Labas rytas
As crinono turbut ent dezutes nesunaudojau

Kadangi buvo bedu su kakleliu, tai man i trasa duphastonas ejo

Buvo labai baisu nutraukti crinona ir ereiti tik prie duphastono, bet pasitikejau gydytoja ir viskas buvo gerai
Bet siaip manau min iki 12 sav ji skiria
As blogai jauciuosi

Jau taip nuo vakar popietes... Jauciu kazkoki vis sudurima ,,ten'', bet ne per viduri, o kazkur tai vienam, tai kitam sone, bet pacioje pacioje apacioje, kazkur
makstyje 
Pilvo neskauda, mazyle malasi pilvukyje. O siandien atsibudau ir dar kazkoks pykinimas atsirades... Jetus, net nezinau, ka ir galvoti. Nesinori gydytojai galva kvarsint, gal cia siaip man, pavargau vakar per visa diena su savo maziumi (nes istisai dare isdaigas, tai batona sutrupina ir po visa kambari ismeto, tai prilaisto vandens, tai is vonios geriausius kvepalus atsitempia pazaisti

) Gal del pavargimo mano cia tokia busena
Papildyta:
QUOTE(Olson @ 2012 11 09, 10:02)
aciu mergytes uz atsakymus, bandysiu cia pas tuos veterinarus prasyt gal progesterono tyrima padarys, jei zinos ka tai reiskia
Abejoju, kad zinos

As buvau Svedijoje tuo metu, kai man progesterono reikejo (prasiau tyrimo), be sansu, vaistu neisrase tol, kol neapsiverkiau (tipo gydytojas, kuris manes nei karto nera mates, nusprende, kad man progesterono nereikia, cia pacioje nestumo pradzioje

) Oi, privargau as su jais

Geresne situacija buvo ,,akut'' skyriuje, ten pasakiau gydytojai crinona pavadinima paraidziui, tai tik tada recepta parase