Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Ačiū merginos,
Čia tik žalvaris,varis. Dariau viską su dideliu degikliu,su kuriuo lydau metalą.
Naca gal sudomins http://www.artinn.lt...keriai_stiklui/, manau, kad tiktų ir metalui.
Ziit aš taip stengiausi daryti šitą nuotrauką, o tu vis tiek prisikabinai smile.gif . Nuotrauka faktiškai darbo originalas, man žaidžiant su tais dviem metalais taip gavosi, na tokios spalvos
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2012 11 19, 21:52)
ikelsiu ir aš savo darbą

Cia sage? Idomus darbas
Jei sage ,tai gal gali parodyti, kaip atrodo uzsegimas. Man kazkodel sagese labai domina uzsegimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2012 11 19, 15:50)
Ziit aš taip stengiausi daryti šitą nuotrauką, o tu vis tiek prisikabinai smile.gif .

nu manim taip greitai neatsikratysi lotuliukas.gif kaip tau sitas variantas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Zit aš darbus fotostudijoj fotkinuosi, šitas pakabukas tai toli nuo fono buvo, fonas žydras, pats fonas dar atskirai su lempa pašviestas.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 11 19, 16:46)
Zit aš darbus fotostudijoj fotkinuosi, šitas pakabukas tai toli nuo fono buvo, fonas žydras, pats fonas dar atskirai su lempa pašviestas.

lucky you biggrin.gif sekasi gi zmogui-fotostudija biggrin.gif ai prisiminiau tu gi profesionala salia turi (ar as kazka maisau? biggrin.gif )nu tada tai vieni niekai perdaryti, paprasciausiai juvelyrika turi savo paveikslavimo taisykles, o su tavo studijos galimybemis tai griekas teisingai nedaryti lotuliukas.gif taigi buvau teisi, jei toli nuo fono ir fona atskirai apsviesti, galima ir su grandinele daryti, tada "select similar" istrauks visa fono spalva is visos foto ir nereikes po gabaliuka rankioti. (cia ne tau katėsakis, cia mums su muilinemis ir be fotostudiju lotuliukas.gif )
Atsakyti
Zit gal gali nurodyti šaltinį, kuriame būtų aprašytos tos juvelyrikos fotografavimo taisyklės, būtų labai įdomu paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 11 19, 17:37)
Zit gal gali nurodyti šaltinį, kuriame būtų aprašytos tos juvelyrikos fotografavimo taisyklės, būtų labai įdomu paskaityt.

as cia tik pagoogolinau ir ismete daug visko, pasklaidyk biggrin.gif
https://www.google.c...lient=firefox-a
Atsakyti
Dita, cia sage? Bet kokiu atveju atrodo labai labai... wub.gif
Atsakyti
Labas smile.gif, man belieka tik seilę varvint žiūrint į jūsų darbus thumbup.gif
ziit, tavo pakabuoklį įsimylėjau wub.gif
hidargy, jau taip dailiai padaryta dėžutė bigsmile.gif , gaučiau dovanų, tai net nepagalvočiau, kad čia rankų darbas doh.gif
dita, kokia savotiška sagė rolleyes.gif
katėsakis, tavieji darbai man labai patinka rolleyes.gif rolleyes.gif
burbanti, vis pasižiūriu į tavo žiedą "bliūdelį", nu koks man jis fainas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 20 lapkričio 2012 - 09:31
ziit, tuose paieškos rezultatuose, kur čia nulinkinai, tai labiau rašomi patarimai, kaip geriau nufotkint, o ne taisyklės.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 11 20, 11:31)
ziit, tuose paieškos rezultatuose, kur čia nulinkinai, tai labiau rašomi patarimai, kaip geriau nufotkint, o ne taisyklės.

As nesuprantu ar tu rimtai klausi ar nori "uzvaziuot" - ale parodyk man rasytines taisykles.... 4u.gif

Siaip kadangi fotografija domiuosi ir su ja daug susiduriu tai tiesiog noriu pasakyti, kad nuotraukos yra skonio reikalas... Bet susiduriama su daugumos nuomone kad fotografuojant juvelyrika nuosalyje turi likti fonas, o nuotraukos demesio centre turi buti gaminys. Tai priklausomai nuo gaminio, parenkamas ir fonas. Man asmeniskai estetiskiausiai atrodo baltame fone, bet yra ir isimciu.

Imesiu keleta pvz., parinkau is fotografu puslapiu...

cia idealiai baltas fonas, man asmeniskai estetiskai grazu:
user posted image

baltas su veidrodiniu atspindziu
user posted image

Juodas fonas su veidrodiniu atspindziu - siuo atveju skaidru daikta baltam fone labai sunku nufotkinti, tai manau pasirinko toki varianta kas siuo atveju manau labai tinkama:
user posted image
aj cia psl galima pasiziureti siaip viskiu profotkinimu, gal bus idomu http://www.kvitkapho...com/jewelry.php

Cia grazu, bet mano akimis daugiau menas nei akcentas i gamini smile.gif
user posted image

Cia mano akimis labai gera kompozicija - yra pasaliniu daiktu, siuo atveju zole - bet labai tinkamai pateikta ir atrodo "skaniai"
user posted image

Idesiu ir kelis mano akimis TRAGISKUS fotkinimo pavyzdzius, kuriuos skelbiasi "jewelry photographer" savo darbu pavyzdziuose doh.gif

sitas man kaip 90'metu mados biggrin.gif
user posted image

Cia kaip ir ok - bet fonas man maiso isiziuret i gamini...
user posted image

Ir vartydama zurnala labai nusistebejau Swarovskiu papuosalu reklama... Perfotkinau ant greituju zurnalo kelis psl., kokybes nera bet bendram vaizdui susidaryti uzteks manau. Siaip keista kad naudojama tiek daug visokiu ryskiu detaliu, fonu ir t.t. - gaminys lyg ir pasimeta visame tame, bet siaip ziurisi labai gerai.. Ir vertinciau teigiamai tokia fotosesija. Aisku tikriausiai pas juos cia tiek profu padirbejo kad ojojoi ax.gif

Verinys
user posted image

Verinys
user posted image

Ziedas
user posted image
Papildyta:

ziedas ar apyranke, nelabai ikertu..
user posted image

Zodziu jei fotkini viena daikta be zmogaus, tai paisrinkimu daug kaip tai daryti. Svarbiausiai kad tau paciai patiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnera_jewellery: 20 lapkričio 2012 - 11:13
Na vaziuot as niekur nenoriu, tik megstu, kai zmones argumentuoja savo teiginius. Na nuo to ir reikejo pradet, kad "Mano asmenine nuomone yra taip ir taip..." , o kai tai asmenine nuomone pateikiama kaip kazkokios visuotinos taisykles, tai negaliu nepaklaust. Jei as sugalvosiu, tai as savo papuosalus galiu fotkint kad ir ant meslo kruvos arba ant apskretusiu bomzo ranku ir jokia supermama man nepaaiskins, kad mano fotkiu fonas blogas arba kad kazkokiu taisykliu neatitinka. Jei jums patinka pilki fonai, tai ir fotkinkit ant pilko, tik savo nuomone pateikit kaip SAVO NUOMONE, o ne kaip visuotina tiesa.
Atsakyti