Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lucero @ 2012 11 05, 21:51)

Niu dabar Jus barsiu, Jums tiek dave daug patarimu forumo nariu, nagi uzteks verkslenti - greit vaziuokit pas psichiatra issirasyti antidepresantu, nes Jus nieko kito nematot tik savo skausma. Baikit verkslent ir veikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 11 05, 19:08)
As taip pat esu is Panevezio, jus tyrimus daretes poliklinikoj? As dbr tiek tyrimu pasidariau ir nieko, vviskas ok, skydliauke, sirdis ok, galvos kaklo MRT - ok, kraujas ok, vidaus organu echo ok, na tik GERL turiu.. su galva turiu problemu, turejau ju ir anksciau, apsilankiau pas neurologa Andrikoni, palauze kaulus jis man ir pagerejo, dbr vel uzejo...

ir poliklinikoi, ir paskui per pazystamus i ligonine atsiguliau ir nieko tyrimai geri.. bet ir nepasake ka toliau daryti tai vaziuoju i vln butinai parasysiu po vizito pas A. Zacharova.
Atsakyti
QUOTE(linusiux @ 2012 11 05, 18:31)
jo Vilniui yra jo klinika ten ir vaziuosiu gal nors kiek aprimsiu man toks sokas as negaliu patiketi kad su manimi tokie dalykai dedasi gyvenime nesirgau, o dbr sitaip ir dar paichilogiskai nieko nesakau mano gyvenimas itemptas bet kad sitaip.... dar ta kelione kita sv jau br galvoju kad kasnors nutiks lektuve:(((

o tu nusiramink 4u.gif tave kamuoja nemalonus pojuciai, kadangi tu kaip ir naujoke sitam reikale tau labai baisu, o is tikruju veliau bus geriau, aplankysi daktarus, ka nors paskirs 4u.gif pagalvok esi jauna moteris, turi vaikiuka, juk nuostabu 4u.gif beje dejuotis reiktu jei susergi mirtina liga, o cia tik pojuciai pas mus, kartais gyvenime buna labai sunkiu dalyku, bet istveriam, istversi ir tai 4u.gif
o toj kelionej bus viskas ok, tik iki jos tu dar spesi daktarus aplankyt? gal tau kokiu raminamuju israsytu ekstra atvejui, kad padetu jei reiktu g.gif bet nemanau kad reiks pakeisi aplinka, issijudins, savaime gal pageres:)
Atsakyti
Sveikos mielosios nervininkes smile.gif Na ka, man gal ir viskas butu super, jeigu tik nereiktu eiti i lauka, na kokia kvaile negaliu, nu nemoku eit visai, imu dusti, darosi silpna, sakes, pati ant saves pykstu! Gal jus irgi megstate lekti lyg akis isdegusios? ka tokiu atveju darote? g.gif Visus balius atlaikau gerai, bet jei rekia iseit kur vienai sakes! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 05, 21:21)
Niu dabar Jus barsiu, Jums tiek dave daug patarimu forumo nariu, nagi uzteks verkslenti - greit vaziuokit pas psichiatra issirasyti antidepresantu, nes Jus nieko kito nematot tik savo skausma. Baikit verkslent ir veikit  4u.gif

