Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 13, 12:43)
mergaites kalbejot apie OT testukus smile.gif tai va radau viena serija, kaip jie jei esi  nestuke.gif  kinta smile.gif
OT serija

Man rodos, kad čia yra NT - juk parašyta - Pregnancy Test Series
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 11 13, 10:46)
Man rodos, kad čia yra NT - juk parašyta - Pregnancy Test Series

Prie testuku parasyta, kad OV testukai naudoti kaip NT ( OPK used as HPT) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2012 11 13, 14:04)
Prie testuku parasyta, kad OV testukai naudoti kaip NT ( OPK used as HPT) ax.gif

taip taip smile.gif Tik kitos mergaites gadina dar ir OT smile.gif as irgi ytariu taip darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 13, 11:11)
taip taip smile.gif Tik kitos mergaites gadina dar ir OT smile.gif as irgi ytariu taip darysiu smile.gif

jeigu esi drasi, tai jau gali pradeti ax.gif , nes buna, kad po galimos implantacijos, kita diena jau vaiduokliukas pasirodo ax.gif Bet ne visoms....
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2012 11 13, 14:15)
jeigu esi drasi, tai jau gali pradeti  ax.gif , nes buna, kad po galimos implantacijos, kita diena jau vaiduokliukas pasirodo  ax.gif Bet ne visoms....

Jau dariausi blush2.gif bet dar nieko nerodo smile.gif ir dar tikrai nerodys iki 9 DPO smile.gif nes praita karta dar nerode smile.gif o sekanti rode tik 12 DPO smile.gif aisku tarpe as nedariau NT smile.gif
tai jei pavyks nusipirkti nebrangiu NT smile.gif pradesiu nuo 9 DPO gadinti kasdien NT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 13, 11:23)
Jau dariausi  blush2.gif  bet dar nieko nerodo smile.gif ir dar tikrai nerodys iki 9 DPO smile.gif nes praita karta dar nerode smile.gif o sekanti rode tik 12 DPO smile.gif aisku tarpe as nedariau NT smile.gif
tai jei pavyks nusipirkti nebrangiu NT smile.gif pradesiu nuo 9 DPO gadinti kasdien NT smile.gif

Laikau kumscius mirksiukas.gif !
Atsakyti
as laukiu NT testu is testai.eu ten pigus ir Ot is ten perku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 13, 14:51)
as laukiu NT testu is testai.eu  ten pigus ir Ot is ten perku  4u.gif

o as laukiu kol atsakys viena mergaite is SM is jos as irgi pirkau OT, tai po 1lt smile.gif NT po tiek pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 13, 13:54)
o as laukiu kol atsakys viena mergaite is SM is jos as irgi pirkau OT, tai po 1lt smile.gif NT po tiek pat smile.gif

aha ,nes ten po 1,6
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 13, 13:23)
Jau dariausi  blush2.gif  bet dar nieko nerodo smile.gif

Velnias, ir aš nieko nepamačiau... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 13, 16:55)
Velnias, ir aš nieko nepamačiau...  doh.gif  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif dar irgi truputuka ankstoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 13, 15:58)
doh.gif  lotuliukas.gif dar irgi truputuka ankstoka  mirksiukas.gif