Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

jus visos teisios, ir suprantu, apie ka rasot, kadangi pas mane pacia tokios mintys, todel cia ir uzklausiau. Tik man idomu, ar is tiesu yra koks nors realus pavojus, ar cia mes tiek prisibaiminusios, nes ilgai kvietemes lialius, ir jie neikanojami.

aciu visoms uz mintis 4u.gif
Atsakyti
As zinau liudna istorija, kai moteris (pazistama) prarado vaikuti trecio trimestro pradzioje. Vaisius buvo sveikas. Nepatvirtinta, aisku, bet viena is priezasciu ivardinta placentos atsokimas del skrydziu lektuvu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 08, 12:10)
pritariu...nors as skraidziau ir ne viena karta,bet tik del to,kad reikejo del gydymu.Kitaip buciau sedejus namie be jokiu kelioniu.Ne duok die kokia hematoma butu buvus ar koks,kad ir nedidelis,gleivines atsokimas,tai tie skrydziai butu brangiai kainave.
Prince,dar kart del taves pasidziaugsiu  wub.gif Nuostabu !

Man tai kazkaip keista kai mane sveikina,nes visada mergaites visas sveikindavau
Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa.76 @ 2012 11 08, 11:10)
jus visos teisios, ir suprantu, apie ka rasot, kadangi pas mane pacia tokios mintys, todel cia ir uzklausiau. Tik man idomu, ar is tiesu yra koks nors realus pavojus, ar cia mes tiek prisibaiminusios, nes ilgai kvietemes lialius, ir jie neikanojami.

aciu visoms uz mintis 4u.gif

Kartais mes pacios nezinom (kol nepradeda tepliot),kad yra nedidukas gleivines atsidalinimas...nuo kintancio slegio skrydzio metu jis gali pasidaryt ir didelis.
Na cia kaip ir Daiva minejo,atsoks placenta ir bus viskas.As tikrai nerizikuociau.
Man po kiekvienos keliones tikrai mausdavo ir nelabai maloniai.

Prince,puikiai suprantu.As ir dabar nelabai tikiu kartais.Plepam apie kokius kudikiskus rupestelius,o po to tik dingt " negi cia apie mane ir MANO vaika? blink.gif "....Baltai pavydziu moterims,kurios jokiu tokiu bedu neturejo galejo "naiviai" dziaugtis nestumu,nemastydamos nei apie jokia hcg dinamika,nei apie jokius progesteronus ir panasiai.Kita vertus,tik tokios kaip mes ismokstam ivertinti kiekviena miela sekunde praleista su musu stebuklais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa.76 @ 2012 11 08, 12:08)
o as vat dar stai ko noriu jusu visu paklausti:
ka manote apie keliones nestumo metu (ypac skrydi lektuvu). Ar teko kuriai keliauti? Ar saugu?

Blogai manau biggrin.gif As atsisakiau visu kelioniu nestuke.gif metu. Vazinejames tik po Vilniu, nesinori man rizikuoti 4u.gif Bet cia tai pat tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Aš skridau, nes MB užsienyje dirba. Ir pirmą nestuke.gif daug skraidžiau. Bet daugiau jau nebeskrisiu... Bijau, o ir sunkios man tos kelionės.
O be to, juk niekur tos kelionės nedings - galima juk bus vėliau, su paaugusiu leliuku pasiskraidyti 4u.gif
Atsakyti
mūsų atveju abidvi kelionės buvo suplanuotos dar prieš neštumą, bilietai nupirkti ir pan..

grįžau iš TA. pasak gydytojos, su tokiu kaklu dar ilgai galiu vaikščiot irnesakyk.gif jei vandenys nenubėgs smile.gif taigi Zuzliukas niekur neskuba.
a, ir streptokokas neišaugo smile.gif aš apie tyrimą, kurį visoms nestuke.gif pabaigoj daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 lapkričio 2012 - 17:21
Mergaites, sian pasidariau progesterona, skaiciai tokie - 640,5 ar ne per daug? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 08, 17:26)
Mergaites, sian pasidariau progesterona, skaiciai tokie - 640,5 ar ne per daug? unsure.gif

o tau gydytoja sake pasidaryt?
as nesu darius tokio tyrimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa.76 @ 2012 11 08, 18:39)
o tau gydytoja sake pasidaryt?
as nesu darius tokio tyrimo  g.gif

Na ne, man nesake, tik pasiskaiciau IVF skyrelije, kad vienai mergaitei buvo aukstas HCG o prg laabai mazas o tas yra labai blogai... kiek teko girdeti, skaityti, tai dauguma nesciuju issityria prg.
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 08, 17:41)
Na ne, man nesake, tik pasiskaiciau IVF skyrelije, kad vienai mergaitei buvo aukstas HCG o prg laabai mazas o tas yra labai blogai... kiek teko girdeti, skaityti, tai dauguma nesciuju issityria prg.

Mano PRG buvo labai žemas, tai net neįsivaizduoju, ką reiškia, kai jis toks kaip tavo 4u.gif O negali pasiskambinti gydytojai ir išsiaiškinti? g.gif
Bet jei vartoji Crinone, tai gal čia nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 08, 18:52)
Mano PRG buvo labai žemas, tai net neįsivaizduoju, ką reiškia, kai jis toks kaip tavo  4u.gif O negali pasiskambinti gydytojai ir išsiaiškinti? g.gif
Bet jei vartoji Crinone, tai gal čia nuo jo?

Taip vartoju Crinone, hm, gal ir nuo jo... gal visgi ryt pasiskambinsiu g.
Atsakyti