Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lucero @ 2012 11 06, 23:58)
taip...
niurus yra gyvenimas mano
as jei dabar dirbciau man kas menesi reiktu imt biuleteni jauciu doh.gif
man reik susitvarkyti sveikata , ir fizine ir psichine

va cia ir didziausia beda, kad neturi uzsiemimo, nenesi jokios atsakmobybes ( turiu omeny darba, mokslus, leliukus ir t.t.), taves pilna visuose "nervininku" forumuose, lyg ieskai paguodos, bet tuo paciu nieko nepriimi, AD negeri, nes netiki ir t.t... o del darbo tai biuletenio del herpeso ir sausu akiu negausi, nesvajok biggrin.gif patikek, atsiradus daugiau veiklos, issivalys galva, pasijusi stipriau psichologiskai o fiziniai negalavimai isnyks savaime thumbup.gif tiesiog kai sukiesi kaip vovere rate, tai apie tokius dalykus kaip issauseje akys tu net negalvoji ir neturi laiko eit del to pas gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2012 11 06, 23:17)
patikek, atsiradus daugiau veiklos, issivalys galva, pasijusi stipriau psichologiskai o fiziniai negalavimai isnyks savaime thumbup.gif tiesiog kai sukiesi kaip vovere rate, tai apie tokius dalykus kaip issauseje akys tu net negalvoji ir neturi laiko eit del to pas gydytoja biggrin.gif

studijuoju
nemanau kad isnyks
o kad laiko dirbant eit pas daktaru nera tai pilnai tikiu

nu siandien su akim tikrai nekas, viena visa raudona
eisiu kokiu lasiuku i vaistine nes pas daktaru kol papulsi nesulauksi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 06 lapkričio 2012 - 22:24
Lucero, didele laiko dali praleidi kabedama prie kompo, is kur tos akys nebus raudonos g.gif Man taip buna ir jau supratau, kad kompas mano akis nudazo raudonai mirksiukas.gif Geri kava, valgai sokolada? Jei taip, pamegink atsisakyti kofeino...

Tavo netikėjimas, nusistatymas užmušantis doh.gif Lipk per savo negaliu, nenoriu, nebus, negerai ir susiimk 4u.gif Nes gailėdama savęs nuolat, tikrai nepasijusi vieną dieną sveika ...

Aš jau porą sav laikausi - jokio kofeino ir žinokit ramiau, bent jau šitie dalykai nebestimuliuoja nervines sistemos unsure.gif O kol supratau, kad negerai, praejo nemažai laiko. Pradejau pastebet, kad po kavos puodelio ( o ju per diena buvo 2 ) prasidedavo kazkoks" drebatas" doh.gif kalatodavaus visa, bet ne širdelė... Kažkoks vidinis purtulys prasidėdavo doh.gif

Plius - bandau atsisakyt grūdinių biggrin.gif Na manau, šis tas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 06 lapkričio 2012 - 22:50
Na as kava pakeiciau i zaliaja arbata smile.gif

tikrai mum kavos negalima
Atsakyti
Zalia arbata irgi tonizuoja, vengti ir jos reiktu, taip pat ir juodosios 4u.gif Rinkis is tu - melisa, mėta, ramunėlės, pipirmėtė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 11 07, 00:10)
Zalia arbata irgi tonizuoja, vengti ir jos reiktu, taip pat ir juodosios  4u.gif Rinkis is tu - melisa, mėta, ramunėlės, pipirmėtė  4u.gif

bet mane reik tonizuot, nes kitaip as noriu tik miegot biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
o kaip ryte spaudima pakelt? nes pas mane apatinis pomazis... kavos nesu didele megeja bet ryte norisi puodelio... ryt vaziuoju i vln tikiuosi pagaliau issiaiskinsiu ko man reikia nugaleti savo ta galvos spaudima amzina ir ta s..... busena...
Atsakyti
Sveikos , meginsiu pakliut pas akiu gyd be talono, nes labai blogai su akim- visa raudina, persti, dega, niezti
Atsakyti
[quote=jauniute,2012 11 06, 22:57]
manau mudvi kazkur bendraamzes, nes kazkurioj temos skaiciau ir supratau, kad tau apie 26 metus, kaip ir man, mano savijauta ilga laika buvo kaip tavo, galus atidavinejau, bet nepasidaviau, magistra jau tuoj baigsiu, dirbu, niu gyvenimas duotas tik vienas, reikia spet ji isragaut smile.gif

