QUOTE(Olson @ 2012 11 08, 23:04)
labas, noriu paklaust iki kelintos savaites jus naudojat crenona, man kaip ir jau desimta savaite vis dar naudoju po du per diena. Kadangi gyvenu Norvegijoj, cia kaip ir normaliu daktaru nera

, arba as ju nerandu

klausiau savo daktares apie crenona ji sako nezinau, o tai kas turi zinot

, tai sakau gal iki 12 savaites uzteks nes dar 2 dezutem recepta turiu ir viskas, gal pradet naudot po viena kad is leto nutraukt, ar kaip cia man daryt net nezinau, gal ka patartumet. Siaip jauciuosi gerai nekraujuoju neteplioja viskas oki
Aš iki 16 svaitės naudojau, o nutraukiau panašiai kaip Beata1 sakė.. tik staigiai nedaryk.. Šiaip gydytoja minėjo, kad vienas iš požymių, kad truksta progesterono, jog, organizmas labai gerai pasisaviną crinoną, t.y. neišbėga varškės forma iš makšties... jei pas tave nemažai išbėga, tai bandyk po vieną dėti, padėk keletą dienų po vieną ir vėl stebėk... na aš siųlyčiau bent iki 14 savaitės panaudoti, tada tikrai placenta bus įsivažiavus ir gamins šį hormoną.. šiuo metu kai naudoji crinoną, nėra tikslo daryti tau progesterono tyrimą... nebent kai nutrauksi tik, stebėti ar jis nekrenta...
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 09, 10:12)
As blogai jauciuosi

Jau taip nuo vakar popietes... Jauciu kazkoki vis sudurima ,,ten'', bet ne per viduri, o kazkur tai vienam, tai kitam sone, bet pacioje pacioje apacioje, kazkur
makstyje 
Pilvo neskauda, mazyle malasi pilvukyje. O siandien atsibudau ir dar kazkoks pykinimas atsirades... Jetus, net nezinau, ka ir galvoti. Nesinori gydytojai galva kvarsint, gal cia siaip man, pavargau vakar per visa diena su savo maziumi (nes istisai dare isdaigas, tai batona sutrupina ir po visa kambari ismeto, tai prilaisto vandens, tai is vonios geriausius kvepalus atsitempia pazaisti

) Gal del pavargimo mano cia tokia busena
Mergyt, laikykis, na bet tie skausmai skausmeliai tai gazdina, mane tai dabar nuolat, bet gydytoja sakė, kol neskauda kaip per mėnesines, kol nėra gimdos susitraukinėjimų, tol nelabai reikia reaguoti į tuos skausmus. kaip tavo viduriukai geri? sakė, kad dažnai dešinysis šonas labiau paskausta, nes gimda į tą pusę linkusi plėstis. bet jei bus ramiau, tikrai paskambink gydytojai, gal paaiškins, o jei reikės nuvažiuosi, pažiūrėsi, geriau pasisaugoti.. o kiek trunka tie skausmeliai? ar skaudūs? ar tik šiandien atsirado? na pirmiausia tau išrašyčiau poilsį, o tada reikėtų žiūrėti :)Laikykis!!!
Drovute - su šimtadieniu!!! Kaip smagu tas dienas perkopti