Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lu @ 2012 11 11, 21:32)
labas.kitur minciu neiseina nukreipti esant nerimui?o kodel butent po gimdymo pasidare blogai?sunkus gimdymas?

sveika 4u.gif nu bandau, bet nepavyksta..stengiuosi, bet mintys ,baimes mane valdo, nors kazka darau, o darbo namie daug smile.gif du vaikai,o man atliko cezari, prasidejo baisus nerimas trecia diena ligoninej, hormonai matyt, atrodo kad isejus buwau is saves, atrodo kad manes nera, tik mintys i save, baime, nerimas, nemaciau atodo nieko, nei vaikelio tik susikoncentruodavau i save, nenorejau nei valgyt, nemiegojau drebejau..baisu prisimint, dabar kapstausi po truputi..praejo astuoni menesiai dabar nuo vaikelio gimimo, bet gyvenu vistiek su dideliu nerimu,nerimauju, bukstauju del visko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelele30: 11 lapkričio 2012 - 20:43
QUOTE(gelele30 @ 2012 11 11, 21:40)
sveika 4u.gif nu bandau, bet nepavyksta..stengiuosi, bet mintys ,baimes mane valdo, nors kazka darau, o darbo namie daug smile.gif du vaikai,o man atliko cezari, prasidejo baisus nerimas trecia diena ligoninej, hormonai matyt, atrodo kad isejus buwau is saves, atrodo kad manes nera, tik mintys i save, baime, nerimas, nemaciau atodo nieko, nei vaikelio tik susikoncentruodavau i save, nenorejau nei valgyt, nemiegojau drebejau..baisu prisimint, dabar kapstausi po truputi..praejo astuoni menesiai dabar nuo vaikelio gimimo, bet gyvenu vistiek su dideliu nerimu,nerimauju, bukstauju del visko..

cezaris ir manes laukia.nors jau 3 ,bet kartais tokios mintys lenda,bijau as jo doh.gif
Atsakyti
as tai nevilty
5 dienas lasinu akiu antibus ir niekas negereja unsure.gif
nuo to ir stogas jau lekia
ana nakty beveik nemiegojau
sita kokia laukia baisu ir pagalvot

LOVE U , kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 11, 22:47)
as tai nevilty
5 dienas lasinu akiu antibus ir niekas negereja unsure.gif
nuo to ir stogas jau lekia
ana nakty beveik nemiegojau
sita kokia laukia baisu ir pagalvot

Parasykit, kokius antibus lasinat 4u.gif Net idomu pasidare, kodel negereja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 12, 06:49)
Parasykit, kokius antibus lasinat 4u.gif Net idomu pasidare, kodel negereja... g.gif

oftandexa-chlora
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 12, 09:34)
oftandexa-chlora

Ai, tai cia ne antibai schmoll.gif Nenuostabu, kad jums ir nepraeina. Tuos lasiukus gali lasinti ir sveikas, tiek is jo naudos irnesakyk.gif
Kiek liepe lasinti juos laiko? Po ju lasinim galesite eiti vel pas daktara ir prasytis kokio Tobrex: va ju pakaktu dvieju dienu ir butu akivaizdi nauda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 12 lapkričio 2012 - 09:09
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 12, 10:07)
Ai, tai cia ne antibai schmoll.gif Nenuostabu, kad jums ir nepraeina. Tuos lasiukus gali lasinti ir sveikas, tiek is jo naudos irnesakyk.gif 
Kiek liepe lasinti juos laiko? Po ju lasinim galesite eiti vel pas daktara ir prasytis kokio Tobrex: va ju pakaktu dvieju dienu ir butu akivaizdi nauda drinks_cheers.gif

o man sake kad antibai blink.gif blink.gif desimt dienu lasint 4xd
ir dar taip sunku pakliut pas ta gyd doh.gif sakot tobrex, dieve, kazin parduotu be recepto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 12, 10:11)
o man sake kad antibai blink.gif  blink.gif  desimt dienu lasint 4xd
ir dar taip sunku pakliut pas ta gyd  doh.gif  sakot tobrex, dieve, kazin parduotu be recepto g.gif

Tobrex-antibiotikai, juos parduoda tik su receptu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Skaitineju jusu tema ir matau kad vargstate su akiu uzdegimais.
Labai geri antibijotikai lasiukais i akis yra Gentomicino lasiukai. Ir recepto jiems nereikia.Netgi nuo vieno karto sulasinimo pradeda rimti uzdegimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif Na man visai gerai savaitgalis praejo, buvau Kaune, netgi akropolyje thumbup.gif Nors vakar po senukus dar vaiksciojau, o jau norfoje vos isstovejau eileje, silpna daresi doh.gif Bet galvoju, viskam reikia laiko, gal pamazu, pamazu viskas isnyks...va snd tokia diena ziovauju, silpnoka,bet aj nepasiduodu smile.gif
Atsakyti
beje snd vel galvele sukasi ir skauda, atrodo kuna atjungineja, sirdis dauzosi... doh.gif laukiu geresniu laiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 11 12, 10:57)
Sveikos mergaites 4u.gif
Skaitineju jusu tema ir matau kad vargstate su akiu uzdegimais.
Labai geri antibijotikai lasiukais i akis yra Gentomicino lasiukai. Ir recepto jiems nereikia.Netgi nuo vieno karto sulasinimo pradeda rimti uzdegimas smile.gif

Gentomicinas irgi geri, ale irgi recepto reikalauja, vis tik antibiotikai. Man net suniui nepardave be recepto doh.gif
Atsakyti