Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(katėsakis @ 2012 11 15, 07:25)
Dailės akademija kiek žinau kursus organizuoja, bent jau Kaune tai tikrai.
Papildyta:
o aš beje seniai besirodžiau tai va pasirodysiu paskutinis pakabukas. Bendras darbas su padruške Murdeko. tie keraminiai blynai - jos nuopelnas.

sutingo visos kazkodel rasyti, salcio depresija ar kas biggrin.gif
darbas tai fainas, nu bet fonas doh.gif baisiai akis rezia rolleyes.gif gal cia tik man? as paprasciausiai megstu neutralius fonus rolleyes.gif bet siaip geras duetas isejo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai grazus darbas. Megstu keramika ir derinius su ja wub.gif Ir tas virveles reguliavimas turetu buti geras mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū naca ir dar huayruro sėklyčių kelias pridėjau, labai jau jos gražios man.
Papildyta:
o kas blogai su fonu, mano manymu kad kontrastai yra gerai smile.gif
Atsakyti
idomus darbelis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2012 11 16, 22:26)
sutingo visos kazkodel rasyti, salcio depresija ar kas biggrin.gif

As dabar nejauciu poreikio iskrauti savo minciu per juvelyrika. Ilgokas stilis pas mane gavosi. Pradejus gal 7 darbus ir visi tik pradineje stadijoje. Dar viena priezastis -persikrausciau i sklepa. Kai suo su manimi- raganosis gaunasi sklepo inventoriui biggrin.gif , kai uzsidarau, ji palikus kambariuose - kencia staktos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 11 16, 18:55)
As dabar nejauciu poreikio iskrauti savo minciu  per juvelyrika. Ilgokas stilis pas mane gavosi. Pradejus gal 7 darbus ir visi tik pradineje stadijoje. Dar viena priezastis -persikrausciau i sklepa. Kai suo su manimi- raganosis gaunasi sklepo inventoriui  biggrin.gif , kai uzsidarau, ji palikus kambariuose - kencia staktos  biggrin.gif

duok tu jam koki ilgai grojanti kaula ir sventa ramybe bus biggrin.gif kai pas mus areina sveciai, kad jis ju neuzkamuotu savo didele suniska meile, as ismetu i balkona "zalia" dideli kaula, ramuuu.... lotuliukas.gif
o kas blogai su fonu, mano manymu kad kontrastai yra gerai

kaip tau paaiskinti, fonas-antras planas turi ir pasilikti antru, nekonkuruoti su pirmu planu, vienintelis pliusas tavo fone-salta spalva, bet ji "rekia". Tu nepyk, nu vaikiskai ta foto atrodo. Kai sklaidai profesionaliu fotografu juvelyrikos foto gi niekur nera spalvoto fono, nes jis atima dali demesio is pirmo plano. Cia kaip muzikoj, netgi jeigu akompanuoja genialus pianistas pvz smuikui, jis neturi rodyti savo talento garsiai, piano turi svelniai buti fonu, nedaugiau, tada gaunasi geras akomponimentas ir duetas.

o as galu gale (lygtai) pribaigiau savo locker rolleyes.gif doh.gif
user posted image o cia su photoshopu truputi pazaidziau biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Nors ir ryskiai nufotografuota, bet manau, kad Ziit teisi mirksiukas.gif Na bet tai smulkmena...

O mano galva dabar uzimta namu dekoru ( siuo metu dekoruoju zidini) rolleyes.gif . ir labai norisi kuo greiciau ta betvarke namuose apkuopti doh.gif . Bet taip sazine grauzia, kad juvelyrika apleista.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 17, 05:52)

o as galu gale (lygtai) pribaigiau savo locker rolleyes.gif doh.gif 

Nu va, pagaliau gavosi. Maladiec biggrin.gif 4u.gif
Man tai klausimas iskilo, tu laku purski paskui, nes pavirsius pas tave, kaip ir matinis? g.gif

O apie savo bjaurasti mylima suni biggrin.gif pasakysiu -kaulu visokiausu puse saldiklio uzima, as juos ir zalius duodu ir truputi pavirtus, ir netgi truputi dujineje apskrudintus .Jis gi specialnai pas mane staktas grauzia, is nervu, kad ne pagal ji viskas vyksta biggrin.gif antras 'burbanti' biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2012 11 17, 11:29)

O mano galva dabar uzimta namu dekoru ( siuo metu dekoruoju zidini) rolleyes.gif . ir labai norisi kuo greiciau ta betvarke namuose apkuopti doh.gif . Bet taip sazine grauzia, kad juvelyrika apleista.... unsure.gif

Grauzia, grauzia, labai gerai tave suprantu, nes ir man ramybes neduoda. Bet jei neparodysi savo isdekoruoto zidinio, tai busi visai jau ne drauge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 17 lapkričio 2012 - 11:52
dar kol as ji pribaigsiu doh.gif

Ziit, kazko ma tavo nuotraukos per daug issididina, o pirmiau isvis ju nemaciau doh.gif Bet dabar matau, kad labai grazu, su malonumu nesiociau wub.gif Ma labai patinka tokie neeiliniai, bet kasdieniski papuosalai ax.gif

O dabar jau pamaciau rolleyes.gif . Kuo dazei ar oksidavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 17 lapkričio 2012 - 15:23
QUOTE(naca @ 2012 11 17, 09:22)
dar kol as ji pribaigsiu  doh.gif 
Ziit, kazko ma tavo nuotraukos per daug issididina, o pirmiau isvis ju nemaciau  doh.gif  Bet dabar matau, kad labai grazu, su malonumu nesiociau  wub.gif  Ma labai patinka tokie neeiliniai, bet kasdieniski papuosalai  ax.gif

O dabar jau pamaciau rolleyes.gif . Kuo dazei ar oksidavai?

nieko mes kantrios, palauksim, o del sazines grauzimo , palik tu ta sazine ramybej-kiekvienam savo laikas biggrin.gif

o ant to lokerio, ko tik nera rolleyes.gif liver of sulfur, paskui atskirus vario lapelius tamsinau Baldwin's patina, paskui detales zalinau su verdigris patina, kuria uzdeti uzeme tikriausiai pora savaiciu rolleyes.gif doh.gif raudoni - testors dazai/emale juos dar uzdaziau resin, nes po pirmo dazymo, kai pradejau buffinti nusigrande rolleyes.gif
burbanti, si karta as laku nedengiau tik renesanso vaksu. dar turiu kita - everbrite coating vadinasi, tas neduoda tokio blizgesio, bet manau tik moliui, nes susigeria g.gif
Atsakyti
Ziit, o pas jus taip vadina locker. Nes pagooglinau, tai matau tik spinteles mokyklines g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 11 17, 12:08)
Ziit, o pas jus taip vadina locker. Nes pagooglinau, tai matau tik spinteles mokyklines g.gif

jei parasysi locker pendant jewelry gausi kitus resultatus biggrin.gif kaip taisykle jei uzsegamas/uzdaromas tusciaviduris pakabukas, tai vadina lokeriu rolleyes.gif
Atsakyti
man kai reikejo aprasyti savo pakabuka dezute, tai nezinojau kaip pavadinti doh.gif
Atsakyti