Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

biggrin.gif Senatvinis marazmas mane aplanke - issidirbineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 11 06, 18:33)
biggrin.gif Senatvinis marazmas mane aplanke - issidirbineju  biggrin.gif

mmmm... daaa.... starost ne radost lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kur perkat sidabrinę vielutę ir kiek kainuoja? ar yra mažesniais kiekiais? tokią kaip čia, ta panaudota apsukimams, tik sidabrinė? 4u.gif

http://www.katesakis...iedas-su-agatu/
Atsakyti
QUOTE(Murdeko @ 2012 11 08, 11:48)
hmmm... kažkaip nerandu čia vielos. tik jau pagamintus darbus

Jie nededa į e-parduotuvę. Bet nuėjus visada turi bent poros einamiausių diametrų. Jei reikia ko nors konkrečiai, galima paskambint ir užsakyt. Pvz, kad išvalcuotų vielą ar pan.
Atsakyti
As nezinau, jus ziurekites, kad nebutu pas juos lenkiskas sidabras, jis gi neatitinka prabu. Valstybiniai Prabavimo Rumai jau senai gi apie tai perspejo.
Pirma nepatingekit ir uzklauskit is kur pas juos tas sidabras ir ar gali irodyti gamintojo tapatybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 08 lapkričio 2012 - 17:10
Del tu prabu gali buti ir politiniai sumetimai, kaip dabar del visko su lenkija doh.gif Tik siaip jau ,palyginus su anglais, lenku labai prasta prekine isvaizda ir net brangiau rolleyes.gif Jau ka bekalbeti, kad Lietuvoje isvis brangiausia pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 11 08, 18:22)
Del tu prabu gali buti ir politiniai sumetimai, kaip dabar del visko su lenkija   doh.gif   Tik siaip jau ,palyginus su anglais, lenku labai prasta prekine isvaizda ir net brangiau  rolleyes.gif Jau ka bekalbeti, kad Lietuvoje isvis brangiausia pirkti  g.gif

Nemanau ,kad politiniai sumetimai .Nepatikesi, bet ka tik, pries savaite, apie lenku sidabra su neleistinu kiekiu priemaisu, kalbejom (tiksliau man buvo papasakota, atseit as nezinau biggrin.gif )su Anglijos juvelyrais...kurie kazkiek daugiau tuo domisi.
Papildyta:
QUOTE(...tuti... @ 2012 11 08, 14:32)

Ka norejote tuo pasakyti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 08 lapkričio 2012 - 17:28
Na lenkai visokio sh prigamina, tai nenuostabu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 11 08, 18:09)
As nezinau, jus ziurekites, kad nebutu pas juos lenkiskas sidabras, jis gi neatitinka prabu. Valstybiniai Prabavimo Rumai jau senai gi apie tai perspejo.
Pirma nepatingekit ir uzklauskit  is kur pas juos tas sidabras ir ar gali irodyti gamintojo  tapatybe.

aš kaip tik buvau prabavimo rūmuose konsultuotis,ir tą klausimą uždaviau. yra įvairiai gali nusipirkti gerą sidabrą bet gali ir ne,perkant yra daug niuansų į kuriuos reikia atkreipti dėmesį. Taip , kad geriau nepirkti,bus ramiau
Atsakyti
Merginos, o kur moko juvelyrikos darbų? Ar yra kokie kursai ir kiek jie verti dėmesio, jei niekada neturėjai su tuo nieko bendra?
Atsakyti
QUOTE(Svajotoja @ 2012 11 13, 16:12)
Merginos, o kur moko juvelyrikos darbų? Ar yra kokie kursai ir kiek jie verti dėmesio, jei niekada neturėjai su tuo nieko bendra?

na niekur nesimokius,bus sunkoka,bet įmanoma
Atsakyti
Dailės akademija kiek žinau kursus organizuoja, bent jau Kaune tai tikrai.
Papildyta:
o aš beje seniai besirodžiau tai va pasirodysiu paskutinis pakabukas. Bendras darbas su padruške Murdeko. tie keraminiai blynai - jos nuopelnas. user posted image
Atsakyti