Merginos,neapsokraukit darbais, as taip ir susiedziau nervus, magistras, pilnas etatas darbe buvo, taip pervargau, kad iki sio neatsigaunu, o tai buvo pries 4 metus... doh.gif jei laika galeciau susigrazint atgal, tai taip saves nealinciau, pirma mokslkai ir tik mokslai, po to darbar ir tik darbas. o dabar ne to ne to nepajegiu daryt, niu vaika auginu, tai ir vaika augint sunku, kai pastoviai visokios svaigimo bangos ir nerimas doh.gif MYLEKIT SAVE, SAUGOKIT 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pritariu Linai.... nereik saves perkrauti
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 11 06, 22:57)
zuvyte, labai tau noriu padekoti zinok 4u.gif  4u.gif  4u.gif
paskaiciau tas tavo zinutes is anksciau ir zinok pradejau ta taikyti, viena diena uzeidinejo panikos ataka, pasinaudojau tavo zodziais ir aprimau po keliu minuciu, net keista kai pasakiau sau kad nerimas gali daryti su manim ka tik nori, jis manes neapgaus, as jo rimtai nustojau bijoti, keista bet taip ir yra, fantastika wub.gif
Papildyta:
ne liuks butu, jei reiktu kokios operacijos ar butu baisus uzdegimas, o akis reikia ir man drekinti, padrekinu ir viskas ciki, taip kad ir tau liuks 4u.gif
Papildyta:
o be reikalo,
sakai jau artimieji nesupranta, jie nenusisuks, bet draugas amzinai to neistvers, baisu bus jei paliksi viena, dirbti ne dirbi, mokytis nesimokai, gyvenimas tikrai nurus bus, susiimk Lucero, ieskok pagalbos, negriauk sau gyvenimo... manau mudvi kazkur bendraamzes, nes kazkurioj temos skaiciau ir supratau, kad tau apie 26 metus, kaip ir man, mano savijauta ilga laika buvo kaip tavo, galus atidavinejau, bet nepasidaviau, magistra jau tuoj baigsiu, dirbu, niu gyvenimas duotas tik vienas, reikia spet ji isragaut smile.gif
Papildyta:
manau normalus, pirma karta reikia issitirti, o jei viskas gerai, reiskias nervai:)
o kaip tau su spaudimu? nera zemas? mano pvz zemas, tai galvos svaigimas amzinas palydovas... pamatuok kada kai labai svaigs, gal nukrites  g.gif

as jau spejau ir ligoninei pagulet padare tyrimus visus galva, skydliauke, kraujas, kaklo kraujagysles ausys akys plauciai zdz viskas ok:) o jauciuosi taip pat bet nezadu pasiduot brac!!! man tik neskyre jokio gydymo uzknisa uztai lekiu ryt i vln pas du daktarus gal gi nustatys man tiksliai ar neurologo ar psichologo pagalbos reikia!!! nes isdurnet galima:(( jooo mano apatinis pomazis uztai ta galva gal paspaudzia isgeriu kavos atleidzia, bet td biski nervu sistema suaudrina!
Atsakyti
[quote=Biškis,2012 11 06, 23:47]

Aš jau porą sav laikausi - jokio kofeino ir žinokit ramiau, bent jau šitie dalykai nebestimuliuoja nervines sistemos unsure.gif O kol supratau, kad negerai, praejo nemažai laiko. Pradejau pastebet, kad po kavos puodelio ( o ju per diena buvo 2 ) prasidedavo kazkoks" drebatas" doh.gif kalatodavaus visa, bet ne širdelė... Kažkoks vidinis purtulys prasidėdavo doh.gif

Ir alkoholio mums reiktu vengt 4u.gif bei rukymo 4u.gif
Atsakyti