Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas mergaitės mirksiukas.gif

Ar priimsit į savo draugišką būrelį?
BT matuoju dar tik antrą ciklą, bet jūsų būrelio lankytoja ir gerbėja esu beveik 5 mėnesiai smile.gif

Prisiduodu savo BT:
[URL=http://www.fertilityfriend.com/home/3fb935]
Nežinau, ar pavyko įkelti nuorodą...

Šį ciklą visai nebesuprantu savo organizmo - šuoliuoju pirmyn atgal, nors praeitą ciklą taip gražu viskas buvo - aiškus dvifaziškumas... g.gif
Jaučiu, kad nieko gero šį ciklą nenusimato schmoll.gif
Gal kaltas stresas, kurio turėjau dėl savo hormonų tyrimų..

Nebesuprantu, ar daur laukt OV, ar jau nurašyt ciklą..
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2012 10 30, 11:00)
Matyt tikrai sugedes buvo schmoll.gif Vakar nusipirkau paprasta nauja termometra, Tai siandien ryte jau 36,8 rode biggrin.gif  Taip, kad jei ismoksiu nukratyti tai po mmm galesiu prisijungti su gtafikeliais biggrin.gif
Nes nukratyti jo man niekaip neiseina.... biggrin.gif

lotuliukas.gif atsiminiau, kai mes su MB pirkompirmą savo termometrą, atsinešėm namo, bandėm nukratyto, jis kaip laikosi anr 40, taip ir laikosi biggrin.gif galvojau bejėgiai visiškai mes, bet tirkai nesigavo nukratyt, o įkišus į karštą arbatą nekilo net, tai nunešėm atgal į vaistinę, sako negali būt, bet paskui patikrino - visa partija brokuota biggrin.gif tai nusipirkom kitą, kuris pradžioj irgi gana sunkiai nusikratydavo, bet dabar jau thumbup.gif
Taip kad, Mereveja, lauksim, kada baigsis tavo mm ir tavo grafikiukų. Beje, kur planuoji pildyt? TD, FF ar BP?
Atsakyti
Na kaip suprantu nepavyko įkelt nuorodos.. doh.gif

Gal galit mane nesusipratėlę pamokint mergaitės?
ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Laputė26 @ 2012 10 30, 12:06)
Labas mergaitės  mirksiukas.gif

Ar priimsit į savo draugišką būrelį?
BT matuoju dar tik antrą ciklą, bet jūsų būrelio lankytoja ir gerbėja esu beveik 5 mėnesiai  smile.gif

Prisiduodu savo BT:
[URL=http://www.fertilityfriend.com/home/3fb935]
Nežinau, ar pavyko įkelti nuorodą...

Šį ciklą visai nebesuprantu savo organizmo - šuoliuoju pirmyn atgal, nors praeitą ciklą taip gražu viskas buvo - aiškus dvifaziškumas...  g.gif
Jaučiu, kad nieko gero šį ciklą nenusimato  schmoll.gif
Gal kaltas stresas, kurio turėjau dėl savo hormonų tyrimų..

Nebesuprantu, ar daur laukt OV, ar jau nurašyt ciklą..

Dar viskas pas tave pries aki smile.gif BT kils juk dar ne laikas smile.gif o grafikelis juk visada vingiuoja smile.gif nesinervuok ir dat palauk savaitele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 30 spalio 2012 - 10:13
QUOTE(Laputė26 @ 2012 10 30, 11:06)

Sveika prisijungus, Lapute26!
nuoroda įkelta negerai, bet nusikopijavus adresą atsidaro, taigi peržiūrėjau. Visų pirma turiu klausimą dėl matavimo laiko pokyčių dėl laikrodžioo sukimo. Ar atsižvelgei į tai? Nes valandos skirtumas tirkai gali sugadinti grafikėlį.
Atsakyti
mergaites ,kaip zinot pagal lentele kada ovuliacija ? numatoma 6 diena ,o pagal lentele kaip buna ? sorry naujoke dar smile.gif

lLENTELE
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 30, 12:13)
mergaites ,kaip zinot pagal lentele kada ovuliacija ? numatoma 6 diena ,o pagal lentele kaip buna ? sorry naujoke dar smile.gif

lLENTELE

nesimato lenteles smile.gif po grafiku yra nuoroda, ja reiketu nukopijuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė26 @ 2012 10 30, 11:11)
Na kaip suprantu nepavyko įkelt nuorodos..  doh.gif 