Aš irgi prisidedu prie barimo. ax.gif Lucero, tikrai bent pirmai pradžiai tau reikalingi AD. Esi visiškai susikoncentravusi tik į save, vien apie save galvoji jau netrumpą laiką-problema įsisenėjusi ir panašu, kad net nesiruoši bent jau pasistengti galvoti teigiamiau. Tai bent vaistai gal padėtų. O nuolat galvojant apie savo organus, išderinamas normalus organizmo sistemų darbas, labiau kimba ligos. Net stiprios nervų sistemos žmonėms taip būna, kai sužino, kad turi kokią kad ir nedidelę sveikatos problemą- man mano šeimos gydytoja sakė. O ką jau bekalbėti apie tokius skystalus kaip mes. biggrin.gif Lucero, viena po kitos geros diagnozės, nustatytos su šiuolaikine aparatūra- o tu vis vien nesidžiaugi ir toliau galvoji, kad sergi. Ir natūralu, kad jauti silpnumą, skausmus, stipriai muša širdis t.t.(Tarp kitko,man tai su pertrūkiais jau 30 metų, o aš vis dar kažkaip gyva g.gif smile.gif ) Pati cituoji straipsnius ir žinai, kaip pasireiškia VD. Bet ir toliau tuo netiki ir savo kūne ieškai ligų... skaitai apie ligas. Įpročius keisti sunku: kai šitiek metų mąstai apie ligas, pradėti galvoti, kad tu esi sveika ir būsi dar sveikesnė, žinoma,labai nesinori... bigsmile.gif Net neįsiklausai ir negirdi,ką pataria žmonės,norintys padėti, besidalinantys patirtimi.
Ir kas čia baisaus-herpes dažnam būna,kad dažnai beria,vos tik praeina ir vėl išberia-pagydoma. Ar nugarą skauda, net ir labai, daug mano pažįstamų žmonių turi išvaržas-bet sportuoja ir stiprina nugaros raumenis. Reikia veikti ir sau padėti. Svarbiausias dalykas-turėti minčių užimtumą, kad ryte tik prabudus, galvotum ne apie save, o apie draugą, kuriuo domiesi, kaip jam sekasi. Darbą, kurį norisi atlikti. Vietą, kurią svajoji išvysti. Šunį, kuriuo pasirūpinsi ir glostysi. Saulę, kuri vis vien švies, jei ne šiandien, tai kitą dieną....
Čia mes visi praėję ar einam per tą patį savo pojūčių pragarą. Ir čia jau buvo prirašyta tiek naudingų patarimų, tik reikia juos išgirsti. To tau ir linkiu.
Gaila,kad prieš daugelį metų nebuvo tokių forumų, kad būčiau galėjusi suprasti, jog ne aš vienintelė taip jaučiuosi ir kad tai tik pojūčiai, į kuriuos tiesiog nereikia kreipti dėmesio. Ačiū visiems, besidalinantiems mintimis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Love_U @ 2012 11 06, 13:11)
Sveikos mielosios nervininkes  smile.gif  Na ka, man gal ir viskas butu super, jeigu tik nereiktu eiti i lauka, na kokia kvaile negaliu, nu nemoku eit visai, imu dusti, darosi silpna, sakes, pati ant saves pykstu! Gal jus irgi megstate lekti lyg akis isdegusios? ka tokiu atveju darote?  g.gif  Visus balius atlaikau gerai, bet jei rekia iseit kur vienai sakes! doh.gif

Tas dusimas dėl erdvės baimės ar dėl per greito ėjimo? Jei tai tik įprotis greitai vaikščioti, tai turint pakankamai laiko, galima pasimokyti vaikščioti lėtai, apžiūrint tas vietas, pro kurias praeini. Aš kai lankiau psichoterapiją, gydytojas tik nuėjus manęs visados klausdavo, ką aš mačiau ateinant, tai aš net amo netekdavau iš netikėtumo, nes nebūdavau nieko pastebėjusi, pro ką praėjau. po truputį išmokau žvalgytis ir nustebau, kad galima šimtus kartų praeiti pro gražų paminklą, įdomų medį ir jų nematyti. Įpročius reikia keisti sąmoningai galvojant ir save "auklėjant". smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 06 lapkričio 2012 - 13:44
Sveikos
man herpes jau praejo, bet dabar su viena akim biski kazkas, paraudes tas kamputis, bus dar koks akies uzdegimas. to betruko. nebegaliu, vienas praeina, kitkas uzeina...o as juk pries men buvau pas akiu gyd.... uzkniso verysad.gif \
mane tiesiog daede nepraeinantys negalavimai, tai tas, tai anas
as noriu buti sveika- jaustis sveika
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 06, 14:54)
Sveikos
man herpes jau praejo, bet dabar su viena akim biski kazkas, paraudes tas kamputis, bus dar koks akies uzdegimas. to betruko. nebegaliu, vienas praeina, kitkas uzeina...o as juk pries men buvau pas akiu gyd.... uzkniso verysad.gif \
mane tiesiog daede nepraeinantys negalavimai, tai tas, tai anas
as noriu buti sveika- jaustis sveika

lucero, bet pagalvok kaip tau gali viskas savaime praeiti, jeigu tu sitaip susikoncentravusi, istisai mastai apie ligas, juk mintys materializuojasi, juk jei atrodo kad sergi tai kunas ir siuncia signalus:)
na lai, paraudo tas akis nu ir buna raudona, jei jau skaudetu ar ka, o db akis gi neiksris pamirs, atsigulk, paziurek televizoriu ar dar ka smile.gif
beje o tu dirbi ar mokais? ...
Atsakyti
tik karta dirbau
ir tai greit apsirgau
baiges darbas tuo kad kolege man darbe leisdavo antibiotikus

