Įkraunama...
Įkraunama...

**Epilepsija**

QUOTE(zirziliuke @ 2012 11 06, 08:38)
Miranda, ar mėginai,bičių produktus imunitetą pastiprinti,žinoma jei nėra elergijos.

Alergijos nera, bet is maisto papildu su biciu pikiu (tabletes ciulpiamos) ji spjauna, nepatiko ten esancio mentolio skonis, kitose irgi pajuto, nors ten labai nedaug jautes doh.gif Dabar dar nusipirkau kur su imbieru, gal tas ciulps unsure.gif Tame ir beda, kad rast kazka pastiprint organizmui butu, bet dar poniai itikt su skoniu reik doh.gif Vat dar tikiuos, kad spanguoles su medum gal valgytu mastau.gif

QUOTE(Rustė @ 2012 11 06, 08:51)
Pas mus čia forume reklamuoja greipfrutų preparatą ir dar rašo, kad vaikas sveikas būtų ir t.t. užmatysiu reklamą, įmesiu nuorodą, gal naudinga bus.

Mes Brigitai duodam greipfruto ekstraktų (kelių skirtingų pirkom, visi veikia +/- panašiai), aišku, nuo ligos neapsaugoja, bet gerokai palengvina eigą.

Dekui, bandyciau ir si preparata 4u.gif
Atsakyti
Galima ,bičių duonele,arba žiedadulkes,vaikai noriai valgo thumbup.gif

Kas liečia greifurto sėklų ekstraktą,rašau ne reklamuodama,bet iš savo patirties,porą metų pirkau ir visiems 3 vaikams girdžiau tik profilktiškai ,ir mums mačijo,tikrai pastebėjau ,kad tą laikotarpį nesisnarglivo stipriai iki didelio sirgimo nedaeidavom ,o antrais metais iš vis išvengėm sezoninių ligų,kas sunku kai vaikai mokykliniai.Po to trečiais nebepirkau pati nežinau kodėl g.gif Vyras sakydavo ,kad esu reklamos auka,bet tais metais ir sirgo mano vyrija.Tas buteliukas nedidelis bet brangokas ir jis laaaabai kartus,turėtum savo pupai su jogurtu ar sultimis girdyt.Mes kolkas normoj su ligom,bet galvoju ,kad gal vėl surizikuosiu pirkt tą papildą.tiesiog noriu pastebėt .
Atsakyti
Neužmatau tos reklamos doh.gif , bet seku, raisu -įdėsiu.

Iš bičių produktų galima bičių pienelio pabandyti, nes jo labai labai mažai reikia - ant šaukštelio galiuko. Brangis tik labai, bet kai skalsus, tai kaina neatrodo didelė. Brigita dovanų gimtadieniui buvo gavusi wink.gif
Papildyta:
radau

http://www.citroplus.lt/

mes kažkokį kitokį gėrėm. g.gif

Aflucare atrodo vadinosi, mama per tas grupines nuorodas nupirkus buvo.
Papildyta:
jep, Aflucare buvo http://www.vaistai.l...
Atsakyti
Aciu, merginos, jums labai 4u.gif wub.gif Bandysiu pirkt ir as, gal gi kazka pavyks sugirdyt.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2012 11 06, 12:46)
Neužmatau tos reklamos doh.gif , bet seku, raisu -įdėsiu.

Iš bičių produktų galima bičių pienelio pabandyti, nes jo labai labai mažai reikia - ant šaukštelio galiuko. Brangis tik labai, bet kai skalsus, tai kaina neatrodo didelė. Brigita dovanų gimtadieniui buvo gavusi wink.gif
Papildyta:
radau

http://www.citroplus.lt/

Aš citro plius pirkdavau thumbup.gif Kamelijoj dažnai jam nemaža nuolaida taikoma.

O to kito nežinau g.gif Tik negalėč pirkt ,nes mano paaugliukui nuo ežiuolės berdavo. unsure.gif

Citro plius lašindavau po 10 lašiukų 1 kart per dieną ir mums to pakako profilaktikai.
Atsakyti
As is vokietijos zadu siustis, nes paziurejus kainas cia, labai skirias. Tai jau uzsakyma nusiusnciau, juolab, kad nuolaidos dabar jam juvalyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 11 06, 16:08)
As is vokietijos zadu siustis, nes paziurejus kainas cia, labai skirias. Tai jau uzsakyma nusiusnciau, juolab, kad nuolaidos dabar jam juvalyje thumbup.gif

Tuos lašiukus geriausia girdyti su apelsinų sultimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 11 06, 15:23)
Tuos lašiukus geriausia girdyti su apelsinų sultimis 4u.gif

Dekui, turesiu minty. 4u.gif Ir turbut negalima ju maisyt su karstais gerimais ar maistu? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 11 06, 17:45)
Dekui, turesiu minty. 4u.gif  Ir turbut negalima ju maisyt su karstais gerimais ar maistu? mastau.gif

Manau ,kad galima tik jie kartūs,todėl mažam vaikui geriant su apelsinų sultimis nesijaučia to kartumo,o šiaip į jogurtą galima tik gerai būtų ,kad tada visą suvalgytų.Mėgink į košes.Bet jei pajaus košėj sekantį kart neįsiūlisi.Turėsi improvizuoti.Mano vyresnieji tiesiog su vandeniu gėrė,kad ir nelabai skanu,bet juk dičkiai tai gėda kaprizytis,o Deimantui labiausia su jogurtu duodavau,
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 11 06, 15:54)
Manau ,kad galima tik jie kartūs,todėl mažam vaikui geriant su apelsinų sultimis nesijaučia to kartumo,o šiaip į jogurtą galima tik gerai būtų ,kad tada visą suvalgytų.Mėgink į košes.Bet jei pajaus košėj sekantį kart neįsiūlisi.Turėsi improvizuoti.Mano vyresnieji tiesiog su vandeniu gėrė,kad ir nelabai skanu,bet juk dičkiai tai gėda kaprizytis,o Deimantui labiausia su jogurtu duodavau,

Tada gal ir geriausias sprendimas butu su apelsinu sultimis, nes kitaip tai jei pajustu...neisiulyciau jau to kita kart ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 11 06, 15:45)
Dekui, turesiu minty. 4u.gif  Ir turbut negalima ju maisyt su karstais gerimais ar maistu? mastau.gif

Aš Brigitai duodavau 3k per dieną, į maistą lašinau. Skonis jaučiasi, bet ji valgo ką paduosi (nu ne visada, bet moku sumaitinti, nes jos dietos esmė yra normos).

Į sultis labai tiktų, apelsinų ypač wink.gif tas pats gi citrusas wink.gif
Atsakyti
Su tais vaikų skonio receptoiais kokių tik čiūdų nebūna.. doh.gif

mano mažoji česnaką vieną kerta, susiraukia, bet mala burnoj kol sutrina, ir vėl prašo. o vat batono neįkišį doh.gif
Atsakyti