Gal galit mane nesusipratėlę pamokint mergaitės?
ax.gif

Adresą tai tu gerai nukpijavai, tai kai jau kelsi rašydama žinutę, spausk viruje ant http:// ženkliuko, jeigu viršuje atsiranda juosta, tai spaudi Temporarry Allow ... tada vėl ant to http:// mygtuko, įkopijuoja adresą, spaudi OK, tada ekraniuke pamatysi My Webpage - jį ištrini ir parašai bent ką - pavyzdžiui BT ir viskas, spaudi OK. Turėtų įkelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 10 30, 10:12)
Sveika prisijungus, Lapute26!
nuoroda įkelta negerai, bet nusikopijavus adresą atsidaro, taigi peržiūrėjau. Visų pirma turiu klausimą dėl matavimo laiko pokyčių dėl laikrodžioo sukimo. Ar atsižvelgei į tai? Nes valandos skirtumas tirkai gali sugadinti grafikėlį.

Bandžiau atsižvelgt į laiko permainas, bet nelabai man viskas tiksliai pavyko - šeštadienį matavau 6.15, sekmadienį 6.00 val. (senu laiku), o pirmadienį jau gavosi pamatuot 6.40 (senu laiku). Na gavosi 10 min netikslumas, bet šitaip BT kažin ar galėjo iškreipt... g.gif
Nors dar mąstau kad gal jau galėjo įvykt ankstyva OV, kadangi 4 ciklo dieną mano FSH buvo 11,8, o LH 10.2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 30, 11:14)
nesimato lenteles smile.gif po grafiku yra nuoroda, ja reiketu nukopijuoti smile.gif

lentele

nzn ar cia normalu taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 10 30, 10:15)
Adresą tai tu gerai nukpijavai, tai kai jau kelsi rašydama žinutę, spausk viruje ant http:// ženkliuko, jeigu viršuje atsiranda juosta, tai spaudi Temporarry Allow ... tada vėl ant to http:// mygtuko, įkopijuoja adresą, spaudi OK, tada ekraniuke pamatysi My Webpage - jį ištrini ir parašai bent ką - pavyzdžiui BT ir viskas, spaudi OK. Turėtų įkelti smile.gif

Ačiū labai už info mirksiukas.gif Tikiuosi kitą kartą pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 10 30, 11:09)
lotuliukas.gif  atsiminiau, kai mes su MB pirkompirmą savo termometrą, atsinešėm namo, bandėm nukratyto, jis kaip laikosi anr 40, taip ir laikosi  biggrin.gif  galvojau bejėgiai visiškai mes, bet tirkai nesigavo nukratyt, o įkišus į karštą arbatą nekilo net, tai nunešėm atgal į vaistinę, sako negali būt, bet paskui patikrino - visa partija brokuota  biggrin.gif  tai nusipirkom kitą, kuris pradžioj irgi gana sunkiai nusikratydavo, bet dabar jau  thumbup.gif 
Taip kad, Mereveja, lauksim, kada baigsis tavo mm ir tavo grafikiukų. Beje, kur planuoji pildyt? TD, FF ar BP?

Xixixi, as vakar kisau i salta vandeni, galvojau gal nukris biggrin.gif
Gal cia praktikos reikia tam nukratymui tongue.gif

O as MB nenoriu itraukti i ta procesa tongue.gif Nes man norisi, kad viskas kuo daugiau savaime butu, o ne pagal skaiciavimo, matavimo procesa:D pamatuoti noriu del saves, kad pasiziureti ar gerai suprantu organizma savo rolleyes.gif

Galvoju TD naudoti, man uzteks jo, plius telefone turiu dar programele tongue.gif
Atsakyti