zuvyte, labai tau noriu padekoti zinok
paskaiciau tas tavo zinutes is anksciau ir zinok pradejau ta taikyti, viena diena uzeidinejo panikos ataka, pasinaudojau tavo zodziais ir aprimau po keliu minuciu, net keista kai pasakiau sau kad nerimas gali daryti su manim ka tik nori, jis manes neapgaus, as jo rimtai nustojau bijoti, keista bet taip ir yra, fantastika
Papildyta:
ne liuks butu, jei reiktu kokios operacijos ar butu baisus uzdegimas, o akis reikia ir man drekinti, padrekinu ir viskas ciki, taip kad ir tau liuks
Papildyta:
o be reikalo,
sakai jau artimieji nesupranta, jie nenusisuks, bet draugas amzinai to neistvers, baisu bus jei paliksi viena, dirbti ne dirbi, mokytis nesimokai, gyvenimas tikrai nurus bus, susiimk Lucero, ieskok pagalbos, negriauk sau gyvenimo... manau mudvi kazkur bendraamzes, nes kazkurioj temos skaiciau ir supratau, kad tau apie 26 metus, kaip ir man, mano savijauta ilga laika buvo kaip tavo, galus atidavinejau, bet nepasidaviau, magistra jau tuoj baigsiu, dirbu, niu gyvenimas duotas tik vienas, reikia spet ji isragaut
Papildyta:
manau normalus, pirma karta reikia issitirti, o jei viskas gerai, reiskias nervai:)
o kaip tau su spaudimu? nera zemas? mano pvz zemas, tai galvos svaigimas amzinas palydovas... pamatuok kada kai labai svaigs, gal nukrites
as jau spejau ir ligoninei pagulet padare tyrimus visus galva, skydliauke, kraujas, kaklo kraujagysles ausys akys plauciai zdz viskas ok:) o jauciuosi taip pat bet nezadu pasiduot brac!!! man tik neskyre jokio gydymo uzknisa uztai lekiu ryt i vln pas du daktarus gal gi nustatys man tiksliai ar neurologo ar psichologo pagalbos reikia!!! nes isdurnet galima:(( jooo mano apatinis pomazis uztai ta galva gal paspaudzia isgeriu kavos atleidzia, bet td biski nervu sistema suaudrina!