Įkraunama...
Įkraunama...

**Epilepsija**

QUOTE(Vaima @ 2012 11 05, 14:25)
Labutis  4u.gif

Paskaitau kaip laikotės kol nieko nevyko nerašiau o dabar
Aš pas jus su klausimu, pas ką iš neurologų kreiptis Kauno klinikose ir pakliūt kuo greičiau negana to, kad su Ieva ištisai po daktarus tai ir mažiui padarius EEG neramumus rodo, toks jausmas vėl slysta žemė iš po kojų  doh.gif

Enzilienės numerius turiu, bet neprisiskambinu , keturiolikto su Ieva važiuojam DEXA tyrimo daryt, pas ginekologę , endokrinologę, noriu ir pagranduką vežtis, nes ta nežinia mane žudo  verysad.gif

radau internete (+370 37) 32 68 11 tokį numeriuką. pabandyk pasiskambinti.. o aš dar pieškosiu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaima @ 2012 11 05, 14:25)

radau darbo grafikus. Gal bandyk paskambinti į kabinetą, kai dirbs Enzinienė- manau susitarsit.
darbo grafikai
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 11 05, 13:36)
radau internete  (+370 37) 32 68 11 tokį numeriuką. pabandyk pasiskambinti.. o aš dar pieškosiu. mirksiukas.gif
Papildyta:
radau darbo grafikus. Gal bandyk paskambinti į kabinetą, kai dirbs Enzinienė- manau susitarsit.
darbo grafikai

Ačiū, pavyko prisiskambinau, susitarėm
O dabar klausimukas kiek duot gydytojai ?kokios sumos vaikšto ?
Atsakyti
Na man šitas klausimas didžiausias galvos skausmas būna... man didžiulė gėda duoti pinigus. Todėl kartais atsidėkoju knygyno dovanų kuponu. Labai retais kartais. Ir tik tuomet kai medikas padaro kažką, kas neįeina į jo tiesiogines pareigas. Juk man niekas nieko papildomo neduoda..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 11 05, 18:31)
Na man šitas klausimas  didžiausias galvos skausmas būna... man didžiulė gėda duoti pinigus. Todėl kartais atsidėkoju knygyno dovanų kuponu. Labai retais kartais. Ir tik tuomet kai medikas padaro kažką, kas neįeina į jo tiesiogines pareigas. Juk man niekas nieko papildomo neduoda..

Man irgi tas nepriimtina, bet įsiprašėm skubiai kitam trečiadieniui nes tada su Ieva važiuojam tyrimams,tai ir mažiui padarys EEG ir pakonsultuos, tik sakė apsišarvuot kantrybe laukiant tai teks palūkėt, bet svarbu nuramintų mus ir nieko baisiaus nerastų mūsų saulytei unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 05 lapkričio 2012 - 19:05
QUOTE(Vaima @ 2012 11 05, 20:03)
Man irgi tas nepriimtina, bet įsiprašėm skubiai kitam trečiadieniui nes tada su Ieva važiuojam tyrimams,tai ir mažiui  padarys EEG  ir pakonsultuos, tik sakė apsišarvuot kantrybe laukiant tai teks palūkėt, bet svarbu nuramintų mus ir nieko baisiaus nerastų  mūsų saulytei unsure.gif

tai gal kokią gėlytę su dovanų kuponu.. unsure.gif
Atsakyti
Vaima, man sie dalykai irgi tamsus miskas unsure.gif Neisivaizduoju, net nei kaip nei ka reiktu blush2.gif

O dicke mano ir vel serga- gerkle doh.gif Jau man pakerta ir kojas, rankas ir viska, tos jos ligos kas keleta dienu vos ne. Nebeismanau ka jai duot, kad suvalgytu/isgertu ir kas ja sustiprintu unsure.gif Cia dar isgirdau apie "a la stebuklingus" papildus, bet pasiskaicius, kad is sm'e tema apie juos... na neisskalide mano itarumo, o kist "vos ne beleka" ir dar palygint uz nemazus pinigus nepasidomejus visu tuo giliau ir nesinori mastau.gif

