Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(linusiux @ 2012 11 13, 12:49)
Sveikos merginos as po visu vizitaciju vilniui gryzau namo ir sestad pradejau gerti Cipralex nzn jauciuosi jau geriau tik tas nerimas sujautrejes kiek sako pradzioi taip buna, bet man dilema snd skrydis lektuvu as ju nevyrskinu ir dbr ksi tokia savijauta prisigalvoju nesamoniu tai ojojoiiii gal turit patarimu kaip ji ramiai istvert ?! galva net skauda, siaip jai kas geriu lexotanili...

Nors niekada neskridus,bet kažkodėl jauiu baimę skrydžiams,lėktuvams.
Neįsivaizduoju kaip tokią baimę nugalėti.mano mama lb bijojo skristi pas sesę.paranojiškai tiesiog.gėrė arbatas,valerijono,bet niekas jai tos baimės sumažint nepadėjo.todėl prieš skrydį išgėrė kavos ir 200gr konjako,sakė,kad atpalaidavo super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 13, 13:07)
Mieloji, kaio sekesi pas ZAcharova?  4u.gif

oooooo pasirodo cia pataikiau nes neberadau temos:) siaip ispudi didle paliko as is jo kabineto kai isejau nebesupratau kur randuosi bet sake daug dirbti su savimi reikes kita diena lb galva skaudejo paskui praejo istampe stubura jis man galvos nebeskauda bet tas nerimas nerviskai nebepakeliamas man todel nusprendziau pusmeti pagert cipralex nes psichiatre sake reikia tai vat nzn.... galvoju ka man per ta skrydi ikalt kaip durne kokia galvoju galvoju..... o pas zacharova dar tikrai apsilankysiu
Papildyta:
as tai skraidzius daugybe kartu bet niekad nepatiko, o dbr tie nerimai visokie uchhhhh kaip nervina!!!!!! taip tai dzin butu...
Atsakyti
QUOTE(linusiux @ 2012 11 13, 13:37)
oooooo pasirodo cia pataikiau nes neberadau temos:) siaip ispudi didle paliko as is jo kabineto kai isejau nebesupratau kur randuosi bet sake daug dirbti su savimi reikes kita diena lb galva skaudejo paskui praejo istampe stubura jis man galvos nebeskauda bet tas nerimas nerviskai nebepakeliamas man todel nusprendziau pusmeti pagert cipralex nes psichiatre sake reikia tai vat nzn.... galvoju ka man per ta skrydi ikalt kaip durne kokia galvoju galvoju..... o pas zacharova dar tikrai apsilankysiu
Papildyta:
as tai skraidzius daugybe kartu bet niekad nepatiko, o dbr tie nerimai visokie uchhhhh kaip nervina!!!!!! taip tai dzin butu...

O kaip tas ZAcharovas gydo?
Atsakyti
QUOTE(gelele30 @ 2012 11 11, 20:07)
geriu seroxat 20mg, ir israse bromezapam3 mg, tai kai nesusitvarkau su savimi tai isgeriu puse bromezopam, nors liepe ryte, per pietus, ir vakare 4u.gif o tu Lucero kokiu vartoji ar ne?sveika 4u.gif

Labas gelele, as taip pat geriu situos vaistus ir tokiomis pat dozemis, kuri laika jus geriate? ar nepasireiske salutiniai pozymiai? man tai keistas ziovulys kamuoja..

Papildyta:
Ar kuri nors bandete leistis i raumeni vitaminus b1 ir b6?
Atsakyti
Papildyta:
[/quote]

As bandziau, bet pasirodo as alergiska verysad.gif Siaip lb padejo, tik isbere ir sake daugiau nesileisti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 11 13, 12:04)
Šituo dalyku-joga,kvėpavimais reikia tikėti.be tikėjimo nieko nebus.Ilgas darbas save įtikinti,kad tai tau tikrai padės.Aš džiaugiuosi,kad Jums tai padeda 4u.gif

oi, tikrai NE TIK TIKĖJIMAS smile.gif Vien jau tai, kad KAŽKĄ DARAI
- nukreipia mintis kitur,
- mobilizuoja organizmą
-jį stiprina
ir pan. ir t.t.

mažėja neramios mintys, galva labiau atsipalaidavus, neišsiskiria tiek adrenalino, tada neįsitempia raumenys, nespazmuoja kraujagyslių, širdis nebeplaka pašėlusiai. Tai ir tiek. smile.gif
Tik visa bėda, kad reikia įdėti savo ir fizinių ir psichinių jėgų 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 11 13, 13:28)

aš va ne per seniausiai leidausi B6. Tik prašiau, kad iš Rusijos jų atvežtų. Nors sako, kad ir turguje jų galima gaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 11 13, 14:38)
Papildyta:

Sveikos
As leidausi va neseniai neurorubino 5 apmules,nes ziauriai nugara surakino,bet ir nervukams jis gerai...tik man po keliu dienu veida pulingais spuogais ismete,bet tai nereiskai kad alergija tiesiog vit b perteklius taip pasisalina is organizmo smile.gif
Atsakyti
man irgi parveze is rusijos, tai viena diena leidziu b1 kita b6, o al zinote kiek laiko galia juos leisti? as dbr virs dvieju sav jau leidziu ...
Atsakyti
man akupunktūristė sakė po 2 ampules (dabar nepamenu po kiek ml 1 ampulėj) 2 savaites leistis. Kai su neurologe-homeopate kalbėjaus, ir pasakiau, kad va turiu 2 savaitėms, tai sako, na gerai, užteks. Bet taip supratau, gal ji kiek ilgėliau būtų siūlius.
Atsakyti
ir man rekomendavo būtent B6 ,kadangi ten B1 ar B12 spaudimą kelią, kitas dar kažką daro
Atsakyti
As irgi neurorubina leidausi, mane isbere vos matomais spuogeliais, visas veidas buvo nelygus ir daktare ir vaistininke pasake kad cia alergine reakcija ir kad daugiau nesileisti, nes gali buti sokas kazkoks organizmui smile.gif
Atsakyti
Man dar kolkas neberia, nieko blogo kaip ir nejauciu, tik va nzn kuri laika galima leisti jas, leidziu po viena ampule. Rusijoje vaistineje padave dvi pakuotes b1 ir b6 2 pakuotes, tai sake vienam kursui.. bet man jau skauda paalvojus kad durs akola ;DD
Atsakyti