Aš tai su degikliu lydau. Šiaip nėra ten nieko sudėtingo, ten tik reikia formelės, į kurią metalą supilt, valco ir filjerės. Nu valcas čia brangiausia įranga, jei jo neturi tai tada jau sunkiau.
hidargy
as suprantu tave del darymo ne is sidabro
as net turiu sidabro namie ir vistiek zaidziu su spalvotais metalais
ir mes ne vienos tokios, keliata kartu skaitinejau forumuose, kad taip galva "dirba" - baisu!
man atrodo sidabrui nebutinas peciukas pagoogolink, bet as kazkur maciau, kaip tai daro su didesniu degikliu
o spausdinta puvo su lazeriniu ant spec transfer popieriaus ?

man atrodo sidabrui nebutinas peciukas pagoogolink, bet as kazkur maciau, kaip tai daro su didesniu degikliu

QUOTE(ziit @ 2012 11 18, 21:40)
hidargy
as net turiu sidabro namie ir vistiek zaidziu su spalvotais metalais
ir mes ne vienos tokios, keliata kartu skaitinejau forumuose, kad taip galva "dirba" - baisu!

su lazeriniu ant kreidinio popieriaus. nežinau ar jo būna pirkt, man jo iš spaustuvės suchaltūrino. žurnalus ant jo spausdina, slidus toks.
o su sidabru tai jo, baisoka kažkaip. bet gal ir dirbčiau, jei skardos turėčiau. o dabar tik vielos turiu, o iš jos vienos ne kažin ką padarysi...
tai vis taupau taupau tiem nelaimingiem valcam...

QUOTE(ziit @ 2012 11 17, 05:52)
duok tu jam koki ilgai grojanti kaula ir sventa ramybe bus
kai pas mus areina sveciai, kad jis ju neuzkamuotu savo didele suniska meile, as ismetu i balkona "zalia" dideli kaula, ramuuu....
kaip tau paaiskinti, fonas-antras planas turi ir pasilikti antru, nekonkuruoti su pirmu planu, vienintelis pliusas tavo fone-salta spalva, bet ji "rekia". Tu nepyk, nu vaikiskai ta foto atrodo. Kai sklaidai profesionaliu fotografu juvelyrikos foto gi niekur nera spalvoto fono, nes jis atima dali demesio is pirmo plano. Cia kaip muzikoj, netgi jeigu akompanuoja genialus pianistas pvz smuikui, jis neturi rodyti savo talento garsiai, piano turi svelniai buti fonu, nedaugiau, tada gaunasi geras akomponimentas ir duetas.
o as galu gale (lygtai) pribaigiau savo locker
o cia su photoshopu truputi pazaidziau

kaip tau paaiskinti, fonas-antras planas turi ir pasilikti antru, nekonkuruoti su pirmu planu, vienintelis pliusas tavo fone-salta spalva, bet ji "rekia". Tu nepyk, nu vaikiskai ta foto atrodo. Kai sklaidai profesionaliu fotografu juvelyrikos foto gi niekur nera spalvoto fono, nes jis atima dali demesio is pirmo plano. Cia kaip muzikoj, netgi jeigu akompanuoja genialus pianistas pvz smuikui, jis neturi rodyti savo talento garsiai, piano turi svelniai buti fonu, nedaugiau, tada gaunasi geras akomponimentas ir duetas.
o as galu gale (lygtai) pribaigiau savo locker

Jums derėtų pasižiūrėti į savo nuotraukų kokybę

Papildyta:
Hidargy labai gražūs darbai. tikrai imkit sidabrą jau:)
kas ten per daiktas tas drakono žvynas?

hidargy labai gražus darbas
QUOTE(Murdeko @ 2012 11 18, 16:42)
Jums derėtų pasižiūrėti į savo nuotraukų kokybę
Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(hidargy @ 2012 11 18, 16:05)
su lazeriniu ant kreidinio popieriaus. nežinau ar jo būna pirkt, man jo iš spaustuvės suchaltūrino. žurnalus ant jo spausdina, slidus toks.
aisku, visgi pigmentinio spauzdinimo reikia. o popieriau tokio yra (bent jau pas mus, turetu ir pas jus buti) jis vadinasi 32 pound gloss copy paper (ne photo) pas mus jo yra kancelerinese, as dariau irgi su lazeriniu (as polimerini moli "ezdimau" savo metalo molio teksturoms

QUOTE(Murdeko @ 2012 11 18, 22:42)
Kai pakankamai išprotėji, tai fantazijų pasaulis pradeda materializuotis.

Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2012 11 19, 04:17)
aisku, visgi pigmentinio spauzdinimo reikia. o popieriau tokio yra (bent jau pas mus, turetu ir pas jus buti) jis vadinasi 32 pound gloss copy paper (ne photo) pas mus jo yra kancelerinese, as dariau irgi su lazeriniu (as polimerini moli "ezdimau" savo metalo molio teksturoms
), tai toj vietoj, kur dariau jie patys turejo tik uzakcentuoti reikejo. tiesa sako, kad galima naudoti ir pigmentine kopijavimo masina, bet , kad ju rasti jau neimanoma-antikvaras 

Jo, manau, kad tas gloss copy paper ir būtų toks, kaip aš naudojau.
Man atrodo, fokusas tame, kad popierius nesugertų dažų, nes tada su visais dažais nusilupa. Vienam bloge skaičiau, kad naudoja net reklaminius žurnalus, tuos kur visur nemokamai dalina, tiesiog išspausdina ant viršaus. Bet pati dar nebandžiau. Gal kai mano popieriaus atsargos pasibaigs, tada pabandysiu.

QUOTE(ziit @ 2012 11 19, 01:35)

išplaukusios. tik (net?) tiek

QUOTE(Murdeko @ 2012 11 19, 09:43)

rowan memories by smoothmetaldesign, on Flickr
QUOTE(hidargy @ 2012 11 18, 17:49)
Nu ka tau pasakyti? Nenervyk ,per daug graziai padarei, kad pavydas nejamtu

Juokauju, labai grazus darbas.
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2012 11 18, 20:23)
per daug idealu
Na bet gal tai is pavydo

Ahaaa, ne ma vienai pavydas skrandi suspaude

Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2012 11 19, 18:23)
nu gal ta truputi geresne
Nu ka tu, visai kitas reikalas

QUOTE(burbanti @ 2012 11 19, 11:44)
Nu ka tau pasakyti? Nenervyk ,per daug graziai padarei, kad pavydas nejamtu
Papildyta:

Papildyta:

burbanti, o tau nesinori vel pabandyti? man kai neiseina, tai sportinis entuziazmas suima

Nu ka tu, visai kitas reikalas
o ko tu nesakai, kad s.. imeciau