Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(*Agurkėlis* @ 2012 11 14, 13:20)
išvirkštinė implantacija biggrin.gif arba dvynukų implantacija irnesakyk.gif

galima tiesa thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 14, 14:47)
Sveikutes smile.gif nesuprantu kas darosi su mano BT  doh.gif  doh.gif

Paskutinį kartą, kai mačiau tokį grafiką gydytoja matė dvi puslytes wub.gif
Nuoširdžiai to linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 14, 14:47)
Sveikutes smile.gif nesuprantu kas darosi su mano BT  doh.gif  doh.gif

0,4 net ogo ,gal tikrai dvynius lipdai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agurkėlis* @ 2012 11 14, 15:20)
išvirkštinė implantacija biggrin.gif arba dvynukų implantacija irnesakyk.gif

Kaip kaip atrodo dvynukų implantacija bigsmile.gif ?
Atsakyti
eikit sau mergaites smile.gif kazkaip kai nei mano nei MV giminej nera dvynuku smile.gif tai tokio varianto ar galimybes visai nesvarsciau bigsmile.gif man net mintis netoptelėjo kad čia gali būti dvynukai bigsmile.gif
Kaip sakant svarbu butu smile.gif ir bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 11 14, 11:43)
ar galima numanyti kad įvyko O, jeigu taip, tai kada?
user posted image

Greičiausiai, tai galima numanyt ovuliacija buvo vakar smile.gif
Reik žiūrėt kokia t-ra bus kitas dvi dienas - geriau, kad nekristų žemiau dengiančiosios linijos..
Atsakyti
sveikutes, na stai rodau savo BT http://tevu-darzelis...048@1210231de42 idomu kas bus toliau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 14, 18:29)
eikit sau mergaites smile.gif kazkaip kai nei mano nei MV giminej nera dvynuku smile.gif tai tokio varianto ar galimybes visai nesvarsciau  bigsmile.gif man net mintis netoptelėjo kad čia gali būti dvynukai  bigsmile.gif
Kaip sakant svarbu butu smile.gif ir bus gerai  thumbup.gif

Labai fainas grafikėlis. bigsmile.gif Linkiu, kad tai tikrai būtų implanacijos net dvi. thumbup.gif
Pas mus irgi artimoje giminėje nėra dvynių, bet čia būtų MV svajonė. biggrin.gif

Mano BT kažko šiandien pakrito. Arba blogai pamatavau, arba nežinau. g.gif
Atsakyti
dvynukai ir mano svajone ,Labas rytas 4u.gif mano grazuoli ,kolkas biggrin.gif BT Labai jau stbilus ar ciageras zenklas ? NT negative
Papildyta:
QUOTE(por-for @ 2012 11 14, 23:46)
Labai fainas grafikėlis.  bigsmile.gif  Linkiu, kad tai tikrai būtų implanacijos net dvi.  thumbup.gif
Pas mus irgi artimoje giminėje nėra dvynių, bet čia būtų MV svajonė.  biggrin.gif

Mano BT kažko šiandien pakrito. Arba blogai pamatavau, arba nežinau.  g.gif

nu ir uzkilo biggrin.gif bravo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 15, 08:27)
dvynukai ir mano svajone ,Labas rytas  4u.gif mano grazuoli ,kolkas biggrin.gif BT Labai jau stbilus ar ciageras zenklas ? NT negative

NikeZ, gražus grafikėlis. thumbup.gif O NT gali būti dar per anksti. mirksiukas.gif

Mano BT šiandien šovė į viršų. Bet nežinau ar užskaityti kaip gerą, nes atsibudau sušilusi ir kiek skaudančia gerkle. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 15, 08:31)
dvynukai ir mano svajone ,Labas rytas  4u.gif mano grazuoli ,kolkas biggrin.gif BT Labai jau stbilus ar ciageras zenklas ? NT negative
Papildyta:

nu ir uzkilo biggrin.gif bravo  thumbup.gif

Aha, užkilo. thumbup.gif Būtų neblogai, jei ir nebekristų.
Čia mano kitas slapyvardis prie kito kompo. Su šiuo negaliu prisijungti, nes slaptažodį užmiršau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 15, 08:36)
NikeZ, gražus grafikėlis.  thumbup.gif  O NT gali būti dar per anksti.  mirksiukas.gif

Mano BT šiandien šovė į viršų. Bet nežinau ar užskaityti kaip gerą, nes atsibudau sušilusi ir kiek skaudančia gerkle.  unsure.gif
Papildyta:
Aha, užkilo. thumbup.gif Būtų neblogai, jei ir nebekristų.
Čia mano kitas slapyvardis prie kito kompo. Su šiuo negaliu prisijungti, nes slaptažodį užmiršau.   doh.gif

gerkle ma skauda jau gera savaite tai jei butu itakojus ka ,tai ir mano BT sokinetu, nemanau kad ytakoja g.gif o dabar taip graziai 5 dienas laikosi ,jetai kaip gerai butu vyrui siupriza padaryt biggrin.gif iskart po O isvyko grys ant kitos O ,o sakyciau va ir dovana tau biggrin.gif tai gerai keliones sutapo nuo O ant O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 15, 09:45)
gerkle ma skauda jau gera savaite tai jei butu itakojus ka ,tai ir mano BT sokinetu, nemanau kad ytakoja g.gif o dabar taip graziai 5 dienas laikosi ,jetai kaip gerai butu vyrui siupriza padaryt biggrin.gif iskart po  O isvyko grys ant kitos O ,o sakyciau va ir dovana tau biggrin.gif tai gerai keliones sutapo nuo O ant O biggrin.gif

NikeZ, manau pats D jums su vyru sudėliojo kaip įmanoma palankiau. thumbup.gif

Dėl gerklės skausmo, tai matyt tiesa. Atsikėlus pasimatavau ar apskritai neturiu pakilusios temperatūros, tai viskas labai normaliai. smile.gif
Atsakyti