Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Prince @ 2012 11 09, 11:11)
Euforija,va taip ir laikykis 4u.gif

Drovute  4u.gif
Mergaites ,norejau paklausti is anksto,turiu as virusa herpes ir bijau kad nebutu kartais man jo ,ka jus naudojate? na pernai atrodo lengvai praejo,o va kaip siemet bus nezinau.
Na ar man vaidenasi arba jau pilvukas matosi,na turedavau ji dediduka,bet siandien uzsidejau suknute ,tai kazkaip siauroka,nors kg nesu priaugusi wub.gif

kiek teko dometis, tai herpes pavojungas tada jei jis pirma karta pasirodo nestuke.gif metu, o jei tau tas herpes kartais islysdavo ir anksciau, tai manau nieko blogo rolleyes.gif Man siaip niekada nebuna herpes, bet nestuke.gif pradzioje islindo ant lupos doh.gif (kaip gydyt sake, del pasilpusio imuniteto)-naudojau pleistriukus gydymui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2012 11 08, 22:04)
labas, noriu paklaust iki kelintos savaites jus naudojat crenona, man kaip ir jau desimta savaite vis dar naudoju po du per diena. Kadangi gyvenu Norvegijoj, cia kaip ir normaliu daktaru nera  biggrin.gif , arba as ju nerandu  smile.gif klausiau savo daktares apie crenona ji sako nezinau, o tai kas turi zinot  g.gif , tai sakau gal iki 12 savaites uzteks nes dar 2 dezutem recepta turiu ir viskas, gal pradet naudot po viena kad is leto nutraukt, ar kaip cia man daryt net nezinau, gal ka patartumet. Siaip jauciuosi gerai nekraujuoju neteplioja viskas oki  cool.gif

Usonienes zodziai buvo tokie "Crinone reiketu panaudoti bent iki 8-tos savaites". As, jusu visu prisiskaicius, apimta tu nenormaliu baimiu, naudot zadu iki 12 savaites....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa.76: 09 lapkričio 2012 - 10:28
QUOTE(Prince @ 2012 11 09, 11:11)
Euforija,va taip ir laikykis 4u.gif

Drovute  4u.gif
Mergaites ,norejau paklausti is anksto,turiu as virusa herpes ir bijau kad nebutu kartais man jo ,ka jus naudojate? na pernai atrodo lengvai praejo,o va kaip siemet bus nezinau.
Na ar man vaidenasi arba jau pilvukas matosi,na turedavau ji dediduka,bet siandien uzsidejau suknute ,tai kazkaip siauroka,nors kg nesu priaugusi wub.gif

Na pilvukas turbut po stimuliaciju dar turi atsigauti, bet aišku vienoms auga greičiau, kitoms lėčiau.. smile.gif

O dėl herpeso, tu turi omenį ant burnos? ar ant lytinių organų? aš pati turėjau neštumo metu ant lupų veido srityje, tai tik salicilio spiritu deginau ir Blistex kremuku tepiau, bet jis nepavojingas neštumui.. O herpesas ant lytinių lupų pavojingas, tik jei būna pirmą kartą arba atsiranda prieš neštumo galą.
Atsakyti
Jeigu jūsų namuose darosi tylu, vadinasi, vaikas jau aplaižė batus, uždusino katiną, išpaišė sienų apmušalus, o dabar plaunasi rankytes unitaze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 11 09, 10:31)
Jeigu jūsų namuose darosi tylu, vadinasi, vaikas jau aplaižė batus, uždusino katiną, išpaišė sienų apmušalus, o dabar plaunasi rankytes unitaze  biggrin.gif

Oi, dar būna: ištepliojo jūsų lūpdažį ant sienos, iškniso šiukšliadėžę, ant lovos ištepliojo kremus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu dar karteli uz sveikinimus oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif tikrai nesitiki, kad jau visai ir nedaug liko iki susitikimo su leliuku, o atrodo ka tik pamaciau NT II ax.gif bigsmile.gif

QUOTE(rota @ 2012 11 09, 12:31)
Jeigu jūsų namuose darosi tylu, vadinasi, vaikas jau aplaižė batus, uždusino katiną, išpaišė sienų apmušalus, o dabar plaunasi rankytes unitaze  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 11 09, 11:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu prajuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juokis juokis! Nedaug ir tau beliko laukti iki tokiu ir pan. ivykiu! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 09 lapkričio 2012 - 10:48
QUOTE(rota @ 2012 11 09, 12:48)
Juokis juokis! Nedaug ir tau beliko laukti iki tokiu ir pan. ivykiu! lotuliukas.gif

Aha, tik pas mane lelius galesi paziureti, ar 4 banguotosios papugeles moka nardyti unitaze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 11 09, 11:50)
Aha, tik pas mane lelius galesi paziureti, ar 4 banguotosios papugeles moka nardyti unitaze  biggrin.gif

Cia jau juodas humoras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 11 09, 12:50)
Aha, tik pas mane lelius galesi paziureti, ar 4 banguotosios papugeles moka nardyti unitaze  biggrin.gif

Maniškė zbitkų irgi prikrečia, bet su dviem banguotom tai labai atsargiai žaidžia, glaudžia (ypač) vieną, kuri ypač jauki. Tai jie ten tokių žaidimų prisigalvoja, kad man kuris laikas ramu būna, nueinu patikrinu, žaidžia ten ji su jais atsisėdus ant stalo - pati paleidžia, pati uždaro į narvelį. Jei paima į saują, tai labai atsargiai. O tas patinėlis, kur ypač jaukus, tai pats prie jos lenda - visur paskui. Jei ji išeina jų neuždarius narvelin,t ai jis paskui ją ir skrenda per visą butą doh.gif Labai yra susidraugavę.
Tai man kiek lengviau - kažkiek su paukščiais pažaidžia, kažkiek su labradore mūsų, po to jau mane mūčina - "mama - einam žaisti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 09 lapkričio 2012 - 12:04
Sveikos visos smile.gif
Nugi gavau vakar siuntimą pas kardiologą,nes žiauriai mane dusina,net eidama lėtu žingsneliu sugebu uždusti tiek,kad reik ilsėtis,kad vėl galėčiau eit g.gif Užsiregistravau antradieniui,kažkaip neramu darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2012 11 09, 14:03)
Sveikos visos  smile.gif
Nugi gavau vakar siuntimą pas kardiologą,nes žiauriai mane dusina,net eidama lėtu žingsneliu sugebu uždusti tiek,kad reik ilsėtis,kad vėl galėčiau eit  g.gif Užsiregistravau antradieniui,kažkaip neramu darosi  unsure.gif

oho unsure.gif kas čia tau? Gal ne širdis, gal taip kas užspausta nuo nėštumo tikėkimės.
Atsakyti