Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 11 01, 19:34)
Bet jei nepatinka ,tai tikrai negirkit, as labai gerai suprantu, kad ne kiekvieno skoniui tai.

Ne kiekvieno tikrai. tongue.gif Bet gi tikslas ir nėra visiem įtikt. wink.gif O pati "kreivo" žiedo idėja tikrai super. Ir gražiai viskas padaryta.
Atsakyti
burbanti, koks jėgiškas "bliudelis" thumbup.gif, nu man tai super toks kitoks wub.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka wub.gif Netiketas toks bigsmile.gif O ir tas auksas man taip zymiai graziau pasidenges, negu butu vienodai cool.gif Tik, zinoma, gaila to prazuvusio aukso doh.gif
Atsakyti
va man kaip tik klausimas iskilo biggrin.gif apie ta pradingusi auksa. kaip suprasti pradingo? jis as taip suprantu "neprikimba", o jei neprikimba tai tu ji nuvalai ant poperiuko ir supili tas dulkes kur nors. ar as cia visai nusivaziavau?
as kai dirbu su sidabru , kiekviena dulke surenku biggrin.gif o paskui is jo pasta pasidarau
Atsakyti
o as nerenku sidabro dulkiu- kiek nuslifuoju, tiek ant grindu nusimeto blush2.gif
Atsakyti
Tai didesnius gabaliukus aprinkau, o dulkiu - ne. Durnai padariau, zinau, nes tik kai ziit uzsimine apie jas, tai tik tada ir pagalvojau - reikejo ir jas sudeti i koki indeli g.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2012 11 03, 11:52)
o as nerenku sidabro dulkiu- kiek nuslifuoju, tiek ant grindu nusimeto blush2.gif

Pas mane tas pats, nes stalas ne su dvigubu dugnu. Nezinau kokius strypus reiktu prisimeistravoti, kad pakabinti paklode surinkimui. Dar iki tokios stadijois nedaejau...o reiketu, taip pagalvojus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasikonsultuoti.. Kiek imtumėte už vieną sidabrinę raidę - pakabuką? 5x15mm maždaug. Paprašė padaryti, o kadangi esu tik pradedanti nežinau net kiek imti. .. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Jovy, cia visiskai individualus dalykas mirksiukas.gif . As suskaiciuociau, kiek metalo sunaudojau, o tada uzsideciau uz darba. Jei esi visai zalia, tai ir suma, mano manymu, neturetu buti didele. Juk ta laika is dalies skirsi tobulinimuisi rolleyes.gif Na nebent tikrai zinai, kad gerai padarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip cia uzsidesi daug. Va dabar skaitineju vienos galerijos atsiustus dokumentus -35% nusiskaiciuoja nuo parduoto gaminio. Nu baisu.
Papildyta:
QUOTE(Joyy @ 2012 11 03, 15:51)
Sveikos, norėjau pasikonsultuoti.. Kiek imtumėte už vieną sidabrinę raidę - pakabuką? 5x15mm maždaug. Paprašė padaryti, o kadangi esu tik pradedanti nežinau net kiek imti. .. blush-anim-cl.gif

Tu pereik per ziit postus juvelyrikoje. Ji ten buvo idejusi formule pardavimo sumai skaiciuoti
Atsakyti
Va cia, ziurekit, su tais akriliniais dazais uzbaigti darbai, manau nepadariau nusikaltimo perkeldama cia is feisbuko, kaip pavyzdi
https://www.facebook...1...0180&type=3
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 11 06, 11:19)
Va cia, ziurekit, su tais akriliniais dazais uzbaigti darbai, manau nepadariau nusikaltimo perkeldama cia is feisbuko, kaip pavyzdi
https://www.facebook...1...0180&type=3

bet cia akriliniai dazai, ne piestukas, nors bendras vaizdas labai panasus ir darbo principas tikriausiai taip pat g.gif

burbanti ir burbanti princesa tas pats? ir kodel princesa prapuole kaip narys?
Atsakyti
O kodel burbanti naujoke atsirado blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti