Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(NikeZ @ 2012 11 13, 16:31)
man OT vaiduokli rodo smile.gif

Kaip faina.... blush2.gif laikom kumščius už vaiduoklio ryškėjimą! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 13 lapkričio 2012 - 15:43
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 13, 16:42)
Kaip faina....  blush2.gif  laikom kumščius už vaiduoklio ryškėjimą!  4u.gif

bet kiek skaiciau va kitame foriume ,tik nepamenu kas rase tai rase ,kad vaiduokliukas gali vaidentis visa likusi cikla g.gif duok vilties nededu bet zinai kaip paguodzia tos dvi linijos biggrin.gif
juk dar tik 6-7 DPO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 13 lapkričio 2012 - 15:57
sveikos ka manot apie grafika ? http://tevu-darzelis...072@1210112ae39 praita menesi pakrito 0,1 parejo mmm o dabar turejo but 32cd mmm ir tiek daug nukrito o mmm nera nei vakar nei siandien. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 13, 17:55)
bet kiek skaiciau va kitame foriume ,tik nepamenu kas rase tai rase ,kad vaiduokliukas gali vaidentis visa likusi cikla  g.gif duok vilties nededu bet zinai kaip paguodzia tos dvi linijos biggrin.gif
juk dar tik 6-7 DPO

netikiu as kad ot gali parodyti nestuke.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites,man OT vaiduokliukus rode iki pat mmm dienos smile.gif Ir jie buvo ne vos tokie ciut ciut iziurimi,o gan ryskoki...taigi.. aisku,kiekvienos organizmas skirtingas,tai gal kiekvienai ir skirtingai rodo 4u.gif
Atsakyti
Laukiu O:

http://www.fertility...com/home/3e5298
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 11 13, 20:42)
Mergaites,man OT vaiduokliukus rode iki pat mmm dienos smile.gif Ir jie buvo ne vos tokie ciut ciut iziurimi,o gan ryskoki...taigi.. aisku,kiekvienos organizmas skirtingas,tai gal kiekvienai ir skirtingai rodo 4u.gif

seip tai jo smile.gif nebent vaiduokliai ryskeja ir veliau tampa teigiamais OT:)
Atsakyti
OT yra OT biggrin.gif sian jau nieko biggrin.gif tiesa jauciu si menesi vel nepavyko ,pilva maudzia nugara paskaudena ,isskyru padaugejo burbuliuoja ten kazkas schmoll.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif mano BT 4u.gif
Atsakyti
Mano pojūčiai taip pat identiški visiems buvusiems ciklams, turbū vėl "praliotas"... doh.gif
BT
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 14, 10:34)
Mano pojūčiai taip pat identiški visiems buvusiems ciklams, turbū vėl "praliotas"...  doh.gif
BT

BT nors mano grazus ,bet simptomai tokie pat kaip praeita menesi sad.gif vienintelis dalykas ,tai speneliai jautroki ,bet tai jei ir butu nestumas deja yra per anksti tokiems simptomams g.gif
Atsakyti
Aš laukiu O ax.gif BT šiendien truputi pakrito, tai jau artėja mano O 4u.gif
Atsakyti