Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 07, 22:21)
kai lauki .... tai ir metai labai ilgai....

Labai teisingai pasakyta..
Ypac tie metai prailgsta, kai aplink visos drages ir giminaites "nuo pagulejimo salia vyro" pastoja doh.gif
Aisku 2,5 m, palyginus su 15 m yra niekas, bet cia individualus dalykas.. Duok D, kad mums netektu tiek laukti..
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 08, 09:34)
Labai teisingai pasakyta..
Ypac tie metai prailgsta, kai aplink visos drages ir giminaites "nuo pagulejimo salia vyro" pastoja  doh.gif
Aisku 2,5 m, palyginus su 15 m yra niekas, bet cia individualus dalykas.. Duok D, kad mums netektu tiek laukti..

Neteks neteks.. viskas mums visoms bus gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. merginos, o kiek kainuoja IUI? kazkaip dar neteko apie tai galvoti, tai ir nesidomejau, kolkas Klimas man apie tai nieko neuzsimine.
Atsakyti
QUOTE(elaela @ 2012 11 08, 14:30)
sveikutes. merginos, o kiek kainuoja IUI? kazkaip dar neteko apie tai galvoti, tai ir nesidomejau, kolkas Klimas man apie tai nieko neuzsimine.

Klaipedoje Jolsanos klinikoje pati procedura kainuoja 500 lt.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 08, 14:37)
Klaipedoje Jolsanos klinikoje pati procedura kainuoja 500 lt.

bet sia procedura skiria jau tada, kai nepadeda ovuliacijos stimuliacija, sprogtukai jokie, ane? ar cia nuo gydytojo priklauso?
Atsakyti
QUOTE(elaela @ 2012 11 08, 14:48)
bet sia procedura skiria jau tada, kai nepadeda ovuliacijos stimuliacija, sprogtukai jokie, ane? ar cia nuo gydytojo priklauso?

sunku pasakyti, manau kad ja gali skirti ir be stimuliaciu, taciau geriant stimuliuojancius vaistus uzauga daugiau (kokybiskesni) foliai, o juos sprogdinant tikrai ivyksta ovuliacija tad ir IUI sekmes tikimybe didesne.
Bet nenustebciau kad ir naturaliame cikle darytu IUI g.gif
Atsakyti
isibraunu neprasyta,bet niekaip nesuseku Orchidukes naujienu?ar dareisi hcg?labai sergu uz tokias stiprias mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morita @ 2012 11 08, 18:39)
isibraunu neprasyta,bet niekaip nesuseku Orchidukes naujienu?ar dareisi hcg?labai sergu uz tokias stiprias mergaites 4u.gif

bigsmile.gif 4u.gif
As cia, ale kazkaip nebera noro rasyt i SM ax.gif
Nebereikejo jokiu HCG, sestadieni vakare kai parjojo mano raudonoji armija, tai nakti is sestadienio i sekmadieni 5 kartus keliausi keist iklotu, o paryciais jau dejausi .... nezinau kas ten per daiktas, bet kokiu 5 cm storio, o prasideda ir baigias ties triusiku gumele lotuliukas.gif Kitaip buvo neimanoma, vare kaip is krano. Mane buvo perspeje, kad taip bus, bet pirma menesi viskas buvo gerai, ramu, tai antra karta net minties nebuvo, kad gali but tokia baisuma. Buvo sokas tikraja to zodzio prasme. Bet dabar jau mmm baiges, startavo naujas ciklas, nors.... si menesi praleisime planavimuose. Kvailas jausmas- nenoreciau pastoti lapkricio menesi unsure.gif pirmasis nesivystantis ir gimdymo data turejo buti rugpjucio 3 diena, pastojimas buvo lapkricio men.... Dabar pagimdziau rugpjucio 11.... Juodas menuo man rugpjutis likes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 08, 15:22)
sunku pasakyti, manau kad ja gali skirti ir be stimuliaciu, taciau geriant stimuliuojancius vaistus uzauga daugiau (kokybiskesni) foliai, o juos sprogdinant tikrai ivyksta ovuliacija tad ir IUI sekmes tikimybe didesne.
Bet nenustebciau kad ir naturaliame cikle darytu  IUI  g.gif

tai va, tikrai idomu pasidare, man kolkas skyre tik ovitrelle, o pirmadieni vel pas klima, gal reikes jo pasiteirauti kaip kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 11 08, 06:09)

Papildyta:

Pas mane irgi be vaistu nebuna mmm. As kai noriu leliuko,tai man dufastona israse gert,kad jas issaukt.
O kas parasyta,ant informacinio lapelio?

Joolita,parasyta,kad stabdo naturaliu harmonu gamyba. Ir sis sintetinis harmonas vartojamas dirbtinai stimuliuoti ovuliacija.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 08, 19:54)
bigsmile.gif  4u.gif
As cia, ale kazkaip nebera noro rasyt i SM  ax.gif
Nebereikejo jokiu HCG, sestadieni vakare kai parjojo mano raudonoji armija, tai nakti is sestadienio i sekmadieni 5 kartus keliausi keist iklotu, o paryciais jau dejausi .... nezinau kas ten per daiktas, bet kokiu 5 cm storio, o prasideda ir baigias ties triusiku gumele  lotuliukas.gif  Kitaip buvo neimanoma, vare kaip is krano. Mane buvo perspeje, kad taip bus, bet pirma menesi viskas buvo gerai, ramu, tai antra karta net minties nebuvo, kad gali but tokia baisuma. Buvo sokas tikraja to zodzio prasme. Bet dabar jau mmm baiges, startavo naujas ciklas, nors.... si menesi praleisime planavimuose. Kvailas jausmas- nenoreciau pastoti lapkricio menesi  unsure.gif  pirmasis nesivystantis ir gimdymo data turejo buti rugpjucio 3 diena, pastojimas buvo lapkricio men....  Dabar pagimdziau rugpjucio 11.... Juodas menuo man rugpjutis likes  verysad.gif

Labai gaila 4u.gif Beyt laikykis,viskas pasibaigs gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morita @ 2012 11 09, 10:09)
Labai gaila 4u.gif Beyt laikykis,viskas pasibaigs gerai ax.gif

Didelis ACIU uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Paciai irgi linkiu visko kas geriausia ir aisku, paties didziausio stebuklo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti