Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lysa @ 2012 12 27, 19:06)
Nu ka, beveik po 6 val. priemime mane paleidzia namo su diagnoze: sveika. Jauciuosi kazkiek ramiau, bet su musu diagnoze, vis tiek ieskau sau kazkokios ligos  doh.gif  Dekui, merginos uz palaikyma ir patarimus.  4u.gif

Nu va, ir nereikejo laukti sausio vidurio thumbup.gif thumbup.gif
O rentgena dare? Skrandi tyre? Ka aiskino del kraujingo skrepliavimo?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 27, 19:20)
Nu va, ir nereikejo laukti sausio vidurio thumbup.gif  thumbup.gif
O rentgena dare? Skrandi tyre? Ka aiskino del kraujingo skrepliavimo?

Tikrai, kad greitai padare visus tyrimus thumbup.gif Dekui uz patarima mirksiukas.gif
Rentgena dare, skrandzio netyre, bet as zonda rijau pries 4 menesius, tai nemanai, kad per ta laika kazkas labai pasikeite. Dar pilvo echo padare, dar ginekologe apziurejo, kraujo, slapimo tyrimai. Nieko rimto.
Del kraujo, pasake, kad gal but truko kokia kraujagysle, gal net bronchose. Gali dar pasikartot, nieko baisaus. Asiku, paklausiau, ar negali buti koks gerkles auglys, sake, kad ne. Konsultavo jau toks pagyvenes daktariukas, kazkaip pasitikiu juo... Siandien nakti vel atsikoejau kaip ir vakar, taciau, kadangi vakar labai gerkle skaudejo, tai turbut tikrai tiesiog kazkur kraujagysle plyso. Dar stebesiu, kaip toliau bus.
Atsakyti
tikrai gali buti kazkas su kraujagyslem su paciu kraujo skystumu kaip man, as per mmms baigiu nukraujuot, dar jei per nosi pavaro biggrin.gif

siaip ar taip, manes laukia hematologo konsultacija......... verysad.gif

labas rytas, sauletas rytas 4u.gif 4u.gif

pavargau nuo dietos rolleyes.gif oi vakar persistengiau,valgiau darzoves ir duoniukus(ruginius tuos) kas valanda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 28 gruodžio 2012 - 10:32
QUOTE(Lysa @ 2012 12 28, 11:17)
Del kraujo, pasake, kad gal but truko kokia kraujagysle, gal net bronchose. Gali dar pasikartot, nieko baisaus.

Jusu tikrai nenoriu gasdinti, bet kai turiu jau toki patyrima, tai... Uzsirasykite konsultacijai pas pulmonologa 4u.gif Tegul skiria bronchoskopija(kisa kamera i bronchus-procedura panasi kaip skrandzio tyrimo) 4u.gif
Lygiai pries metus, kaip minejau, mano tevas atkosejo su krauju. Nuleke pas savo rajono daktara, tas nuramino, kad "gal truko kraujagysle bronchuose" doh.gif Israse antibiotiku ir pasake, kad sveikas. O simet mano tevui diagnozuotas plauciu vezys verysad.gif 4 stadija. Onkologai klause, kur buvom anksciau, butu viska speje sutvarkyti, kai pasirode tik kraujo. Ju teigimu, is sveiku bronchu jokio kraujavimo negali buti schmoll.gif Jokios kraujagysles ten netruksta, net jei zmogus serga umiu bronchitu.
Manau, kad pasitikrinkit-ir tada ramiai jau miegokite 4u.gif

Tiesa, yra vel greitas budas ta atsilikti biggrin.gif Sulaukiat sestadienio, tada kreipiates i savo budinti gydytoja, pasakiusi, kad jus valgydama sausaini itraukete trupini, zodziu, paspringote, kad jums reikia bronchoskopijos, jog ta trupini istrauktu. Gydytojas skubos tvarka duos jums siuntima vel i Santariskes, ten jau eiliu laukti nereikes, priims, per 7 minutes atliks, viska apziures is vidaus, dar gal biopsija atliks del veziniu lasteliu. 4u.gif Irgi mano praeitas etapas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 28 gruodžio 2012 - 10:37
nu nezinau....... as tai taip negaleciau..... meluoti kad itraukiau sausaini, kad kone mirstu jau...... nepritariu gudravimui..... gi net veziu sergantys ir tie eiles laukia....
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 11:48)
nu nezinau....... as tai taip negaleciau..... meluoti kad itraukiau sausaini, kad kone mirstu jau...... nepritariu gudravimui..... gi net veziu sergantys ir tie eiles laukia....

Uz tai, Lucero, as depresija ir nesergu, nes esu veikli, energinga moteris, mokanti visus mokescius saziningai, bet istikus ligai negaliu laukti tyrimu menesiu menesiais. Kiekvienas tyrimo laukimas, butent laukimas, o ne rezultatas, veda palengva is proto. Tad arba gudrauji, kad butu atlikti visi tyrimai cia ir dabar, arba buni saziningas ir lauki, kol palengva nusibaigsi, o ligos priezastis paaiskes atlikus skrodima. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 28, 11:32)
Jusu tikrai nenoriu gasdinti, bet kai turiu jau toki patyrima, tai... Uzsirasykite konsultacijai pas pulmonologa 4u.gif Tegul skiria bronchoskopija(kisa kamera i bronchus-procedura panasi kaip skrandzio tyrimo) 4u.gif
Lygiai pries metus, kaip minejau, mano tevas atkosejo su krauju. Nuleke pas savo rajono daktara, tas nuramino, kad "gal truko kraujagysle bronchuose" doh.gif Israse antibiotiku ir pasake, kad sveikas. O simet mano tevui diagnozuotas plauciu vezys verysad.gif 4 stadija

O jam rentgena dare pradzioj?
Atsakyti
nu taip...
visa gyvenima as kenciu nuo savo saziningumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2012 12 28, 12:25)
O jam rentgena dare pradzioj?

Dare. Sveikas pagal ji. Vezi ankstyvoj stadijoj labai sunku uztikti, nerodo joks kraujo tyrimas, joks rentgenas. Uz tai onkologai ir stebejosi, kaip rajono daktaras numojo ranka i paciento nusiskundimus, kad atsikosejo krauju. doh.gif Be abejo, rentgenas parode, kad tevas tuberkulioze neserga-tada atsikosejama irgi krauju. drinks_cheers.gif
Vezi atrado atlikus tik kompiuterine tomograma ir tai netycia.

Pagalvojau, kad gal negerai rasyti apie vezi i sia tema, nes kitiems zmonems stogas vaziuoja nuo menkesniu nerviniu negalavimu, o jei dar pasiskaitys apie vezi, tai garantuotai prisitaikys sau biggrin.gif
Jei reikia kokios informacijos ar patarimo-rasykit man i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 28 gruodžio 2012 - 11:40
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 28, 12:35)

Pagalvojau, kad gal negerai rasyti apie vezi i sia tema, nes kitiems zmonems stogas vaziuoja nuo menkesniu nerviniu negalavimu, o jei dar pasiskaitys apie vezi, tai garantuotai prisitaikys sau biggrin.gif

tikrai taip....

nu as stengiuos laikyti ta stoga, bet buna paluztu, nuzliumbiu posma ir vel gyvenu...

laukiu savo dietiiniu pietu lotuliukas.gif
bet vakare svajoju pries miega apie picas........ blush2.gif valgau mintyse thumbup.gif
Atsakyti
[quote=sena pažįstama,2012 12 28, 10:32]
Lygiai pries metus, kaip minejau, mano tevas atkosejo su krauju. Nuleke pas savo rajono daktara, tas nuramino, kad "gal truko kraujagysle bronchuose" doh.gif Israse antibiotiku ir pasake, kad sveikas. O simet mano tevui diagnozuotas plauciu vezys verysad.gif 4 stadija. Onkologai klause, kur buvom anksciau, butu viska speje sutvarkyti, kai pasirode tik kraujo. Ju teigimu, is sveiku bronchu jokio kraujavimo negali buti schmoll.gif Jokios kraujagysles ten netruksta, net jei zmogus serga umiu bronchitu.

Sena pažįstama, tai tėvukui tik vieną kartą pasirodė kraujas, ir daugiau visus metus daugiau nė karto nebepasirodė? Nei skaudėjo jam,nei dusulio nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2012 12 28, 13:51)

Sena pažįstama, tai tėvukui tik vieną kartą pasirodė kraujas, ir daugiau visus metus daugiau nė karto nebepasirodė? Nei skaudėjo jam,nei dusulio nebuvo?

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti