Įkraunama...
Įkraunama...

**Epilepsija**

QUOTE(kle0patra @ 2013 04 06, 15:21)
maniskiui nuo pat pradziu sake polinkis i mazakraujyste, bet ne vien hemoglobinas ta parodo, bet dar ir kazkokie kiti rodikliai is bendro kraujo tyrimo, nlb zinau.. nuo kokiu 7men gerem kazkiek Ferum lek sirupa, poto kazkoius kitus lasiukais pirkau.. o jokiu issamesniu gelezies trukumo tyrimu nesam dare. bet visad gyd pamini, kad va isblyskes, gal biski truksta gelezies ir pan... ir db sake duot feroglobino..

Mano panelikei, atsimenu, vis kalcio trūkumą įtardavo "iš akies". Tai balta, tai nagai minkštoki.. Gerdavom ir skystą kalcį, ir papildus ir vis neįtikdavom, bet tyrimų dėl kalcio nedarė g.gif
o šiandien mūsų namuose nelaukta viešnia apsilankė- migrena apsireiškė.. doh.gif Ir vaistus , turbūt, suvėlavo išgerti mergina. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Būsiu pagyrų puodas: Kauno diena -šiandien

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 04 11, 09:36)
Būsiu pagyrų puodas: Kauno diena -šiandien
[

Oho, kokia šaunuolė blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 04 12, 09:08)
Oho, kokia šaunuolė  blink.gif  thumbup.gif

Pritariu, kad šaunuolė, bet ožka tai kaip reikia.. vakar skraidė žemės nesiekdama- šiandien ... doh.gif pasiūliau jai sukurti kitokį kryžiažodį, ar galvosūkį. ir kas mane traukė už liežuvio unsure.gif Na, palauksiu kol pavalgys, gal sotus liūtas bus sukalbamesnis už alkaną.
Atsakyti
Vilkra, saunuole panenka thumbup.gif O jau tie oziai, tai pati zinai - praktiskai neisnaikinami... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2013 04 12, 10:15)
Vilkra, saunuole panenka  thumbup.gif  O jau tie oziai, tai pati zinai - praktiskai neisnaikinami... biggrin.gif

Jau namie bigsmile.gif

kaip sekėsi kelionė?

O jos alkanos ožiai su nieko nepalyginami.. va-ž pavalgys ir pasikalbėsim. Tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Jau namie, bandom i iprastini ritma gryzt biggrin.gif
Kelione, tai nieko, tik jau einant i pabaiga atostogoms, panos pradejo traukt visa gvardija savo oziu doh.gif biggrin.gif Tai ant "karstuju" su vyru nutarem, kad gal dar palauksim kokius 2 metelius su tokiom kelionem hihihi.gif Nors kaip bus - ateitis parodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 12 balandžio 2013 - 10:00
QUOTE(Miranda80 @ 2013 04 12, 10:43)
Jau namie, bandom i iprastini ritma gryzt  biggrin.gif
Kelione, tai nieko, tik jau einant i pabaiga atostogoms, panos pradejo traukt visa gvradija savo oziu doh.gif  biggrin.gif  Tai ant "karstuju" su vyru nutarem, kad gal dar palauksim kokius 2 metelius su tokiom kelionem hihihi.gif Nors kaip bus - ateitis parodys.

Ir aš noriu į kokią kelionę- bet šiuo metu "pinansai" neleidžia.. Gal vasarą iki jūros kaip nors patrauksim.
Atsakyti
Sulaukiau vakar netiketo skambucio is kliniku, pirmad gulames, antrad padarys magnetini ax.gif o 22d i genetikos centra. viskas per viena menesi smile.gif
buvau prasius kai gulejom kad kuo greiciau noriu to magnetinio, o db kai ramiai sau gyvenom namie visa pusantro men, tai jau vel viskas sukillo, kai pasake atvaziuot gult i ligonine... bijau tu poros dienu. nes maniskis labai aktyvus, sunku su juo ten, o as nestuke.gif nu bet kaip nors palakstysiu, svarbu suzinosim kas toj galvytej..

kiek laiko trunka tas tyrimas? ar mama buna salia vaikiuko? ar uzmigdo ji ir man reik laukt? kiek laiko kol isgaruoja narkoze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 13 balandžio 2013 - 08:44
QUOTE(kle0patra @ 2013 04 13, 09:43)
Sulaukiau vakar netiketo skambucio is kliniku, pirmad gulames, antrad padarys magnetini  ax.gif  o 22d i genetikos centra. viskas per viena menesi smile.gif
buvau prasius kai gulejom kad kuo greiciau noriu to magnetinio, o db kai ramiai sau gyvenom namie visa pusantro men, tai jau vel viskas sukillo, kai pasake atvaziuot gult i ligonine... bijau tu poros dienu. nes maniskis labai aktyvus, sunku su juo ten, o as  nestuke.gif  nu bet kaip nors palakstysiu, svarbu suzinosim kas toj galvytej..

kiek laiko trunka tas tyrimas? ar mama buna salia vaikiuko? ar uzmigdo ji ir man reik laukt? kiek laiko kol isgaruoja narkoze?

šaunu, kad atsirado laisva vietelė. thumbup.gif

Jei KMUK darysit- ten labai fainas personalas ir mamytės būna draugiškos- laksto tie vaikai grupėmis- manau tikrai dėl to neverta pergyventi mirksiukas.gif
kai suveikia narkozė vaikiuką išveža- ir parveža, po tyrimo. Laukiant atrodo labai ilgai. Bet tik atrodo. Mano panelikei nerkozė pusė dienos "išeidinėjo", kitiems ilgiau, dar kitiems trumpiau.

Sėkmės Jums
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 04 13, 08:51)
šaunu, kad atsirado laisva vietelė. thumbup.gif

Jei KMUK darysit- ten labai fainas personalas ir mamytės būna draugiškos- laksto tie vaikai grupėmis- manau tikrai dėl to neverta pergyventi mirksiukas.gif

taip, personalas tikrai fainas, bet maniskis ziopliukas bega, griuna, nuo laiptu reik saugot, i kabinetus, palatas landzioja, visur gaudynes istisai biggrin.gif
nu kaip nors.. gal namo gryzinesim nakvot, jei sakys ilgiau reik pabut,
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2013 04 13, 08:43)

Liuks, kad greit jau pakliusit MRT pasidaryt thumbup.gif Kiek pamenu, tai nuo kazkurios valandos negales nieko valgyt del narkozes, svarbu, kad butu sveikas, nes kitaip vel atsides MRT. Kai uzmigdo, isveza, neturi but jokiu drabuzeliu su metalinem detalem, maniskei truko apie valanda laiko. O del atsigavimo po narkozes, tai labai ivairiai, vieni greiciau, kiti ilgiau atsigaudineja. Maniske palygint greit atsigavo, gal per pora val. Sekmes ir lauksim jusu rezultatu 4u.gif
Atsakyti