labas Karolina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 06 lapkričio 2012 - 15:33
Mergaites, rasiau turbut jau kelis kartus, bet parasysiu dar karta- BAISIAUSIA KA GALI PADARYTI MUMS NERIMAS, TAI MUS GASDINTI. ISIVAIZDUOKIT JI KAIP DRAKONA.JIS BAISUS IR DIDELIS TIK TOL, KOL MES JO KLAUSOME, BIJOME, VENGIAME IR BEGAME NUO JO. O KAI PASAKOME JAM-DARYK SU MANIM KA TIK NORI, BUK SU MANIMI KIEK TIK NORI, AS NEBEBEGSIU NUO TAVES... O TADA PAMATOME, KAD DRAKONAS YRA TIK MAZYTIS, VOS IMATOMAS DARKONIUKAS.
O nerimo pagrindine savybe ir yra ta, kad labai keiciasi pozymiai-tai mums galva spaudzia, tai dustame, tai atrodo nemiga kankina, tai liudime be proto, tai kraustomes is proto ir t.t.Ir taip be galo be krasto bus, kol mes gilinsimes i tuos pojucius. as sau pasakau tokiu atveju-neieskok s...oj slieku, tai tik nerimas.IR GYVENU TOLIAU 4u.gif (negalvokit, kad as nejauciu tu pojuciu visokiu. Tikrai ju buna ir dar kokiu nemaloniu-NA IR KAS 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvytei: 06 lapkričio 2012 - 16:30
QUOTE(Love_U @ 2012 11 06, 13:11)
Sveikos mielosios nervininkes  smile.gif  Na ka, man gal ir viskas butu super, jeigu tik nereiktu eiti i lauka, na kokia kvaile negaliu, nu nemoku eit visai, imu dusti, darosi silpna, sakes, pati ant saves pykstu! Gal jus irgi megstate lekti lyg akis isdegusios? ka tokiu atveju darote?  g.gif  Visus balius atlaikau gerai, bet jei rekia iseit kur vienai sakes! doh.gif

friends.gif
kaip ir anksčiau minėjau, man tas labai suaktyvėjo rolleyes.gif Dabar laukiu vizito pas vieną psichologę, tai, sakė darys kokius tai testus, ar tai dėl dėmesio, ar kongnityvikos ar dar dėl kažko tokio...

Dar apie maistą norėjau pakalbėt. Čia ir ne kartą buvo rašyta, kad ir jis labai įtakoja savijautą. Kai buvau jau baigus mokslus ir pradėjus dirbt, labai jutau, kad daug nuo ko apsunkstu, kokį sumuštinį suvalgius su arbata - pulsas žymiai padidėdavo, jausdavau sunkumą, įtampa ir visokių kitokių nemalonių pojūčių... Tradicinės medicinos atstovai niekad nesiūlė ta linkme pasidomėt, na nebent kokių tablečių išrašydavo..... Tada pati pradėjau ieškot. Išvažiavau į Kepenio mokyklą Palangoj. Pradėjau keisti mitybos įpročius. Ir tikrai palengvėjo. Po to vėliau keletą kartų dariausi maisto netoleravimo testą- pagrinde man tiko daržovės, vaisiai, kai kurios kruopos, kai kurios žuvys. Ir taip vis pasilaikydavau tų dietų. Tada net norėdamas rudenį žiemą peršalimo ligomis nesirgdavau. Galvos nebeskaudėdavo. Kadangi mano svoris mažas, valgyt norisi, ir po kiek laiko vėl priartėji prie tų senų įpročių...Kas pastaruosius dvejus-trejus metus ir nutiko.
Šiaip ir organizmas jaučia kas tinka, o kas ne. Jutau, kad man geriausia troškiniai, košės, žodžiu, toks skystas, švelnus, nekoncentruotas maistas. Bet kad žinai, tai dar nereiškia, kad taip darai biggrin.gif Kai susidūriau su joga, teko Ajurveda pasidomėt, išsiaiškinau, kad esu Vata tipo atstovė, ir va, man būtent toks maistas ir tinkamiausias smile.gif Bet, oi, kaip sunku prisiverst doh.gif Na bet bandysiu vėl į teisingą vagą įeit. Ne pirmas kartas. smile.gif
Atsakyti
siandien tyriausi sirdute ir echo ir dviratukas, viskas gerai, dar buvau pas akiu daktariuka, akys liuks, o atrodo ir rukas akyse ir liejasi ir vaizdas prastas, o pasirodo man viskas liuks smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 11 06, 19:44)
siandien tyriausi sirdute ir echo ir dviratukas, viskas gerai, dar buvau pas akiu daktariuka, akys liuks, o atrodo ir rukas akyse ir liejasi ir vaizdas prastas, o pasirodo man viskas liuks smile.gif)))

wow geras liuks smile.gif
man tai ne liuks, sake akys labai sausos
drekint butinai reik, ir stipriai
Atsakyti