėtumėt ritinėtis apie 36,0  doh.gif

Na visko gali buti...nors idomumo delei vakare kazkada matavau tai buvo 37 g.gif tai kaip ir rodo...na reikes gal dar isbandyti kita termometra g.gif
Dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguted @ 2012 10 29, 10:18)
Sveikos mergaites, BT pradejau matuoti tik si menesi, viskas taip graziai kilo, o siandien nukrito, sestadieni ir sekmadieni matavau 8 val. o siandien apie 6val. Pakomentuokit kas daugiau ismanot, man paciai atrodo kad jau  nestuke.gif nebus  verysad.gif
http://tevu-darzelis...669@121003b3042

Tikriausiai nenukrito - pakoregavus pagal laiką būtų tokia pati, kaip šeštadienį ir sekmadienį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 10 28, 23:47)
Hm g.gif  bet pas mane kai nebudavau  nestuke.gif  būdavo sausa arba lipnios, o kai si ciklą sulaukiau II, tai kiekviena miela diena gausios kremines yra g.gif
Nenurasyk dar nieko mirksiukas.gif  FF man rasė, jog tikėtina, kad pagal mano BT man spejo 7dpo;)

Gal cia kiekvienai skirtingai...pas mane visada labai gausios isskyros (gydytojai sako viskas normalu), bet visi nesekmingi ciklai irgi butent po O pasizymejo tuo kreminiu isskyru gausumu sad.gif kai pastosiu, galesiu palyginti ar skirsis biggrin.gif
Dar internete pasiskaitinejau, kad dauguma nestuke.gif gausiu isskyru nera, bet Seemle, tai nereiskia, kad tai taisykle! O kaip tau iki pastojant budavo po O, kokios isskyros? g.gif

QUOTE(la_unika @ 2012 10 29, 09:38)
Labas rytas  mirksiukas.gif pasirodau su savo BT laukiu rytojaus, kadangi O šį kartą buvo pora dienų vėliau, tai ir ciklas užsitęsė, šiaip daugiausia 29 CD būdavo. Niu laukiu rytojaus, nes ryt paskutinė diena, kada turėtų pasirodyti (geriau nepasirodytų  schmoll.gif ) mmmmm  ax.gif  blush2.gif

Nelauk nelauk mmm smile.gif labai grazus grafikelis

Mano BT irgi ties 36.9 siandien sustojo ax.gif taip noreciau, kad ilgam taip apsistotu, uztektu man ir tiek, nereik tu 37 ax.gif biggrin.gif
mano BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 29 spalio 2012 - 21:04
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 29, 10:19)
LAba ryta ,BT matavime dar naujoke biggrin.gif naudojuosi tevu darzelio lentele nu ir nesuprantu sian buvo 36,8 irasiau o lentelejo kaip soko matavimas iki 37,3 nesuprantu kodel taip >?

Sveika,as tai pat naudoju Tevu darzelio lentele.. Man nera taip buve.. pasiziurek dar karta,ar nepadarei klaidos rasydama,man buna taip kartais,kaip ant greicio bandai uzpildyti dienos langeli.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Laukiu mmm...
mano BT
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 10 30, 08:53)
Labas rytas!

Laukiu mmm...
mano BT

Labas rytas smile.gif

Gal dar pakilsi smile.gif visaip dar gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif mano ciklas šį kartą visiška mistika doh.gif BT vis dar laikosi, testai visiškai neigiami schmoll.gif tenka laukti tolimesnių staigmenų g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2012 10 30, 10:06)
Labas rytas  mirksiukas.gif mano ciklas šį kartą visiška mistika  doh.gif BT vis dar laikosi, testai visiškai neigiami  schmoll.gif tenka laukti tolimesnių staigmenų  g.gif  ax.gif

nu labai grazu smile.gif reikia tiketis kad mm ir neateis smile.gif NT ryt gal dar pavaiduokliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 30, 01:47)
Sveika,as tai pat naudoju Tevu darzelio lentele.. Man nera taip buve.. pasiziurek dar karta,ar nepadarei klaidos rasydama,man buna taip kartais,kaip ant greicio bandai uzpildyti dienos langeli..  mirksiukas.gif

radau klaida valandos vienur buvo kitur nea smile.gif
Atsakyti
Labas, šaltą rytą, merginos 4u.gif
Nelaukit, labai stipriai nelaukit mm, ir jos neateis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maniškė BT
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 10 29, 15:54)
Tai matyt gal sugedęs.. Nes jei nukratot iki 36,4 ir po 7 minučių tiek pat randat, tai tikrai kažkas negerai su pačiu prietaisu  unsure.gif nes jei pas jus antroj fazėj BT tik 36,4, tai pirmoj išvis turėtumėt ritinėtis apie 36,0  doh.gif

Matyt tikrai sugedes buvo schmoll.gif Vakar nusipirkau paprasta nauja termometra, Tai siandien ryte jau 36,8 rode biggrin.gif Taip, kad jei ismoksiu nukratyti tai po mmm galesiu prisijungti su gtafikeliais biggrin.gif

Nes nukratyti jo man niekaip neiseina.... biggrin.gif
Atsakyti