Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 07, 20:50)
Bandysiu kiek reikes smile.gif bet jei rimciau, bandysiu iki nauju metu, tada jei nesigaus reikalausiu LAP.
O apziurai einu penktadieni, dar liko 2 kartus Gonali susileisti.

Orchiduk - 2,5 metu bandom ir nieko...  verysad.gif

na man sake VK jei 2m nesigauna reik jau sunerimti,na jus nedaug ir virsijat siaip jau...viskas bus ok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 11 07, 15:23)
eibarte, zinok nei kiek neliudziu, juk pirmas kartas stimuliacijos  4u.gif

Tai thumbup.gif saunuole
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2012 11 07, 16:33)
pas mane po pirmo nepavykusio iui nebeliko tikejimo,net galvoju nebedaryt antro,atrodo be reikalo pinigus kisu tik...kaip kitom uztenka jegu bandyti dar ir dar???o gal bandyti tik stimuliuotis ir be iui,bet gyditoja nesiule,iskarto iui,gal kad mb turtas ne pats geriausias...plyyzzz patarkit ka daryt?

Puse metu butinai stimuliuokis ir daryk IUI jei vyro turtas prastas, bent jau as esu nusiteikus pusei metu, bet IUI nenusiteikus, bet jei gydytoja pasiulys, tai darysiu, bet tik 5 ar 6 stimuliaciju cikla. O po to nzn ka darysiu, turbut ilsesiuos, gal pas psichologa eisiu smile.gif nezinau, gal bobuciu receptus isbandysiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 07, 19:50)
Bandysiu kiek reikes smile.gif bet jei rimciau, bandysiu iki nauju metu, tada jei nesigaus reikalausiu LAP.
O apziurai einu penktadieni, dar liko 2 kartus Gonali susileisti.

Orchiduk - 2,5 metu bandom ir nieko...  verysad.gif

ax.gif ax.gif tai dar neilgai bandot. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(eibarte @ 2012 11 07, 20:17)
Tai  thumbup.gif  saunuole
Papildyta:
Puse metu butinai stimuliuokis ir daryk IUI jei vyro turtas prastas, bent jau as esu nusiteikus pusei metu, bet IUI nenusiteikus, bet jei gydytoja pasiulys, tai darysiu, bet tik 5 ar 6 stimuliaciju cikla. O po to nzn ka darysiu, turbut ilsesiuos, gal pas psichologa eisiu smile.gif nezinau, gal bobuciu receptus isbandysiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ax.gif esu girdejusi, akd yra kazkokiu papildu vyru turtui gerint. g.gif
Atsakyti
Mergaites, kokiu tikslu priskiria Suprecur 150 nasal spray. Pas mane mm nebuna be vaistu.
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 11 07, 22:05)
ax.gif  ax.gif tai dar neilgai bandot.  blush2.gif
Papildyta:

:

kai lauki .... tai ir metai labai ilgai....
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 07, 21:21)
kai lauki .... tai ir metai labai ilgai....

ax.gif blush2.gif man ir pirmieji keli metai buvo tragiskai sunkus, net sanatorijoje atsiduriau. Issiderinusi buvo nervu sistema, paastrejo tada zvyneline. Tai laiku atstate, ota gal buciau dabar kokioj psichuskeje udzaryta sedejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 11 07, 22:25)
ax.gif  blush2.gif man ir pirmieji keli metai buvo tragiskai sunkus, net sanatorijoje atsiduriau. Issiderinusi buvo nervu sistema, paastrejo tada zvyneline. Tai laiku atstate, ota gal buciau dabar kokioj psichuskeje udzaryta sedejus doh.gif

sako su laiku zmogus susitaiko... bet kazkaip sunku tuo patiketi...
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 07, 21:54)

Galima susitaikyt,bet kazkada vel viskas issiverzia i pavirsiu ir sirdyje atsiranda sumaistis....Bandai susitaikyt su ta mintim,kad viskas bus gerai...ramini save,stengies negalvot....,bet kazkada viskas sprogsta....visos emocijos prasiverzia.....

As net i super mama retai uzeinu...Uzbegu,kad tik pasidziaugt mergaiciu stebuklais ir tikiu,kad svente kazkada ateis ir i mano svente....
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 07, 21:54)

ax.gif tiesiog ismoksti gyvent su tuo kaip yra, ismoksti pasijaust laimingu ; o tada , ziurek, ir ateina tai, ko taip troskai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 07, 16:05)
Na ką gi, mano neryškieji vaiduokliai visgi buvo melagiai. HCG<1, nėštumo nėra verysad.gif

Uch, kaip gaila...imk 4u.gif

QUOTE(pink peony @ 2012 11 07, 20:29)
Sveikos,
atejau ir as pas jus pasivaidenti smile.gif

Norejau parasyti, kad mano gleivine po closto buvo irgi labai plona, beveik nesieke 7 mm, bet kazkaip to uzteko. Noriu inesti visoms vilties ir zinoma, kantrybes  4u.gif nes zinau, kaip jos labai truksta...

Kaip tavo savijautos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2012 11 07, 22:03)
Galima susitaikyt,bet kazkada vel viskas issiverzia i pavirsiu ir sirdyje atsiranda sumaistis....Bandai susitaikyt su ta mintim,kad viskas bus gerai...ramini save,stengies negalvot....,bet kazkada viskas sprogsta....visos emocijos prasiverzia.....

As net i super mama retai uzeinu...Uzbegu,kad tik pasidziaugt mergaiciu stebuklais ir tikiu,kad svente kazkada ateis ir i mano svente....

ax.gif laukiu to stebuklelio jau koks 15 metu... Per tiek laiko net ir suo kariamas pripranta. blink.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas Klima,Cistute dar nepasisalino iki galo,gimdos gleivine gera, 8mm. Dabar liepe 3 savaites gert folio rugsti ir daug myletis ax.gif
O po triju savaiciu pas ji. Minejo jog,pas mane nedidelis hormonu nukrypimas,nes gimdos gleivine visad buna gera. Jei nesusirgsiu po triju savaiciu,vel dufastona gert reiks,kad iskviest mmm.
Paklausiau,ar galiu pastoti ir taip,be stimuliaciju,atsake jog stebuklu buna visada.
Tai vat tikiuosi to didelio stebuklo.
Papildyta:
QUOTE(uogiuke @ 2012 11 07, 22:13)
Mergaites, kokiu tikslu priskiria Suprecur 150 nasal spray. Pas mane mm nebuna be vaistu.

Pas mane irgi be vaistu nebuna mmm. As kai noriu leliuko,tai man dufastona israse gert,kad jas issaukt.
O kas parasyta,ant informacinio lapelio?
Atsakyti