Tai vat tokiom nuotaikom ir pamastymais siuo metu gyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 11 05, 20:52)
Vaima, man sie dalykai irgi tamsus miskas  unsure.gif  Neisivaizduoju, net nei kaip nei ka reiktu blush2.gif

O dicke mano ir vel serga- gerkle doh.gif  Jau man pakerta ir kojas, rankas ir viska, tos jos ligos kas keleta dienu vos ne. Nebeismanau ka jai duot, kad suvalgytu/isgertu ir kas ja sustiprintu unsure.gif  Cia dar isgirdau apie "a la stebuklingus" papildus, bet pasiskaicius, kad is sm'e tema apie juos... na neisskalide mano itarumo, o kist "vos ne beleka" ir dar palygint uz nemazus pinigus nepasidomejus visu tuo giliau ir nesinori mastau.gif

Tai vat tokiom nuotaikom ir pamastymais siuo metu gyvenu ax.gif

O pas vaikų reabitologą nebandėt kreiptis? Man, kai Aistė sirgo be perstojo labai padėjo procedūros. Tai yra ne man o vaikei.. ax.gif
Atsakyti
As tik su jos pediatre kalbejaus, tai pirkus jau nezinau kiek tu papildu pagrinde nuo gerkles ir p., kad ji neima i burna nieko doh.gif Nupirkau jau ir vitaminu marsieciai (guminuku pavidale), tai ir tai ne kasdien sugebu ikalbet, kad suvalgytu... ph34r.gif

O pas reabilitologa reik siuntimo ar kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 11 05, 21:12)
As tik su jos pediatre kalbejaus, tai pirkus jau nezinau kiek tu papildu pagrinde nuo gerkles ir p., kad ji neima i burna nieko doh.gif  Nupirkau jau ir vitaminu marsieciai (guminuku pavidale), tai ir tai ne kasdien sugebu ikalbet, kad suvalgytu... ph34r.gif

O pas reabilitologa reik siuntimo ar kaip? ax.gif

kai su dičke ėjau- tai reikėjo. Parašė -dažnai serga peršalimo ligomis ir pnš. tai mėnesį laiko reikėjo vežioti į polikliniką procedūroms- bet rezultatas buvo liuksusinis. mes vežiojom į Šilainių polikliniką. Pasiskambink, ar dar yra ir ko reikia. mirksiukas.gif Lyg ir Dainavos poliklinikoj yra..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 11 05, 21:25)
kai su dičke ėjau- tai reikėjo. Parašė -dažnai serga peršalimo ligomis ir pnš. tai mėnesį laiko reikėjo vežioti į polikliniką procedūroms- bet rezultatas buvo liuksusinis. mes vežiojom į Šilainių polikliniką. Pasiskambink, ar dar yra ir ko reikia. mirksiukas.gif  Lyg ir Dainavos poliklinikoj yra..

Dekui, reiks pasidomet 4u.gif O arciausiai tai man ir butu Silainiu poliklinika biggrin.gif
Atsakyti
Miranda, ar mėginai,bičių produktus imunitetą pastiprinti,žinoma jei nėra elergijos.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 11 06, 08:38)
Miranda, ar mėginai,bičių produktus imunitetą pastiprinti,žinoma jei nėra elergijos.

Pas mus čia forume reklamuoja greipfrutų preparatą ir dar rašo, kad vaikas sveikas būtų ir t.t. užmatysiu reklamą, įmesiu nuorodą, gal naudinga bus.

Mes Brigitai duodam greipfruto ekstraktų (kelių skirtingų pirkom, visi veikia +/- panašiai), aišku, nuo ligos neapsaugoja, bet gerokai palengvina eigą.
Atsakyti